MSI K8N s nForce4-Core center
Moderátor: morke
- jasa
- Začátečník

MSI K8N s nForce4-Core center
koupil jsem vetrak do skrine 12 cm a po zavreni skrine se mi rozerve sirena v core center, kdyz skrin otevru tak to prestane nevim jestli nestiha vetrak nebo kde je chyba , vetrak jede tak na 1000 RPM . Jestli nekdo tusite o co by mohlo jit diky za radu.
- skull.and.bones
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- jasa
- Začátečník

mno volal jsem i na msi a tam mi rekli ze ty nizke otacky nesnese bios ze pry nejsem sam komu to dela u nizkych otacek ventilatoru , musel jsem to pichnout primo do zdroje a budu cekat nez to mistri od msi vyresi novym biosem myslim ze bude ctvrty?! diky zdarXPM píše:Mas ve skrini podtlak (fan nemá odkud nasávat vzduch a tak se zpomaluje podtlakem)
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to ale řeší ten alarm ale né že máš pořád podtlak v casejasa píše:mno volal jsem i na msi a tam mi rekli ze ty nizke otacky nesnese bios ze pry nejsem sam komu to dela u nizkych otacek ventilatoru , musel jsem to pichnout primo do zdroje a budu cekat nez to mistri od msi vyresi novym biosem myslim ze bude ctvrty?! diky zdarXPM píše:Mas ve skrini podtlak (fan nemá odkud nasávat vzduch a tak se zpomaluje podtlakem)
- jasa
- Začátečník

pri otevrenem a zavrenem case je rozdil 1000(otevrena) 998(zavrena) vrtalo mi to v hlave a na nic jsem neprisel, ten podtlak tak samozrejme je a nekde tady na foru jsem vycetl ze je to docela uciny zpusob chlazeniXPM píše:to ale řeší ten alarm ale né že máš pořád podtlak v casejasa píše: mno volal jsem i na msi a tam mi rekli ze ty nizke otacky nesnese bios ze pry nejsem sam komu to dela u nizkych otacek ventilatoru , musel jsem to pichnout primo do zdroje a budu cekat nez to mistri od msi vyresi novym biosem myslim ze bude ctvrty?! diky zdar