To bude tím že se ještě Semprony do 939 neprodávají . . .Kepson píše:Jj, ale stejně sem si radši připlatil za A64.
Třeba teď bych si 100% Místo koupě A64 do 939 koupil Semrpon a k tomu lepší grafiku ..
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

no pozor! AMD chystá uvedení Sempronů i pro socket 939!spirit64 píše:To bude tím že se ještě Semprony do 939 neprodávají . . .Kepson píše:Jj, ale stejně sem si radši připlatil za A64.
Třeba teď bych si 100% Místo koupě A64 do 939 koupil Semrpon a k tomu lepší grafiku ..

no měl jsem pravdu...bylo to pamětma....přehodil jsem jeden kus pamětí PQI do jiné pozice, takže teď tam mám pouze jeden modul 512 a jedu 8*320.....tzn. 2560 MHz...trápí mne ale to, že to takto jede pouze s jedním modulem (zatím) a za druhé CPU Z mi hlásí kolísání napětí mezi 1,34-1,37 ...když v biosu zvednu napětí, tak stejně hlásí 1,37 - 1,39. Na druhou stranu bios sice hlásí méně než default, ale při zvýšení už je to na 1,4 V, takže nevím čemu věřit. Jinak těch 2560 není otestovaných, sice jsem na tom pařil, brouzdal atd, ale zdálo se mi, že se to chová nějak divně. Jakoby se to tahalo za fusekli, jako by příliš často chroustal disk. Jestli to není IDE problém. No jo, takže starej známej problém dvou modulů v 754 a frekvencí nad 300 MHz.random píše:S PQI pamatami som uz mal problem pri s754/939 niekolko krat......
Inak 2.4GHz je celkom slusni vysledok...., bol by som zvedavi najme na porovnanie vykonu s predchadzajucou zostavou ( sam teraz planujem na par dni prejst na Semprona 2800+ ........ cakanie na Venice )