Dalsi problemy s MSI 6600 GT...

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Goril
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Dalsi problemy s MSI 6600 GT...

Příspěvek od Goril »

Uz jsem Vam sem jednou psal kvuli problemu s moji MSI v CS:S. Ten se projevoval tak, ze pokud sem v teto hre zapnul high detaily, 4x antialiasing a 4x aniso., tak mi FPS trestuhodne klesly na velkem prostranstvi na cca 10 a cela hra se zacala neskutecne sekat. Myslel sem, ze to mozna vyresi upgrade ramky z 512 na 1GB, nestalo se tak. CS:S na max. porad chodilo hrozne, teda chvilema treba i v pohode, ale po nejakem case to zase treba na chvili skocilo az na tech 10 FPS. Ted se mi tento problem stal i v HL2, kde jsem opet detaily navolil na max. a 4x anti., 4x aniso. Opet nastaly velky problemy a FPS na velkych prostranstvich padly az na bajnou hranici 10 FPS a dokonce mi na kousku mapy vypadly textury. Podotykam, ze na high detaily s 2 x aniso. a 2x anti. vse chodi v pohode a textury jsou taktez v poradku. Je tedy mozny, ze moje karta nezvlada 4x anti. a 4x aniso.???? Zda se mi to celkem divne, protoze sem od teto karty cekal tedy mnohem vice. Anebo se jedna o vadny kus?
( 2500+, 1GB RAM, MSI 6600 GT )
zemla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zemla »

Zdarek.
No :-) Ja tedy osobne si na GF6600GT stezovat nemuzu ale jedinou vec(podle testovani co jsem provadel)ji nejak "nechutna" engine Hl2-Css.....
:?
Jo a jak popisujes ze ti skace FPS tak to si strelim od boku ze na mapach
DE_Dust a DE_dust2 :oops:

To nejak nehrot takhle to kolisa "mozna"kazdemu.
PC:CPU-AMD X2 Black Edition 6300+/1350v/,RAM-4096Mb DDR2 Adata Viesta extreme +800Mhz,VGA-ATI X2900Xt 512Mb/GPU-830,RAM-2000Mhz,Stock cooler,HDD-Maxtor?120GB+Seagete Barracuda 320Gb,PCI-Soundblaster AUDIGY 4,LCD-Acer AL1717,REPRO-Genius Home theater 5+1.OSTATNI-Klavesice-Microsoft Digital media key,Mys-Microsoft netscroll optical,OS-Window Vista home premium 64Bit
djmarshall
Začátečník
Začátečník

Dalsi problemy s MSI 6600 GT... no podívej

Příspěvek od djmarshall »

8-) No se nediv, nemůžeš dát max AA atd. ve hře HALFIČ 2! To už pak fakt nezvládá a bud dochází k resetu PC nebo záseku Hry a samosebou to není hratelné. Ale běhá to v poho na 1280×1024 a skoro max vše. 8) Musíš zkoušet chlape :)
Goril
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goril »

Dekuju za odpovedi, mozna sem tedy precenil moznosti karty.... :oops:
Goril
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goril »

Kdyz se ted nad tim zamyslim, tak si nejsem jisty, jestli ta karta za tech sest a pul tisic stala. Pred tim sem mel 9600 Pro a opravdu velkej rozdil sem zaznamenal jenom v markach...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

to je známá věc že HL2 víc chutná ATi :) 9600Pro je opravdu poměrně výkonná karta, hlavní rozdíl poznáš fakt v těch marcích, doomu3... víc mě nenapadá.

jinak důležitá věc - máš poslední ovladače?
ignorelist: kremrole a dezoláti
djmarshall
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od djmarshall »

:wink: Taky máš snad poslední ofiko ovladače 71.89 WHQL! Dost přidávaj výkon, a vylepšujou dost chybiček, taky měj aktualizace WIN a tak, HalFič je prospěšnější kartám ATI ale rozdíl je vidět v GEFORCE 6600GT & ATI RADEON 9600! Tady už je fakt dost velkej skok Geforce na ATINU 9600. No zkus vše vyladit a pohrát si stim, ale fakt 6600GT za ty prachy stojí. Nic lepšího nenajdeš a když vymyslíš extreme dimension cooler jako já ( bude někdy na www) tak takty jdou brutálně nahoru takty, ale to jen tak co umí Nvidia. No přeju hodně štěstí 8) 8-) :wink:
tojejedno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tojejedno »

CS je o 100 fps ne o kráse :-) ... pokud to tak neberes tak to ani nehraj
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

6600GT je slabucka karta na HL2 a CSS - v pripade pouzitia AA. Ja som si koli CSS kupil 6800GT@Ultra - predtym som mal R9800Pro@XT.
CSS je na 6600 a 9800 kartach hratelne v 1024x768 AF16x a bez AA. V tejto hre nemozes mat totiz ani 30fps - si castejsie mrtvy ako zivy.
Ale aj tak tam bolo zopar miest, ktore tieto karty na chvilku polozili na kolena, este ked tam niekto porozhadzoval dymovnice.

Jedno take miesto je napr. v mape Office, dole v garazi, gde sa otvara brana do garaze, pri kontajneri... tam isiel R9800XT pod 30... smrt.

Ale 6800GT ide 1280x1024 4xAA + 16xAF to slape nadherne v MAX nastveni aj v problemovych lokaciach.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“