Sempron na K7S5A?

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

QUERCUS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od QUERCUS »

Tu CLEARku musim přehazovat jen když dám 166/166. 200/200 mě ani nenapadlo zkoušet. Když dám cokoli krom těch 166 tak jen vytuhnou wokna to je normál. Voltíků neni nikdy dost, ale zatim jsem nenašel nic kloudnýho co by bylo ohledně přišťávování chipsetu. DURONa umim obšťastnit 2.0V (jen se přidá odpor na šváb u napájecích kondenzátorů). K tomu softu, už jsem prubnul asi 4 a pokaždé když dám nastavit FSB z woken, tak vytuhne systém, ať už je to jakákoliv hodnota :x .
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

u me to slo treba mezi 133 a 136 i 148 sici to vobcas padlo ale vecinou to jelo stabilne :)
jinak hafo veci vo brutal modu K7S5Acka sou na OCworkbenchi
http://www.ocworkbench.com/2002/ecs/k7s5aguide/
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
QUERCUS
Začátečník
Začátečník

Softění FSB

Příspěvek od QUERCUS »

Na tu sajtnu se určitě kouknu, ale včera jsem to už rozchodil. Asi po fleshování 5 BIOSu jsem to zkusil a už to jelo bez problému i na těch 166MHz :-D Sice asi taky 2krát zdoroval, ale jinak to poslouchá jako pes. Přepínám to v SpeedFunu. A ten BIOs jesm stáhl z www.k7jo.de je to sice v SSštině, ale přehledný a uprostřed stránky ikonka s čipem a OBŘÍ nápis BIOS, takže nelze přehlídnout. A je to cheepoš 1.21 s názvem CHB0811.rom Mě to pomohlo, takže pokud to přepínání někomu zlobilo tak můžete prubnout flashnout tendle BIOS.
QUERCUS
Začátečník
Začátečník

200MHz FSB na K7S5A

Příspěvek od QUERCUS »

Mám dotaz, když jsem rozchodil 166MHz, tak další meta je 200MHz. Takže najde se někdo komu to jelo na 200MHz nebo to už by člověk chtěl od toho bordu moc? Chlazení neni problém, CPU a chipset mám pod jednim vodnim blokem, takže teplota by neměla bej problém.
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

asi budes muset brutalne nazhavit chipset :twisted:
jerrry
Nováček
Nováček

Příspěvek od jerrry »

narval jste teda nekdo toho semprona do ecsk7s5a rev1.0 ? (muj pripad), premejslim ze bych do toho sel taky !
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

hm tak s rev 1.0 nevim ale min na 133 to pojede
QUERCUS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od QUERCUS »

jerrry píše:narval jste teda nekdo toho semprona do ecsk7s5a rev1.0 ? (muj pripad), premejslim ze bych do toho sel taky !
Hele mám tu samou desku a revizi a během 10 dní si chci postavit další komp se Sempronem(zase ještěra :-D ) takže ho zkusim do té K7S5A dát. Jak budu mít otestováno, tak sem dáv vědět, ať na tudle otázku konečně odpovíme :)
Duron MORGAN 7,5*166MHz ECS K7S5A 256MB 333MHz vodní chlazení
Sempron 2400+ ASRock K7S41 :) samé lepší
jerrry
Nováček
Nováček

Příspěvek od jerrry »

QUERCUS píše:
jerrry píše:narval jste teda nekdo toho semprona do ecsk7s5a rev1.0 ? (muj pripad), premejslim ze bych do toho sel taky !
Hele mám tu samou desku a revizi a během 10 dní si chci postavit další komp se Sempronem(zase ještěra :-D ) takže ho zkusim do té K7S5A dát. Jak budu mít otestováno, tak sem dáv vědět, ať na tudle otázku konečně odpovíme :)
tak to je super, dej sem pak vedet jestli to s tim semprasem :)) beha, protoze jestli jo tak do toho jdu taky :) :twisted:
jerrry
Nováček
Nováček

Příspěvek od jerrry »

tak jak ? dostal jsi ho tam ?
QUERCUS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od QUERCUS »

ještě jsem se k tomu nedostal, moooožna někdy příští tejden, ale nic nezaručuju.
Duron MORGAN 7,5*166MHz ECS K7S5A 256MB 333MHz vodní chlazení
Sempron 2400+ ASRock K7S41 :) samé lepší
jerrry
Nováček
Nováček

Příspěvek od jerrry »

QUERCUS píše:ještě jsem se k tomu nedostal, moooožna někdy příští tejden, ale nic nezaručuju.
ok, ale skus to vyzkouset pls, dost by mi to pomohlo. :razz:
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“