PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Návrh moc originální není to je fakt ale to zpracování - když pominu rez je dosti originální....a navíc stoobi začal než se to tu těmmahle moddama začlo hemžit :)
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
piranha
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha »

Stoobi píše:PS: Už jsem nakoupil sooučástky na majáček...:)
:onfire: Hurá, můj nápad prošel. THX.

Sorry za OT
Made by Piranha
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty :borg:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=50805
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No díky všem. :) Snažím se být "originální"...

2piranha: No zatím ten maják dělám. Uvidíme, jaký bude výsledek a jak se mi bude líbit jeho umístění, ale asi tam bude. :) Pořád je to originálnější než katoda...
piranha
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha »

No jasný, to určitě, katody je celkem průměrný základ se kterým ty se určitě nespokojíš :-D
Made by Piranha
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty :borg:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=50805
Switcher
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Switcher »

tak Stoobi, byblejskni zase něco... :)
AMD Athlon XP 2500+@3200+ / Soltek SL-75FRN2-RL - nVidia nForce2 / Corsair DIMM 512MB DDR 400MHz CL2.5 / Sapphire Atlantis ATI Radeon 9600 128MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 200GB 8MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 120GB 8MB / Tv + FM karta Aver TV Studio / Creative Labs Sound Blaster Live 24-bit 7.1 / Case bigtower CHIEFTEC, modrá, 360W
Motorola MPx/200 powered by WinMobile05
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ale nebojte...pracuju na tom, ale chystám trochu překvapení, takže fotky, až bude víc...:)

btw. Koukám, že se začal taky nějak "industriálně" upravovat PSU, ne? :-D

//Tak je pro info...velké odhalení bude snad v neděli večer. :)
Naposledy upravil(a) Stoobi dne sob 14. kvě 2005, 18:38, celkem upraveno 1 x.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Stoobi píše:chystám trochu překvapení
v dnešní době mě překvapí málo co tak se snaž :-D
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Switcher
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Switcher »

Stoobi píše:btw. Koukám, že se začal taky nějak "industriálně" upravovat PSU, ne? :-D
Abych nebyl pozpátku :-D Ale jen easy...
AMD Athlon XP 2500+@3200+ / Soltek SL-75FRN2-RL - nVidia nForce2 / Corsair DIMM 512MB DDR 400MHz CL2.5 / Sapphire Atlantis ATI Radeon 9600 128MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 200GB 8MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 120GB 8MB / Tv + FM karta Aver TV Studio / Creative Labs Sound Blaster Live 24-bit 7.1 / Case bigtower CHIEFTEC, modrá, 360W
Motorola MPx/200 powered by WinMobile05
Satiriasis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satiriasis »

Zdary dlouho jsem tu nebyl tak se ted pridavam k ostatnim.Fakt super stoobi uz jsem sice cekal ze to budes mit hotovi,ale koukam ze se vyplatilo ze to delas dlouho-hlavne peclive. Fakt super jen tak dal
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Taky jsem myslel, že už bude hotovej, ale boužel - není čas. Teď o víkendu makám jak to jde a zítra budou 100% fotky.

No a abych vás trochu nalákal, tak prozradím, co teď dělám. Dostala se mi pod ruku bráchova klávesnice, jelikož on si koupil novou. Takže jsem si řekl, proč jí trošku neupravit do stylu...:). Zítra večer tedy uvidíte fotky, jak to dopadlo, ale teď ukážu, jaká to je klávesnice...

Je to Genius KB-06x v bílém provedení, bez předložky, 3systémová tlačítka.. foto:
Obrázek
A tady ještě moje foto, ale už trochu rozdělaná...:)
Obrázek Obrázek
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

a to překvapení?
Obrázek
Více na mých www
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

XPM píše:a to překvapení?
To překvapení? No jak jsem jí zmoddoval, ne...:) To uvidíě zítra...zase v tom nehledej moc velký drama... :-D
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Stoobi píše:
XPM píše:a to překvapení?
To překvapení? No jak jsem jí zmoddoval, ne...:) To uvidíě zítra...zase v tom nehledej moc velký drama... :-D
Ja a drama? :-D To ty to tady natahuješ už od ledna :shock: :-D
Obrázek
Více na mých www
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Tak jsem zvědavej...Mno věřím že to zvládneš..:)
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak tedy, tady jsou slibované fotky. Jak už jsem říkal v provním postu, tak byla to bílá klávesnice, bez předložky. První úpravu, co jsem udělal, byla výměna zelených 5mm LED za červené 3mm difuzní. Pak jsem uvažoval nad tou předložkou, přeco jen se mi to u klávesnice líbí a pro mě je to i praktický. Ale kupovat ten kus plastu orogonal se mi nechtělo, takže jsem vymýšlel nějaký homemade řešení. Nakonec jsem svařil rám z kulatiny (6mm). Na prvních fotkách je vidět, jak jsem to postupně dělal.

Obrázek Obrázek Obrázek

To by byla kostrukce. Dále tedy vystříhnutí síťky na komáry, nalepení na kostrukci. Pak celek natřen šedou základovkou. Na síťce udělány pruhy. Jenže poté jsem zjistil, že mám špatně diody (potřeboval jsem je na káblík), takže zase přepájet. Na základě toho je i jejich úprava a vyvedení. No a nakonec rez a krev :twisted: . Samozřejmě nemůže také chybět nějakej ten "červenej" čudlík. No a ještě taky nápis na předpožce...:) No a nesmím zapomenout na vygravírování popisků na většině kláves...
Takže můžete kritizovat a posuzovat. Podotýkám, že ještě zbývá dodělat několik detailů (např. kabel PS/2, atd.) a ještě někdy přidám fotky v noci. :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tak to je zatím vše...:) A posuďte sami, jak se povedla proměna.. 8)
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

co ta krev :cry: Máš ještě ruce? Jinak je to pěkný, trochu inspirace jistě bylo ale to neber jako něco špatného. myslím že to máš pěknější :)

http://www.bit-tech.net/modding/2004/11 ... rt2/5.html
Obrázek
Obrázek
Více na mých www
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Notak samozřejmě. Inspirace Pilouxovým modem bude asi vždycky, protože, když jsem to jednou viděl, tak už si to pomatuju, ale ono ten princip bude asi vždycky stejnej. Snažil jsem se ale přidat detaily, který Piloux nemá...a hlavně, já jsem upravoval bílou klávesnici, on černou.

btw. ruce mám...krev samozřejmě uměle...:)
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Takže router už je hotov?
Obrázek
Více na mých www
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

XPM píše:Takže router už je hotov?
No hotov ještě není, ale v podstatě už se blížím. Jak je vidět na fotkách. Na druhý straně se mi ale odlepilo plexi, který bylo přidělaný epoxidem. Takže jsem dneska dělal ještě takový kolejničky. Plexi je tedy už zpět na místě a drží daleko líp + jsem ho trochu upravil. Snad co nejdříve tu stranu zrezatím. Uvnitř ještě majáček, ten jsem ještě nezačal. Vršek taky ještě trošičku dodělat. A zadek rez...no a bude hotovo...:)

Ale prostě, jak se mi pod ruku dostala ta klávesnice, tak jsem neodolal...:)
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

tady neni snad co dodat, už jen ten router vypadá jako by byl hotovej, ale koukam, že je tam ještě práce docela dost někde kam nevidíme :-D
suprová práce, hlavně ta klávesnice! jen na ní máš nějaký smítka prachu :lol:
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Odpovědět

Zpět na „Projekty“