Cambridge Soundworks 250D šumí

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Tommy_Verceti
Začátečník
Začátečník

Cambridge Soundworks 250D šumí

Příspěvek od Tommy_Verceti »

poprosil by som vas o pomoc .... mam repraky creative cambridge soundworks 250D mali by byt naj 2.1 vlastne su.... zvukovku mam soundblaster live s digital vystupom ... je to napojene na digital.... ale sustia... teda sumia.... newjem co stym neda sa s tym pracovat proste ked idu ticho sumia kym nevypnem uplne alebo stand by.... este aj ked dam mute.... ked dam hlasnejsie idu krasne sum mizne... ale ked nejde ziaden zvuk tak sumia :(( prosim pomozte mi co s tym... mal by som mat najnovsie drivery na zvukovke...

//TomV : upraven nadpis threadu
CPU: A64 4400+ X2[Cooler Thermalright XP-120+Nexus 12cm]; MB: ASUS A8N-SLI Premium; VGA: HIS ATi Radeon 1800XT 512MBDDR3; Mem.: Corsair 2048MB 3500LL TwinX Pro; PSU: Enermax Liberty 500W; SB Audigy 2 ZS; 2x 250GB SATAII(WD 2500KS); 320GB SATAII(WD3200KS); LG 4167B; Case: TT Tsunami Dream; Mon.: LCD Viewsonic VP2030B 20"+Samsung 26"; Logitech Z5500; Logitech G7; Microsoft Ergonomic natural keyboard; Canon MP500(multi.fun.); Microcom ADSL+ WiFi Router 2735; Logitech Webcam a nejaké iné zariadenia...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No.. driverama to neni urcite.. ale je obecne znamy, ze creative je takova shitoidni firma, ze jejich digital outy na live kartach proste sumi.. tak jestli to neni nejak mooc brutalni sum, tak je to kartou...
Taky to muze bejt ellektronikou v repro.. proste je treba si uvedomit, ze tyhle veci nejsou urceny pro profi praci ale pro komercni trh a tak se jejich qalitou zas az tak moc nikdo zabyvat nebude.. :(
Sumi to nejak hodne nahlas..?
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Kde je to profi repro ? :? Blbá zvukovka, blbý repráky, tak čemu se divíš ? :?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Zkus to přez analogový vstup do repro s jiným kvalitním zdrojem. Pokud bude v repro šumět, tak je to reprákama a jinak zvukovkou. Můj typ je repro protože přez digitální výstup nemá co šumět. Proto se domnívám že se jedná o šum kocového zesilovače v repro.

//Pozmanenám že nemáš profirepro, ale minimum na nic. Nicméně šumět by to asi nemělo.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Tommy_Verceti
Začátečník
Začátečník

mne prijdou cambridge soundworks jako jedny z nejlsepsich a dat 5500sk na 2.1 repro je tiez vela.... ked som male stare za 2000 tie nesumeli.... a na analogovy vystup som skusal sumi to aj s mp3 aj s hifi vezou..... asi to pojdem dnes reklamovat...ale minimum je mozno karta ale repraky urcite niesu minimum..... nemozu sumiet ked obycajne srandy za 120sk nesumia... a zaujmave niekto vravi ze creative je naj niekto ze "shitoidni " (to si povedal prvy ty :) ) a sumi to tak ze to doost rusi pri normalnom tichsom pocuvani sa neda pocuvat hudba pocut viac sum... a ked nejde ziaden zvuk tak pocut len sum... dokonca aj ked je mute .... jedine co sum vypne je standy by....
CPU: A64 4400+ X2[Cooler Thermalright XP-120+Nexus 12cm]; MB: ASUS A8N-SLI Premium; VGA: HIS ATi Radeon 1800XT 512MBDDR3; Mem.: Corsair 2048MB 3500LL TwinX Pro; PSU: Enermax Liberty 500W; SB Audigy 2 ZS; 2x 250GB SATAII(WD 2500KS); 320GB SATAII(WD3200KS); LG 4167B; Case: TT Tsunami Dream; Mon.: LCD Viewsonic VP2030B 20"+Samsung 26"; Logitech Z5500; Logitech G7; Microsoft Ergonomic natural keyboard; Canon MP500(multi.fun.); Microcom ADSL+ WiFi Router 2735; Logitech Webcam a nejaké iné zariadenia...
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Když to šumí i na analog tak je zkus reklamovat protože to je reprákama.

//K té kvalitě - mě ta cena připadá směště malá a bavíme se o počítačových bedničkách které v žádném případě nejsou profi. Jako profi minimum beru sloupové bedny tak za 20k + subwofer za 10k :wink: . A vždy je lepší koupit 2.0 než to tvoje.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

2 Tommy : Creative je shitoidní spotřebka, ať už repráky, nebo zvukovky... Nezlob se na mně, ale tyhle tvý "repráčky" jsou spíš takové "trochu lepší" repráčky k PC; k NEJ 2.1 maj hodně daleko.

Btw, nej 2.1 je pořádná 2.0... :)

Profi repro je třeba tohle : http://www.mackie.com/products/hr824/index.html , ale cena by se ti asi nelíbila (cca 50k Kč)... :) Ale abys využil takovýhle repráky, musel bys zapomenout na jakýkoliv MP3ky a musel bys mít zvukovku přinejmenším 24/192... :roll:
Tommy_Verceti
Začátečník
Začátečník

newjem... ale nechcem ziadne obrovske proste len 2.1 a lepsie u nas nedostat.... a ine je co mam na kine tam stalo len audio 100 000 ale to neje na pc... na pc normalne najlepsie mi pridu tieto a este logitech z 2300 ale rozhodol som sa pre tieto.... a ake mate repro vy? ked uz sme pri tom... dnes idem reklamovat napisem co a ako....
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No.. v kazdym pripade je pravda, ze pokud to sumi i po mute, tak je to bednama... a jestli to sumi hodne, tak to zkus vyreklamovat.. protoze i kdyz to nejsou profi boxy, tak by zase takovou neplechu delat nemely.. v tomhle segmentu dela creative jedny z nejlepsich vyrobku na trhu.. tim ale nemyslim zvukovy karty..
Tommy_Verceti
Začátečník
Začátečník

maxtor dakujem konecne niekto s kym si rozumiem... idem skusit vyreklamovat uz su zbalene.... a to je to co sa snazim povedat... ved stare co som mal logitech x220 mi nesustali a ani tie najlacnejsie creative 2.1 za 800sk nesustali .... takze o to ide... kazdopadne dakujem vam a hlavne tym ktori ma pochopili alebo sa o t aspon snazili... a nie len pisat ze su smejd a podobne
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Tommy_Verceti píše:a ake mate repro vy? ked uz sme pri tom...
Já mám u svého kompu 2.0 repráky Bose MediaMate. Designově se mi sice nelíbí, ale jinak spokojenost... :) Jako repráčky k PC to stačí...
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Tommy_Verceti píše:a ake mate repro vy? ked uz sme pri tom...
U pc mám Genius SP-HF2.0 (chrastítka na systémové zvuky).
Na hudbu a filmy mám na zakázku dělané dřevěné 5.0 repro (vlastní návrh):
-Přední sloupové reproboxy 34l osazené reproduktory TVM ARV-104/63/8 a ARN-180/25/8.
-Zadní satelity o objemu 10l osazené reproduktory TVM ARX150/25/8.
-Středový reprobox má objem 15l a je osazen reproduktory TVM ARV-104/63/8+ARN-150/73/8.

Napájim to receiverem Philips FR986 + SB Audigi 2ZS.

//Kdyby to někoho zajímalo, tak je hodím do galerie.
Tommy_Verceti
Začátečník
Začátečník

vyriesen

no .... reklamacia sa predlzila ponukli mi vratenie penazi vyuzil som toho a objednal som logitech z 5500 su supeeeer ziaden sum parada.... sice boli drahe :o ale snad na ne nebudete hovorit ze su smejd :P
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“