Uvitam akykolvek napad v com by mohol byt pes zakopany.
Konfiguracia:
P4 3.2 GHz, 512Mb RAM, 2 disky, DVD vypalovacka, grafika bez pretaktovania, 2 ventilatory, zdroj
WinXP SP2, detonatory 76.44
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Hlinikovy EUROCASE 500W s velkym tichym vetrakom.Marian píše:A aky to je zdroj? znacka?

Najviac, co sa mi podarilo dosiahnut bolo 85 na grafike, 70 procesor pri 27 stupnoch na izbe. Nedostatok napajania to uz dlhsie nezahlasilo. Skusal som testy v 3DMark05, vychadza mi 3514 grafika, 4330 CPU, takze to asi bezi. Stale ostava, ze pri narocnejsich hrach to zhodi XP-cka do modrej obrazovky smrti. A to kludne v priebehu do 2-3 minut, takze to teplotou asi nebude.eraser007 píše:hmm...,ake mas teploty...na karte aj na cpu ?

No 70 stupni se mi zda docela hodne. zkus lepsi chldic nebo pridavny 120mm vetrak naproti CPUPeterPP píše:Najviac, co sa mi podarilo dosiahnut bolo 85 na grafike, 70 procesor pri 27 stupnoch na izbe. Nedostatok napajania to uz dlhsie nezahlasilo. Skusal som testy v 3DMark05, vychadza mi 3514 grafika, 4330 CPU, takze to asi bezi. Stale ostava, ze pri narocnejsich hrach to zhodi XP-cka do modrej obrazovky smrti. A to kludne v priebehu do 2-3 minut, takze to teplotou asi nebude.eraser007 píše:hmm...,ake mas teploty...na karte aj na cpu ?

70 stupňů je pro jádro 6-kové řady gf naprosto v pořádku ... Prahová hodnota je kolem 130 stupňů !Geeker píše:No 70 stupni se mi zda docela hodne. zkus lepsi chldic nebo pridavny 120mm vetrak naproti CPUPeterPP píše: Najviac, co sa mi podarilo dosiahnut bolo 85 na grafike, 70 procesor pri 27 stupnoch na izbe. Nedostatok napajania to uz dlhsie nezahlasilo. Skusal som testy v 3DMark05, vychadza mi 3514 grafika, 4330 CPU, takze to asi bezi. Stale ostava, ze pri narocnejsich hrach to zhodi XP-cka do modrej obrazovky smrti. A to kludne v priebehu do 2-3 minut, takze to teplotou asi nebude.

Ale on ma 70 stupnov na CPU !!!kuceraj píše:70 stupňů je pro jádro 6-kové řady gf naprosto v pořádku ... Prahová hodnota je kolem 130 stupňů !

70 stupnov ma CPU iba ked ide na 100%. Pri 65 sa mi spusta ventilator na plne otacky a uchladi to nasledne pod 60. Pocas hier ide procesor do 50% s teplotou do 60 stupnov.Geeker píše:No 70 stupni se mi zda docela hodne. zkus lepsi chldic nebo pridavny 120mm vetrak naproti CPU
Dal som tam teraz oficialne 71.89, tak uvidime ci to este niekedy vyskoci.kuceraj píše:Zkus jiné detonátory ... Mě se tohle stávalo u tušim 66.93 ? Dal jsem tam 71.84 a už se hláška nikdy neobjevila ...
Davnejsie som testoval, skusim este raz.Shit píše:RAMky jsou otestovaný?

Marian píše:Ale on ma 70 stupnov na CPU !!!kuceraj píše:70 stupňů je pro jádro 6-kové řady gf naprosto v pořádku ... Prahová hodnota je kolem 130 stupňů !