Problem s pripojenik k netu pod WIN98

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
petr.603
Nováček
Nováček

Problem s pripojenik k netu pod WIN98

Příspěvek od petr.603 »

U zname jsem instaloval do starsiho pc win98 na cisty hdd,nainstaloval ovladace.. vsechno probehlo naprosto ok.Az do doby kdy jsem chtel rozjet internet pres externi modem.Ten jsem taky bez problemu nainstaloval,vytvoril pripojeni k tiscali (rucne) ,no jenze modem vytoci,pripoji se ale zadna stranka nejde zobrazit ! :sad:
Pritom modem je 100% funkcni, na jinem pc a stejne tel.lince jede ok.A i na tomto pocitaci funguje diagnostika,vytaci,pripoji se, ukaze i rychlost pripojeni ale zadna stranka nejde vubec nacist.. Vubec netusim v cem je problem... Kdybych ty win98 neinstaloval sam,byly tam z drivejska mohlo by byt neco nekorektniho v systemu,ale takhle? Jedine v cem je problem ze nejde inernet nakonfigurovat *.ins souborem,napise to ze soubor nastaveni nezle zavest ci neco takoveho.. netusite nekdo co zmenit (nastavit), v cem muze byt chyba? Uz vubec nevim co s tim.. Instaloval jsem tam i IE6, bez uspechu.. :sad:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Zkus jiného providera a taky jinej prohlížeč ať víš čím to je.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

presne jak ti radi tady nade mnou,skus mozilu+pripadne operu,firefox to jsou prohlizece,ja zasadne pouzivam na pripojeni k netu antivirak+firewal bez toho se ti do pc natahne kdejaky svinstvo.... projed si to antivirem+adaware se...
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
petr.603
Nováček
Nováček

Příspěvek od petr.603 »

Providera jsem jineho zkousel,prohlizec nikoliv...
Ono je nejdivnejsi ze to normalne vytoci,pripoji se.. a nic. Pri nacitani stranky to napise ze stranka nejde zobrazit a konec..
Windows byly uplne ciste,na zformatovanem hdd,tak ze zadny vir ani spyware tam neni... No znamy mi rikal ze by to mohlo byt nejakym prednastavenim site ci co.. dal mi nejaky prikaz do prikazoveho radku ktery to ma resetovat ale je to bohuzel jen pod winxp,pod win98 to nefunguje.. :(
Ale nechapu kde by se tam nejake nestandartni nastaveni vzalo,proste jsem nainstalil win98+ovladace,vytvoril pripojeni a uz byl na svete tento problem...
Naposledy upravil(a) petr.603 dne pon 9. kvě 2005, 14:51, celkem upraveno 1 x.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

petr.603 píše:Providera jsem jineho zkousel,prohlizec nikoliv...
Ono je nejdivnejsi ze to normalne vytoci,pripoji se.. a nic. Pri nacitani stranky to napise ze stranka nejde zobrazit a konec..
Windows byly uplne ciste,na zformatovanem hdd,tak ze zadny vir ani spyware tam neni... No znamy mi rikal ze by to mohlo byt nejakym prednastavenim site ci co.. dal mi nejaky prikaz do prikazoveho radku ktery to ma resetovat ale je to bohuzel jen pod winxp,pod win98 to nefunguje.. :(
Zkus ten jinej prohlížeč jinak to je oničem, OE ti jde?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
petr.603
Nováček
Nováček

Příspěvek od petr.603 »

Jak jsem psal,zkousel jsem jen explorer, je to znama mimo me bydliste, uvidim se s ni az o vikendu.. tak ze to testnu a uvidi se..
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

nektery trojani+spyware se ti uhnizdi v pc jakmile se pripojis na internet... stahni si aspon trial verzi noda 32 a nainstaluj...
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

zajdi si na stranku www.stahuj.cz tam najdes dost uzitecnych programu+utilitek mam ten dojem je tam i ten nod32 trial...
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

v prvni rade zkus, jestli si vubec pripojenej, z prikazove radky zadej

IPCONFIG (zjisteni, jestli mas IP adresu)
ping na nejaky server, treba PING www.seznam.cz (test, jestli jdou pakety do a z netu + preklad adres DNS serverem)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
petr.603
Nováček
Nováček

Příspěvek od petr.603 »

diky, tohle taky vyzkousim :)
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“