PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad
Moderátor: L4mka
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- .axis.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mno nevím...mě se víc líbilo to první řešení už kůli jednoduchosti...
Todle mi připadá až příliš opticky komplexní....Zkrátka jednoduchá originální genialita rulezzz
Todle mi připadá až příliš opticky komplexní....Zkrátka jednoduchá originální genialita rulezzz
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- cardman
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- *VIPER*
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Switcher
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
To už mi příjde moc... bylo by to podle mě už přeplácaný, takhle je to super. Páčidlo tam vypadá pěkně...*VIPER* píše:A ještě mě napadlo kouknout se do hračkářštví - všude mají kvanta pistolek pro děti, které svítí a bzučí, občas mají taky jakoby majáčky nebo něco na ten způsob a stojí to pár kaček...
Jinak Stoobi... chce to další fotky
AMD Athlon XP 2500+@3200+ / Soltek SL-75FRN2-RL - nVidia nForce2 / Corsair DIMM 512MB DDR 400MHz CL2.5 / Sapphire Atlantis ATI Radeon 9600 128MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 200GB 8MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 120GB 8MB / Tv + FM karta Aver TV Studio / Creative Labs Sound Blaster Live 24-bit 7.1 / Case bigtower CHIEFTEC, modrá, 360W
Motorola MPx/200 powered by WinMobile05
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Switcher
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Stoobi nějak nereaguje... to bude něco převratnýho
AMD Athlon XP 2500+@3200+ / Soltek SL-75FRN2-RL - nVidia nForce2 / Corsair DIMM 512MB DDR 400MHz CL2.5 / Sapphire Atlantis ATI Radeon 9600 128MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 200GB 8MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 120GB 8MB / Tv + FM karta Aver TV Studio / Creative Labs Sound Blaster Live 24-bit 7.1 / Case bigtower CHIEFTEC, modrá, 360W
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
No nic převratnýho to asi nebude, ale spíš není čas.. Celý týden někde lítám po soutěži (s routerem), takže jsem se ještě nedostal k práci. A navíc mě nějak chytila chřipka, ale snad už to bude dobrý.Switcher píše:Stoobi nějak nereaguje... to bude něco převratnýho
PS: Už jsem nakoupil sooučástky na majáček...
- SilverFox
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Cus all Moc se mi libí co si s tou case udělal, ale do obýváku bych si to nedal Pořád si nedokážu vysvětlit - když je to router, proč se s tim tak plácáš. Na hraní je to podle všeho nepoužitelný a na ozdobu to zrovna taky neni. Já bych to stejně šoupnul pod stůl a zasypal bordelem. Jinak se snažím tvoji práci sledovat abych se trochu přiučil Tak ti držím palce a přeju hodně zdaru
trochu OT možná jsem neobjevil Ameriku ale stejně to sem dám (tohle asi Stoobiho nepotesi ) http://www.bit-tech.net/modding/2004/11 ... rt2/7.html
trochu OT možná jsem neobjevil Ameriku ale stejně to sem dám (tohle asi Stoobiho nepotesi ) http://www.bit-tech.net/modding/2004/11 ... rt2/7.html
[ AthlonXP 2600+ | MSI KT880 Delta | Radeon 9800Pro 125MB | Kingston 512MB | Samsung 160GB | Logitech MX518 | Acer LCD17" ] Nokia N-GAGE QD + MMC 512MB
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
tak tohle ti fakt nevyšlo fotku přesně tohohle modu ukazoval Stoobi v nějakém theardu těd to nemůžu najítsg.Ghost píše:trochu OT možná jsem neobjevil Ameriku ale stejně to sem dám (tohle asi Stoobiho nepotesi ) http://www.bit-tech.net/modding/2004/11 ... rt2/7.html
Naposledy upravil(a) Xan dne sob 7. kvě 2005, 11:00, celkem upraveno 1 x.
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
nauč se psát připomínáš mi mastera88 Jinak HL2 mod je starší záležitost a inspiroval mnohé z násXan píše:tak tohle ti fakt nevišlo fotku přesně tohodle modu ukazoval Stoobi v nějakém theardu těť to nemužu najítsg.Ghost píše:trochu OT možná jsem neobjevil Ameriku ale stejně to sem dám (tohle asi Stoobiho nepotesi ) http://www.bit-tech.net/modding/2004/11 ... rt2/7.html
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
- Switcher
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak v tom s tebou nemůžu souhlasit... právě že by to bylo maso..., neříkám, že v obejváku, ale kdybych něco takovýho měl v pokoji jako router tak bych byl maximálně spokojenej... Asi by hooodně lidí čumělo a nechápalosg.Ghost píše:Cus all Moc se mi libí co si s tou case udělal, ale do obýváku bych si to nedal Pořád si nedokážu vysvětlit - když je to router, proč se s tim tak plácáš. Na hraní je to podle všeho nepoužitelný a na ozdobu to zrovna taky neni. Já bych to stejně šoupnul pod stůl a zasypal bordelem.
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
S tím HL2 modem jsi fakt objevil Ameriku (teda spíš Belgii ). Ale stejně díky.
No a k tomu názoru, já myslím, že to je jedno, kde ten PC bude, tady jde spíš o to, že vím, že ten komp tam zmoddvat umím. A navíc pod stolem nebude, bude na viditelném místě. A jak říká Switcher, já se taky nebojím ho dát do pokoje. Pro mě osobně by nebyl problém ani dát ho do obýváku, ale ostatním by se to asi moc nelíbilo...
No a k tomu názoru, já myslím, že to je jedno, kde ten PC bude, tady jde spíš o to, že vím, že ten komp tam zmoddvat umím. A navíc pod stolem nebude, bude na viditelném místě. A jak říká Switcher, já se taky nebojím ho dát do pokoje. Pro mě osobně by nebyl problém ani dát ho do obýváku, ale ostatním by se to asi moc nelíbilo...
- Woyta
- Středně pokročilý
Je to spis o stylu komu se co libi. Stoobiho mod se mi hodne libi ale doma by me s nim hnaly. Proto je muj mod spis decentni ale az se bude vydelavat tak spacham nejakou silenost. Na tom co prave provadim se ucim ruzny techniky a pod. Ale zaroven se snazim neprijit o zaruku. Stoobi jde do xtremu ale ja rikam jen tak dal.
PS: Stoobi oprav si konecne ty svy stranky.
PS: Stoobi oprav si konecne ty svy stranky.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Switcher
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
To by byl taky hřích to hodit pod stůl... Náhodou kdyby to bylo někde na skříni v takovým "uklizeným pokoji" tak by to byla paráda... Prostě málokdo má rezavej comp v pokojiStoobi píše:A navíc pod stolem nebude, bude na viditelném místě. A jak říká Switcher, já se taky nebojím ho dát do pokoje. Pro mě osobně by nebyl problém ani dát ho do obýváku, ale ostatním by se to asi moc nelíbilo...
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- .axis.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem po návštěvě Prahy přijel do klidného městečka Prostějova a hupem domů k PC mrknout jak to vypadá u stoobiho na fóru atd...
Mno já bych si to do pokoje v pohodě dal je to náhodou moc pěkný,originální...určitě se mi to hodně líbí a nemyslím si že je to něco ujetýho je to prostě fajn nápad...
Mno já bych si to do pokoje v pohodě dal je to náhodou moc pěkný,originální...určitě se mi to hodně líbí a nemyslím si že je to něco ujetýho je to prostě fajn nápad...
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Loweryho princip:
- KOFis
- Mírně pokročilý
no originální... - o tom by se dalo diskutovat jestli je dneska jeste HL/industrial mod originalni, ale stejne se mi libi a je pekne udelany.axis. píše:tak jsem po návštěvě Prahy přijel do klidného městečka Prostějova a hupem domů k PC mrknout jak to vypadá u stoobiho na fóru atd...