jaký program pro stahování souborů?
Moderátor: Don
- Delited.Dragons
- Černá karta

-
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Delited.Dragons
- Černá karta

-
- Delited.Dragons
- Černá karta

-
tak teda nevím jestli sito mám nainstalovat .....Mastero píše:Osobně Flashget nedoporučuji. Je plný spyware a funguje jako zadní vrata pro několik virů! Myslím, že výpis z Giant Antispywaru mluví za vše.
Teď používám Mass Downloader a zdá se mi nejlepší ze všech, které jsem vyzkoušel...
- johny128
- Začátečník

kludne, podla mna je to hovadinaDelited.Dragons píše:tak teda nevím jestli sito mám nainstalovat .....Mastero píše:Osobně Flashget nedoporučuji. Je plný spyware a funguje jako zadní vrata pro několik virů! Myslím, že výpis z Giant Antispywaru mluví za vše.
Teď používám Mass Downloader a zdá se mi nejlepší ze všech, které jsem vyzkoušel...
- Delited.Dragons
- Černá karta

-
- tomm
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
FDM
doporučuji Free Download Manager (www.freedownloadmanager.org). nemusí se integrovat do prohlížeče, valí jako samostatná aplikace. ale lze jej integrovat do IE, Opery i FireFoxu. Je FREE, umí toho dost (Resume, Sections, FTP, načasování, ...)
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
Re: FDM
jak se ti ho podarilo integrovat do firefoxu? nebo to si jenom precet v nastaveni?.. me to s firefoxem nefachatomm píše:...ale lze jej integrovat do IE, Opery i FireFoxu.
ASUS F3T
- Delited.Dragons
- Černá karta

-
- tomm
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: FDM
mě to jede úplně v pohodě. napíše to "Download was transfered to Free download manager..." a spustí se FDM. a ani nemám nějaký plug-in flashgot nebo co.martin_CZ píše:jak se ti ho podarilo integrovat do firefoxu? nebo to si jenom precet v nastaveni?.. me to s firefoxem nefachatomm píše:...ale lze jej integrovat do IE, Opery i FireFoxu.
- Lukas[CZE]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Delited.Dragons
- Černá karta

-
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- Delited.Dragons
- Černá karta

-
- Delited.Dragons
- Černá karta

-
- tomm
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: