Hraje tu někdo Lineage 2 ?
Moderátor: Baneshee
- Meridius
- Středně pokročilý

-
No tak to já dnes zase zažil PKnou sviňárnu. Přišel borec, ať ho zabiju, že se chce dostat rychle do vesnice. Když jsem mu řekl, že na něj se*u, tak do mne bušil jen tak lehce kolem 20 a 10 a pořád otravoval, tak jsem nabil blessed spiritshot a napálil to do něj a ouha. Dal jsem mu 1 bod damage
o ou jsem si řekl a v zápětí to do mne nasmažil za 2500 damage. Kuwa, no ale na 50 procent už jsem dark wizard a pak už to pojede. Snad teda. Ale to plnění questů na toho wizarda je opruz.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- Thellwin
- Administrátor

- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- miho
- Čestný člen

-
- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jasnemiho píše:Jak je to s prijimanim do klanu?
Muze se k vam pridat 35lvl elven wizard?
kvuli stehovani a netu nejsem jeste ani 40 lvl
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...

- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Meridius
- Středně pokročilý

-
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
loooool , tak to je moc, o pul paty ranozombux píše:sakra, svítá... asi půjdu spát![]()
zombux, lvl11 human fighter
jinak ja vcera tam jak vul letim, dobehnu tam, a zrovna spadne NPC
tak dneska okolo ctvrte zase budu moct splnit svoji clanmemberskou povinnost....
presi:neni to obetovani ze to smaze char ??
//next post: hmm, taky jednou jeden zeprej rval "Za stranu a za lidi" ale ve skutecnosit rval "Za*rany naledi"....
Naposledy upravil(a) Kerry dne stř 11. kvě 2005, 09:46, celkem upraveno 1 x.
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...

- DAveDOG
- Mírně pokročilý

- MadMaxII
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zdravim zavislaky, hodlam to odpo stahnoust a zejtra instalnout.....
2 TomV a presi:
Mam dotaz ohledne postavy:
1. Mam z DD a vsech moznych RPG stolnich i PC zazityho (polo)elfa s povolanim magie, takze se chci zeptat kam byste me nasmerovali, resp. co by pro vas v tomto oboru bylo nejpotrebnejsi...???
2 TomV a presi:
Mam dotaz ohledne postavy:
1. Mam z DD a vsech moznych RPG stolnich i PC zazityho (polo)elfa s povolanim magie, takze se chci zeptat kam byste me nasmerovali, resp. co by pro vas v tomto oboru bylo nejpotrebnejsi...???
s.754 AMD64 2800+@2457MHz(11397 sandra2004), SOLTEK SL-K8AN2E-GR, 2*512DDR550 Mushkin(4202mb/s sandra2004), SATA NCQ 160GB Seagate, GF6800@380/813(10450b 3d03), pak uz jen LCD Benq FP931(obrazovka samsung, 16ms), LG4163B, SDR 1412T.
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Zombux si už taky udělal pár "kamarádů", to jedno PK snad až po pátý pochopilo že zombovi dělam doprovod a to že ho zabije jednim fireballem nevyváží ztrátu zkušeností kterou ztratí dvouma ranama ode mě 
2MadMaxII: tady jsou lidi prostě jako lidi, takže jako rasu asi elfa a jeho vývoj by mohl vypadat takto Mystic->Wizard->Spellsinger, je to o elementální magii, klerika-like si předpokládám nechtěl
2MadMaxII: tady jsou lidi prostě jako lidi, takže jako rasu asi elfa a jeho vývoj by mohl vypadat takto Mystic->Wizard->Spellsinger, je to o elementální magii, klerika-like si předpokládám nechtěl
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Asi tak... Já to tak hraju se svojí Hediel a celkem mi to vyhovuje...NoTHX píše:2MadMaxII: tady jsou lidi prostě jako lidi, takže jako rasu asi elfa a jeho vývoj by mohl vypadat takto Mystic->Wizard->Spellsinger, je to o elementální magii, klerika-like si předpokládám nechtěl
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
kelly: ee mozna budete muset zahynout mozna vas to ani nezabije:) Mazani postavy fakt ne toho se neboj, ale ten quest je dobre vymyslenej smekam
zombux: Rofl
MadMaxII: mno to je na tobe co ti sedi, jestli utocna, vyvolavaci magie(vsehovsudy je ve hre asi jeden dobrej vyvolavac:) anebo jestli chces podpurnou magii, ktera je pro ostatni velmi nezbytna).. Co se tyce rasy mame uz snad vsecky krome orca mystica a ti maj dosti husty firebally, tak sou podle me docela slusni volba je na tobe
zombux: Rofl
MadMaxII: mno to je na tobe co ti sedi, jestli utocna, vyvolavaci magie(vsehovsudy je ve hre asi jeden dobrej vyvolavac:) anebo jestli chces podpurnou magii, ktera je pro ostatni velmi nezbytna).. Co se tyce rasy mame uz snad vsecky krome orca mystica a ti maj dosti husty firebally, tak sou podle me docela slusni volba je na tobe
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- smates
- Začátečník

Taky bych sel k vam do clanu,ale jak jsem tam tak sam pobihal tak jsem nasel nejake Cechy a dal se k nim.Tak bych potreboval vedet jestli se da dostat k vam.Jde to nejak?
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition