Problém s DVD/RW TOSHIBA SD-R5272

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Axis
Začátečník
Začátečník

Problém s DVD/RW TOSHIBA SD-R5272

Příspěvek od Axis »

Padla mi zo stola, a nemoze nacitat ziadne cd, laser beha po vertikalnej osi hore a dole :sad: da sa s tym nieco robit ? :cry:
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Dá, nechat to ještě jednou padnout ze stolu ..... do koše. Takhle se zachází s mechanikou? :sleepy:
Bathory
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

:sad:
Square
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Square »

Ak nie je nejak mechnicky poskodena a sosovka ti beha hore a dole snazi sa najst stopu a nedokaze zaostrit Lasser led na stopu, je viac ako mozne ze sa sosovka vychylila zo svojho fixacneho bodu, s CD-ROMami to nebol problem ale u DVD je to dost blbe. Za pokus opravy by to mozno stalo ale kazdopadne to chce trpezlivost, hodinarske citlive ruky a dobre oci. ....
:(
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Kamos to robi, teraz som mu to zaniesol, tak uvidíme, on povedal ze je vychylena zo svojej osi .. Povedal ze mi to spravi, no uvidime :sad:
Armr1
Nováček
Nováček

Příspěvek od Armr1 »

Tiež sa mi niečo také stalo ale DVD rom mi nespadla iba prestala čítať CD ale DVD šlapú v pohode. Viete v čom to može byť?????
Athlon 2600+M @ 2400MHz(3600+), 512Mb Ram, 80 SATA Seagate NCQ, Epox KRA2I, Asus 6200GE (430, 714)(2400 bodov 3dmark05) DVDRW LG, TV
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Asi nedokáže na CD přemodulovat laser, většinou to však bývá obráceně, nejde DVD a CD ano.
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“