Zdravím
Po nekorektním vypnutí, nebo restartu PC se objeví obrazovka, jestli chci spustit Windows jako posledně spuštěný (nějak tak), nebo v nouzovém - s dos, se síti a podobně. Je tam čekačka 30 vt. Při poslední instalaci jsem tuto položku našel v registru a přepsal na 2 vt. Ale to uběhl rok a já ne a ne si vzpomenout, podle čeho a co jsem vlastně hledal, že jsem to našel. Poradíte? Win XP Pro. Díky
Čekačka 30 sekund
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- danton
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Čekačka 30 sekund
DanTon
Zatím, jdu škrábat brambory...
- Butch
- Středně pokročilý
ovládací panely....systém....upřesnit....Spuštění a zotavení systému(nastavení)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- danton
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Čekačka 30 sekund
Díky. Je to tak jednoduché, že se divím, že jsem na to nepřišel. A proč jsem to tenkrát dělal v registrech, to se už asi nedovím.
DanTon