jaký je nejlepší FireWall ??

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Delited.Dragoons píše:tak pořád nevím který FW si mám vybrat, ten windowsackej mi moc nestačí, nainstaloval jsem si kerio ale asi nějakou špatnou verzy protože mi zbývá 14 dní do ukončení.Můžete sem hodit link pls
http://www.kerio.cz/
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Delited.Dragons »

Nordir píše:
Delited.Dragoons píše:tak pořád nevím který FW si mám vybrat, ten windowsackej mi moc nestačí, nainstaloval jsem si kerio ale asi nějakou špatnou verzy protože mi zbývá 14 dní do ukončení.Můžete sem hodit link pls
http://www.kerio.cz/
žádnej free FW tam NEVIDÍM !!!!!!!!!!!!!!
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Delited.Dragoons píše:
Nordir píše: http://www.kerio.cz/
žádnej free FW tam NEVIDÍM !!!!!!!!!!!!!!
Po měsíci se ti přepne do omezené, ale stále funkční verze. Zmizí blokování pop up oken, statistiky a pár drobností.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

kde se dá sehnat do zone alarmu čeština ?
F4t4l1ter
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4t4l1ter »

http://www.kerio.cz/kpf_download.html
tu mas link nechapu jak to nemuzes najit.. :-D :-D
k23
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od k23 »

Škoda že má Kerio tak pomalý GUI :devil: snad to někdy spravěj...
Jinak je samo asi užitečnější než win-fw :)
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

roky som pouzival zone alarm a teraz kerio pf a maximajna spokojnost.
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Mam Nod32 AV a rad bych ho doplnil dobrym firewallem, ktery je s Nodem kompatibilni a a zabira malo misto v ramce.. poradite mi nejaky? Diky..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
DareDevil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DareDevil »

Tak sem si stáhnul to Kerio a sem s nim zatim spokojenej... AV mam NOD32 a zatim slape bez problémů takže do toho EfineSS klidne bez!
Je nejaky pravidlo jak to Kerio nastavit, nebo to je spis subjektivni?
DELL XPS 1530 - 15.4" 1680x1050, 2.5 GHz, 4 GB RAM, nVidia M8600 GT, HDD 320GB 5400 rpm, Win7 Professional
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

to EfineSS

Příspěvek od Delarge »

Asi nejlepší firewall na trhu je v současnosti Agnitum Outpost Firewall Pro...to je opravdová extratřída. Nevýhodou pro někoho může být, že na něj asi není čeština a že je placenej 8-) Mezi Free asi Kerio...Ze Zone Alarmu sem měl přímo hrůzu :)
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: to EfineSS

Příspěvek od Shit »

Delarge píše:Asi nejlepší firewall na trhu je v současnosti Agnitum Outpost Firewall Pro...to je opravdová extratřída. Nevýhodou pro někoho může být, že na něj asi není čeština a že je placenej 8-)
Těch výbornejch, ale placenejch (třeba i bez češtiny) je víc.... Slovo nejlepší...no comment....to by bylo na flame... :oops:
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Mal tu niekto poznost vyskusat tie cisco firewall za niekolko desiatok tisic sk? :? celkom by ma to zaujimalo...btw, ja momentalne nemam ani firewall ani antivirak, uplna pohoda jahoda :)
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: to EfineSS

Příspěvek od Delarge »

Shit píše:
Delarge píše:Asi nejlepší firewall na trhu je v současnosti Agnitum Outpost Firewall Pro...to je opravdová extratřída. Nevýhodou pro někoho může být, že na něj asi není čeština a že je placenej 8-)
Těch výbornejch, ale placenejch (třeba i bez češtiny) je víc.... Slovo nejlepší...no comment....to by bylo na flame... :oops:
No, o flame mi rozhodně nešlo...Jaký jsou teda ještě hodně dobrý, s možnostma co nabízí Outpost? Rád se přiučim :)
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Agnitum Outpost Firewall Pro bych se také zastal. Tento firewall poskytuje v celu přesnou informaci o komunikaci v síti a jeho podrobné nastavení funguje jednoduše a dobře. Doma jsem ho testoval a neměl jsem problém - vše jelo jak mělo.
Sice je fakt že je placený, ale tušim že to je asi 100$ na dva roky (domácí použití max 5 pc). Nevim možná je to hodně, možná ne, ale já bych to investoval.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
DareDevil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DareDevil »

Tak sem si stahl to Kerio. Ze zacatku to bezelo v pohode ale tak za dva dny se mi zacal hryzat comp, vypl sem Kerio a hle prestalo to! Taky pri zaplim Keriu se mi nechcou zobrazovat vsechny obrazky a reklamy...AV mam NOD32, se bud Kerio a NOD nemaj radi bo nevim...
DELL XPS 1530 - 15.4" 1680x1050, 2.5 GHz, 4 GB RAM, nVidia M8600 GT, HDD 320GB 5400 rpm, Win7 Professional
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

DareDevil píše:Tak sem si stahl to Kerio. Ze zacatku to bezelo v pohode ale tak za dva dny se mi zacal hryzat comp, vypl sem Kerio a hle prestalo to! Taky pri zaplim Keriu se mi nechcou zobrazovat vsechny obrazky a reklamy...AV mam NOD32, se bud Kerio a NOD nemaj radi bo nevim...
Ty obrázky a reklamy se ti nezobrazujou, protože Kerio je má blokovat. Pokud nechceš, aby je blokovalo, tak najdi v nastavení WWW a tam to uncheckni + povolit scripty...Proč se ti seká, to netušim, ale NODEM to rozhodně nebude...
DareDevil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DareDevil »

Ze to neni NODem to vim protoze nez sem do kompu natahl Kerio vse bylo ok... Nevim jeste se v tom zkusim prohrabat...
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

mam kerio+nod32 a ziadny problem...som max spokojny.predtym som dlho pouzival zone alarm a uz nikdy viac.
jrk
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jrk »

No nejlepsi firewall je IPTABLES pod linuxem, nebo pod win Tiny personal firewall.
embe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od embe »

Tak z tohto teda viem prd, nainstalujem si asi vsetky dostupne firewally, pretoze zatial su to tu vsetko len dohady...
Mam sice Kerio (+NOD), ale nejako mi nesedi, nehovoriac o tom, ze odkedy ho mam, nemozem hrat online NHL aj ked som NHL povolil. Asi pojde Kerio srat
Procesor: Intel Core i5 2500K - 3.3GHz + Arctic Cooling Alpine 11 Pro rev2, Doska: Gigabyte Z68XP-UD3P Rev 1.0, Zdroj: Seasonic SS500GB Active PFCF3 S12II-500W, ]RAM:: 2x Kingston HX DDR3 2GB 1600 KHX1600C9AD3B1 GK: Saphire Ati Radeon HD4830 512 GDDR3 PCI-E Dual DVI-I/TVO, Disky:, C: IDE WD400JB-00FMA0 - 40GB, D: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, E: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, DVDRW: ASUS DRW-2014 S1T, Ostatne 2 x Scythe SFF21D ; Zalman ZM-MFC2
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“