WarCraft 3 se mi škube, ale proč ? ? ? help me !!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Návštěvník

WarCraft 3 se mi škube, ale proč ? ? ? help me !!

Příspěvek od Návštěvník »

Při větších bitkách se mi to celkem kouše, mám sestavu : athlon 2200,512ramek, geforce5700, zakl.deska via.
Zkušel jsem instalovat různé ovladače nvidia ale pořád to samé, taky jsem zkoušel různé ovladače
Via, ty via jaký mají vliv na hry? instalovaly nějaký agp driver ty 4.53, a ty 4.55 už jen nějakej driver.
Jaký via je nejlepší? mam tu novější zakladní desku,myslím KT 800)nebo tak).Je to divné ,protože jiné hry jdou celkem plynule, jako by
ten warcraft III jel přes něco co mám špatně nastavené.Třeba OpenGL nebo přes co vlastně jede Warcraft 3.Docela jsem se vyděsil když jsem si přečet že to chce proscesor
s taktem 400mhz a vyšším, no a já mám něco kolem 1,4 Ghz a škube se to.Máte nějaké nápady co dělat aby se to neškubalo?
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 14. kvě 2005, 07:31, celkem upraveno 2 x.
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Re: WarCraft 3 se mi škube

Příspěvek od frost.silenec »

Stahnout si nejnovjejsi verzi Warcraftu??? :lol:
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Návštěvník

frost.silenec píše:Stahnout si nejnovjejsi verzi Warcraftu??? :lol:
tu mám
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

Smolař píše:
frost.silenec píše:Stahnout si nejnovjejsi verzi Warcraftu??? :lol:
tu mám
Tak to pak NEWIM. Doufam ze ti tady nekdo pomuze :wink: .
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Návštěvník

já se na ten pc asi vykašlu, už mi to pěkně začíná ......
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

Skus nejaky patch do hry............Maš orig. verziu?Lebo ked nie,tak problem moze byť niekde inde... :)
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Návštěvník

kolo píše:Skus nejaky patch do hry............Maš orig. verziu?Lebo ked nie,tak problem moze byť niekde inde... :)
kruci! mám originál, mám nový patch, nemám crack!
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Nějaká havěť na počítači??? Myslím spyware a pod. Proskenuj počítač Ad-Awarem a Spy-Botem, prohlídni MSCONFIG, jestli se ti tam nespouští něco navíc.
Bathory
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

BTW: 2200+ je 1.8GHz ne? kde si vzal 1.4GHz...
Návštěvník

Boin píše:BTW: 2200+ je 1.8GHz ne? kde si vzal 1.4GHz...
ne mám athlon 1,4Ghz, mám ottiž nový pc
Návštěvník

přes co jede warcrfta 3? zkusim trochu zatweakovat
Návštěvník

Bathory píše:Nějaká havěť na počítači??? Myslím spyware a pod. Proskenuj počítač Ad-Awarem a Spy-Botem, prohlídni MSCONFIG, jestli se ti tam nespouští něco navíc.
nemam, msconfig sem spoutel i v nouzovym rezimu a je to porad stejny.Co dela rivatuner?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Smolař píše:Co dela rivatuner?
Dají se v něm nastavit různé věci pro grafickou kartu, taktovat, odemykat pipelines pokud to jde ... ten athlon XP 2200+ je skutečně 1.8 GHz.
Goldnoob team proud member!
Návštěvník

Thellwin píše:
Dají se v něm nastavit různé věci pro grafickou kartu, taktovat, odemykat pipelines pokud to jde ... ten athlon XP 2200+ je skutečně 1.8 GHz.
no já mam vlastně athlon 2000 Xp+, nevíte jak tento procesor jede s w3?
nebo měl bych ho upgradnout tak na athlon 2500 ? a zkusit w3?
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Smolař píše:
Thellwin píše: Dají se v něm nastavit různé věci pro grafickou kartu, taktovat, odemykat pipelines pokud to jde ... ten athlon XP 2200+ je skutečně 1.8 GHz.
no já mam vlastně athlon 2000 Xp+, nevíte jak tento procesor jede s w3?
Na takove sestave to musi behat v pohode, druha vec je jake sis nastavil rozliseni atd, proste zkus ubrat na grafice.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Návštěvník

Jiri Drak píše:
Smolař píše: no já mam vlastně athlon 2000 Xp+, nevíte jak tento procesor jede s w3?
Na takove sestave to musi behat v pohode, druha vec je jake sis nastavil rozliseni atd, proste zkus ubrat na grafice.
ale to jsem zkoušel, je to ůplně stejný
Návštěvník

Thellwin píše:
a v čem se atktuje procesor ? a jak se vškeré taktování vyresetuje?
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

1)cti faq (je toho tady tuny)
2) ved jakou mas presne (zduraznuju slovo presne ) sestavu :wink:
0118 999 881 999 119 7253
Návštěvník

cool.user píše:1)cti faq (je toho tady tuny)
2) ved jakou mas presne (zduraznuju slovo presne ) sestavu :wink:
kde je faq ? sestavu pořád uvádě nemusím, protože požadavky na w3 mám hoodně nad limit
Návštěvník

jen chci zdůraznit že když jsem dal rozlišení 80x600x16 a nízký detaili, jelo to ůplně stejně jako při 1024x768x32 full details...........
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“