Nastaveni routru pro p2p sítě. Router Canyon CN-BR1
Moderátor: Don
- Pentagun
- Nováček

Nastaveni routru pro p2p sítě. Router Canyon CN-BR1
Mám routr CANYON CN-BR1, pouzivam ho k propojení LAN a WLAN (WiFi).
Potreboval bych poradit s nastavenim, protoze mi nefunguje ani jedinný sdílecí program (DC++, CZDC++, Strong DC++, Kazza, Warez p2p client, E-mule a Shareza. Nemáte někdo stejný typ routru. Na net jsem pripojeny to není problém, na anglických fórech jsem četl že to je nějakej problem s DHCP nastavením ale zastak jsem tomu nerozumněl. Předem děkuji za pomoc.
Potreboval bych poradit s nastavenim, protoze mi nefunguje ani jedinný sdílecí program (DC++, CZDC++, Strong DC++, Kazza, Warez p2p client, E-mule a Shareza. Nemáte někdo stejný typ routru. Na net jsem pripojeny to není problém, na anglických fórech jsem četl že to je nějakej problem s DHCP nastavením ale zastak jsem tomu nerozumněl. Předem děkuji za pomoc.
Naposledy upravil(a) Pentagun dne sob 7. kvě 2005, 12:21, celkem upraveno 2 x.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Pentagun
- Nováček

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Pentagun
- Nováček

- Pentagun
- Nováček

- tomm
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Pentagun
- Nováček

- tomm
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Pentagun
- Nováček

Tak jsem koukal do nastavení Virtual Server. Je tam Select kde je v podnabídce (Disable, Manual Setting, AUTH, DNS, FTP, POP3, SMTP, TELNET, WEB, PPTP, atd..) Pak je tam Redirect IP Adress, pak jeste Port Range ( základně je tam nastaveno 0~0) a pak Protokol ( TCP, UDP, Both). Poraďte mi někdo prosím s nastavením.
- Pentagun
- Nováček

Doplňující informace: V DHCP settings sem dal DHCP Server na disabled, Static DHCP na enabled. Je to tak správně.
Pak tam v tom routeru je položka DMZ Host (Demilitarized Host Zone). Tam je položka PPPoE/DHCP Mode pod tím je napsaná LAN IP a pole kam se dá zapsat. Pak je tam Fixed IP Mode, pod tím položka MultiDMZ ( enabled - disabled) a pod tím je WAN IP (pole pro vypsání) šipka (172.27.53.0==>192.168.1.0) LAN IP ( pole pro vypsání)
Pak tam v tom routeru je položka DMZ Host (Demilitarized Host Zone). Tam je položka PPPoE/DHCP Mode pod tím je napsaná LAN IP a pole kam se dá zapsat. Pak je tam Fixed IP Mode, pod tím položka MultiDMZ ( enabled - disabled) a pod tím je WAN IP (pole pro vypsání) šipka (172.27.53.0==>192.168.1.0) LAN IP ( pole pro vypsání)
- tomm
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a ani v Passive módu ti to nejede?
jestli ti to nejede jenom v active módu, tak mrkni na tohle. třeba to bude vončo: http://www.broadbandreports.com/faq/6518
jestli ti to nejede jenom v active módu, tak mrkni na tohle. třeba to bude vončo: http://www.broadbandreports.com/faq/6518
- Pentagun
- Nováček

- Pentagun
- Nováček

- Pentagun
- Nováček

Tak radost byla předčasná už mi to zase nefunguje, od pondělí do sředy mi to fungovalo bez problémú a od čtvrtka do soboty (dnes) mi to zase nejde asi bude chyba někde u poskytovatele, nemáte někdo skušenost s poskytovatelem Sys Data (www.sys-data.com), od něj to mám poskytovaní.