hry na starší šunce-pomoc!!!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
homer_springfield
Nováček
Nováček

hry na starší šunce-pomoc!!!

Příspěvek od homer_springfield »

zdarec lidi, mám takovej problém. většina starších her se mi nehorázně seká. např.CMR2,NFS3, World Cup 2002 a spol. zkoušel jsem už asi milionkrát měnit drivery na gpu, desku atd. nic nepomáhá prosím pomoc!!

ECS P6-Bat-Me Rev1.,Celeron 466,Cooler Master,448 SDRAM,Geforce2MX 400 64MB,10GB,C-Media 8738 PCI
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: hry na starší šunce-pomoc!!!

Příspěvek od Sentenced »

homer_springfield píše:zdarec lidi, mám takovej problém. většina starších her se mi nehorázně seká. např.CMR2,NFS3, World Cup 2002 a spol. zkoušel jsem už asi milionkrát měnit drivery na gpu, desku atd. nic nepomáhá prosím pomoc!!

ECS P6-Bat-Me Rev1.,Celeron 466,Cooler Master,448 SDRAM,Geforce2MX 400 64MB,10GB,C-Media 8738 PCI
No když se kouknu na tvoje PC tak se škubani moc nedivim, tenhle stroj bych se bál dát i segre na psaní jidelniho listku, bez urážky ....
Pokud ti ty hry predtim fungovaly a "najednou" to začalo delat problemy, tak zkus reinstalaci systemu (ovladače si,jak píšeš, zkoušel), tady se toho moc poradit nedá. :)
Naposledy upravil(a) Sentenced dne pon 16. kvě 2005, 09:02, celkem upraveno 1 x.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

myslím že třeba takové NFS3 by na tvojí sestavě mělo běžet jak z praku, to běží na P200 a Voodoo2... chyba bude někde jinde, počítač je to na starý hry dobrej. zkusil bych přeinstalovat windows, jestli už je máš delší dobu nainstalovaný, tak tam může bejt bordel (sám píšeš že jsi měnil drivery a tak). problém může bejt i jinde - špatný nastavení v biosu apod. možná bude na vině ta deska, to je nějakej BXcel nebo tak něco ne?
ignorelist: kremrole a dezoláti
homer_springfield
Nováček
Nováček

no, pravda je, že mi to nikdy nedělalo ale reinastalaci windows jsem zkoušel ale furt to stejné. ale takové Far Cry sice spustím(5-10fps) v interiérech i víc, což je zajímavé.
homer_springfield
Nováček
Nováček

čipset je VIA Apollo Pro(UATA max 33,AGP2x,FSB max 100(
homer_springfield
Nováček
Nováček

musím končit,dík za radu a příště
Gamesnik2003
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gamesnik2003 »

homer_springfield píše:čipset je VIA Apollo Pro(UATA max 33,AGP2x,FSB max 100(
aha a sme doma to neni cipset na hrani, ma totiz strasne malou propustnost pameti, chtelo by to nejake BX nebo 815.
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Presne tak starsie cipove sady VIA mali hrozne slabu priepustnost pamate a zbernic :( ..... takze prave tam bol zakopani slabi vykon zostav postavenich na tychto cipovych sadach .....
Zlepsil to az prichod VIA 694 ... ta na tom bola vykonovo ovela lepsie ........ ( aj ked aj 693 sa dala celkom dobre vyladit pomocou registrov... ) .... 692 a starsie su na tom uplne uboho ... takze aj ten vykon v hrach a napr pri kompresii vydea je dost biedny .... este aj pri takomto slabom CPU by bol vyditelny narast vykonu pri vymene za lepsiu dosku .......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

homer_springfield píše:no, pravda je, že mi to nikdy nedělalo ale reinastalaci windows jsem zkoušel ale furt to stejné. ale takové Far Cry sice spustím(5-10fps) v interiérech i víc, což je zajímavé.
Omlouvám se za OT, ale já na svym kompíku Far Cry teda nespustim ... ne že bych to na tom chtěl hrát, zkoušel jsem to jen tak ze zvědavosti ... docela by mě zajímalo proč ??
Goldnoob team proud member!
Prince
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Prince »

To je divný že na tom spustíš FAR CRY to bych ho musel spustit i já NE?
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3

Logitech G502 + G413
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: hry na starší šunce-pomoc!!!

Příspěvek od karf »

homer_springfield píše:zdarec lidi, mám takovej problém. většina starších her se mi nehorázně seká. např.CMR2,NFS3, World Cup 2002 a spol. zkoušel jsem už asi milionkrát měnit drivery na gpu, desku atd. nic nepomáhá prosím pomoc!!

Koukni do BIOSu. Je tam někde nastavení frekvence pamětí. Tak tam nastav FSB+33MHz. Kámoš měl taky desku s VIA Apolloooo s Rivou TNT2 Pro a na mém PI 150@200 s Voodoo 2 jsem spustil Drivera a NFS3 daleko líp :-). Jinak v CPU a ani v grafice bych problém neviděl.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Neni to tim že jste zkoušeli DEMO FAR CRY!!!
To mě totiž na Geforce2 MX400 taky neběhalo, ale plná je o něčem jinym :)
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Gamesnik2003 píše:
homer_springfield píše:čipset je VIA Apollo Pro(UATA max 33,AGP2x,FSB max 100(
aha a sme doma to neni cipset na hrani, ma totiz strasne malou propustnost pameti, chtelo by to nejake BX nebo 815.
a jak je na tom Via Apollo KT600 Kudoz 7x/600 ?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“