Sempron na K7S5A?
Moderátor: Eddward
- QUERCUS
- Začátečník
-
Tu CLEARku musim přehazovat jen když dám 166/166. 200/200 mě ani nenapadlo zkoušet. Když dám cokoli krom těch 166 tak jen vytuhnou wokna to je normál. Voltíků neni nikdy dost, ale zatim jsem nenašel nic kloudnýho co by bylo ohledně přišťávování chipsetu. DURONa umim obšťastnit 2.0V (jen se přidá odpor na šváb u napájecích kondenzátorů). K tomu softu, už jsem prubnul asi 4 a pokaždé když dám nastavit FSB z woken, tak vytuhne systém, ať už je to jakákoliv hodnota
.

- Dr Meduza
- Mírně pokročilý
u me to slo treba mezi 133 a 136 i 148 sici to vobcas padlo ale vecinou to jelo stabilne
jinak hafo veci vo brutal modu K7S5Acka sou na OCworkbenchi
http://www.ocworkbench.com/2002/ecs/k7s5aguide/

jinak hafo veci vo brutal modu K7S5Acka sou na OCworkbenchi
http://www.ocworkbench.com/2002/ecs/k7s5aguide/
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
- QUERCUS
- Začátečník
-
Softění FSB
Na tu sajtnu se určitě kouknu, ale včera jsem to už rozchodil. Asi po fleshování 5 BIOSu jsem to zkusil a už to jelo bez problému i na těch 166MHz
Sice asi taky 2krát zdoroval, ale jinak to poslouchá jako pes. Přepínám to v SpeedFunu. A ten BIOs jesm stáhl z www.k7jo.de je to sice v SSštině, ale přehledný a uprostřed stránky ikonka s čipem a OBŘÍ nápis BIOS, takže nelze přehlídnout. A je to cheepoš 1.21 s názvem CHB0811.rom Mě to pomohlo, takže pokud to přepínání někomu zlobilo tak můžete prubnout flashnout tendle BIOS.

- QUERCUS
- Začátečník
-
200MHz FSB na K7S5A
Mám dotaz, když jsem rozchodil 166MHz, tak další meta je 200MHz. Takže najde se někdo komu to jelo na 200MHz nebo to už by člověk chtěl od toho bordu moc? Chlazení neni problém, CPU a chipset mám pod jednim vodnim blokem, takže teplota by neměla bej problém.
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý
- jerrry
- Nováček
-
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý
- QUERCUS
- Začátečník
-
Hele mám tu samou desku a revizi a během 10 dní si chci postavit další komp se Sempronem(zase ještěrajerrry píše:narval jste teda nekdo toho semprona do ecsk7s5a rev1.0 ? (muj pripad), premejslim ze bych do toho sel taky !

Duron MORGAN 7,5*166MHz ECS K7S5A 256MB 333MHz vodní chlazení
Sempron 2400+ ASRock K7S41
samé lepší
Sempron 2400+ ASRock K7S41

- jerrry
- Nováček
-
tak to je super, dej sem pak vedet jestli to s tim semprasemQUERCUS píše:Hele mám tu samou desku a revizi a během 10 dní si chci postavit další komp se Sempronem(zase ještěrajerrry píše:narval jste teda nekdo toho semprona do ecsk7s5a rev1.0 ? (muj pripad), premejslim ze bych do toho sel taky !) takže ho zkusim do té K7S5A dát. Jak budu mít otestováno, tak sem dáv vědět, ať na tudle otázku konečně odpovíme

- QUERCUS
- Začátečník
-