problem s xfree86 Debian woody R5

Linux, Unix, Solaris, OS/2 atp.
Odpovědět
Nobelicek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

problem s xfree86 Debian woody R5

Příspěvek od Nobelicek »

Zdravicko. Mozna pro ostatni je to opravdu lamerskej dotaz a vsichni vite odpoved, ale ja bych opravdu potreboval vedet, jak mam nasavit moji integrovanou grafickou kartu sis 661fx_760_741_m661fx_m750_m741 , ktera ocividne se mi nechce kamaradit s woodyho xserverem :) Diky :)
Houska
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Houska »

debian nemám a neznám ho, ale ovladače se v linuxu řeší přímo v jádře, tzn že buď musíš překomilovat jádro (já vim lehko se mi to řekne ale tobě se to asi hůře udělá) a nebo modulem
napiš co je to za kartu btw kde jsi vzal tohleto označení? sis_bla_B1a_b1A??? hruza
---- DIE YOU SON-OF-A-BITCH ----
Nobelicek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nobelicek »

Houska píše:debian nemám a neznám ho, ale ovladače se v linuxu řeší přímo v jádře, tzn že buď musíš překomilovat jádro (já vim lehko se mi to řekne ale tobě se to asi hůře udělá) a nebo modulem
napiš co je to za kartu btw kde jsi vzal tohleto označení? sis_bla_B1a_b1A??? hruza

Toto iznaceni mi vyplivl wondows po nainstalovani orogos ovladacu... Problem je v otm, ze se nedostanu ani do grafickeho prostredi vzdcky me to vykopne ze to nenasli grafickej radic SiS... Snad to vyresim po praci si jdu por GF4 tak snad a kdyz ne, tak mam jeste v zaloe S3 trio 64 uv+ :))))
Houska
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Houska »

a co máš napsáno přímo na kartě ;-) ?
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Houska píše:a co máš napsáno přímo na kartě ;-) ?
Přesně tak, zjistit označení přímo z čipu. Pokud je to integra, tak typ čipsetu...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Nobelicek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nobelicek »

hm to sem zkousel. Proste mi to nejde... Vyzkousim vecer ty grafarny, pac ani nevim jak mam adresoovat sbernici, kdyz se jedna o integrovanou kartu... Uvidime budu dale informovat...

TomV píše:
Houska píše:a co máš napsáno přímo na kartě ;-) ?
Přesně tak, zjistit označení přímo z čipu. Pokud je to integra, tak typ čipsetu...
Houska
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Houska »

pokud neni integrovana tak jeji typ zjistis behem bootování, jeste pred POSTem, problikne neco malo informací o grafice tak buď z toho a nebo zjisti co máš za desku a pak mrkni na stránky výrobce a tam to taky najdeš
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Houska píše:pokud neni integrovana tak jeji typ zjistis behem bootování, jeste pred POSTem, problikne neco malo informací o grafice tak buď z toho a nebo zjisti co máš za desku a pak mrkni na stránky výrobce a tam to taky najdeš
Příkaz lspci... :roll:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Nobelicek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nobelicek »

TomV píše:
Houska píše:pokud neni integrovana tak jeji typ zjistis behem bootování, jeste pred POSTem, problikne neco malo informací o grafice tak buď z toho a nebo zjisti co máš za desku a pak mrkni na stránky výrobce a tam to taky najdeš
Příkaz lspci... :roll:
panove prave probiha instalace s grafickou kartou GeForce 4 drzte mi palce budu dal informovat .-)))
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Linux a podobné“