Každopádně PKs SUXXX!
Hraje tu někdo Lineage 2 ?
Moderátor: Baneshee
- RYAN
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dobre dobre ja som len 42 lvl ale HawkEye cize luk ale aj tak nic moc ze som 42 lvl nedavam nejak extra akurat na ludi som silny na monsters nic moc musim si pockat na vysie levely a nejaky luk s C grade....TomV píše:53...RYAN píše: hmmm aky si level??? pvp?!A garantuju ti, že čarodějka na levelu 50+ je už hodně nebezpečný protivník...
Intel Core 2 Duo E6300@3220Mhz,Asus P5B Deluxe,2GB DDR2 800MHz CORSAIR TWINX XMS2@1150MhzCL4,MSI OC 8800GT,250GB 7200.10 16MB Seagate SATA2,320GB 16 MB Samsung Sata2,Audigy 4+Logitech Z5500,DSL 4 MB 1:1
DENIUS
BOOk:MSI M655X-Turion 2GHz,1GB RAM,100GB,x1600@550/1400DDR3
DENIUS
BOOk:MSI M655X-Turion 2GHz,1GB RAM,100GB,x1600@550/1400DDR3
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2 Ryan : Nepékáčkuj !
Tebe by taky štvalo, když k tobě přijde maník a jen tak pro nic za nic tě zabije. A střílení začátečníků osobně považuju za tu největší ubohost a úmyslné kažení hry právě začínajícím hráčům.
Já (a nejen já, že presi...
) zabíjím červené na potkání... 
Já (a nejen já, že presi...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
cumim, co to robi, zacal mlatit tych na nizsich leveloch, jasne ze som mu jednu dal cez hubu mojimi dual swordmi
a este vypisoval ze hahahaha
Hediel so svojimi kuzelnymi palickami moze trenovat atletiku potom
- smates
- Začátečník

Prave tu jsem koupil nejlepsi jaka byla(za 170000)a je to furt stejny.Naco jsou ty kristaly ruzovej a bilej?presidente píše:Ryan: imho lol kolik si lvl ty? PvP si dameBtw lvl ma napsanej v podpisu..
smates: hulku:)
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Meridius
- Středně pokročilý

-
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vyber si, tady jsou rozdíly mezi Wizardem a Oraclem : http://www.l2orphus.com/cmp_skills.php? ... le&hide=on . Wizard má hlavně útočnou magii, Oracle je hlavně buffer (toho bychom potřebovaliMeridius píše:už budu skoro lvl 20. Budu si moct vybrat dráhu dark wizarda Je to dobrá "odnož" nebo povolání pro dark elfa?
The problem has been eaten.

- Meridius
- Středně pokročilý

-
jenže, já se tam objevuju tak sporadicky a většinou jen tak na hoďku, že to, že byste ho potřebovali asi nebude rozhodující. Sice by mne to bavilo v týmu víc, ale není čas. Dík za ty linky.TomV píše:Vyber si, tady jsou rozdíly mezi Wizardem a Oraclem : http://www.l2orphus.com/cmp_skills.php? ... le&hide=on . Wizard má hlavně útočnou magii, Oracle je hlavně buffer (toho bychom potřebovaliMeridius píše:už budu skoro lvl 20. Budu si moct vybrat dráhu dark wizarda Je to dobrá "odnož" nebo povolání pro dark elfa?)...
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- Meridius
- Středně pokročilý

-
- krillicane
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- krillicane
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak sem to včera asi po měsíci spustil
,že si zase zahraju za svoje Orca,du po mapě a ted vidím že za mnou celou cestu běží další Orc,bez výzbroje atd.tak sem se zastavil a ten zm.d do mě začal mlátit,furt mi ubíral trak po 10HP ale s.alo to,tak se tak bráním a ted přiběhne nějaký kouzelník a dá mi 400damage a já lěžím
asi si myslel že sem ho napadl já tak mě zabil.hodí mě to do vesnice a zase to samé hajzli,totálně mě znechutili tu hru 
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
- Thellwin
- Administrátor

To máš v pohodě ... já jsem jednou chodil v partě s nějakym Rusem taky kouzelníkem, docela solidně jsme je rubali. Pak se k nám přidal ještě jeden kouzelník Rus a nejakej nabusenej válečník taky Rus ... najednou se ty dva kouzelníčci mezi sebou začali bavit rusky a z toho co jsem pochitil mi doslo že se domlouvaj že mě zabijou a začali do mě rubat ... nakonec jsem je sejmul, ale zbylo mi asi 24 HP (jeden byl lvl 18 a druhej nevim) ... ten třetí jenom stál opodál a já se modlil aby do mě taky nešel, protože to bych už asi nerozdejchal.Hanis píše:Tak sem to včera asi po měsíci spustil,že si zase zahraju za svoje Orca,du po mapě a ted vidím že za mnou celou cestu běží další Orc,bez výzbroje atd.tak sem se zastavil a ten zm.d do mě začal mlátit,furt mi ubíral trak po 10HP ale s.alo to,tak se tak bráním a ted přiběhne nějaký kouzelník a dá mi 400damage a já lěžím
asi si myslel že sem ho napadl já tak mě zabil.hodí mě to do vesnice a zase to samé hajzli,totálně mě znechutili tu hru
Goldnoob team proud member!
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak z toho si vazne nemusis nic delat vcera sme sli s bratrem a jeden se me ptal na level, tak se zamerne rek o 10 vetsi protoze sem tusil co bude nasledovat. On do me zacal mlatit za 1dmg, ale pak mi najednou dal 800 a 400 a takhle jeste jednou a behem dvou sekund sem lezel bez sance, sranda
Btw thellwin koukam, ze si taky nastvanej, ze AC vyhralo? PSV rullez
sry za OT
sry za OT
- Thellwin
- Administrátor

Tobě se to o levelu ještě dobře kecá, ale mě by lvl 50 asi nikdo neuvěřilpresidente píše:tak z toho si vazne nemusis nic delat vcera sme sli s bratrem a jeden se me ptal na level, tak se zamerne rek o 10 vetsi protoze sem tusil co bude nasledovat. On do me zacal mlatit za 1dmg, ale pak mi najednou dal 800 a 400 a takhle jeste jednou a behem dvou sekund sem lezel bez sance, srandaBtw thellwin koukam, ze si taky nastvanej, ze AC vyhralo? PSV rullez
sry za OT
Trocha OT : AC nesnášim a to jakým způsobem zase postoupili mě fakt na.ralo
Goldnoob team proud member!