Battlefield 1942 se mi nechce rozjet..!!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Battlefield 1942 se mi nechce rozjet..!!

Příspěvek od Andrw »

Vím že je to trochu starší hra ale dobrá pařbapo síti!!

Mám ale problém že kdyý si ji nainstaluji tak se mi vůbec nespustí....zkoušešl jsem nahrát patch 1.5 ale nepomohlo!!

Mám teď novou GK Geforce 6600GT a ovladače Forceware 71.84..

Dřív jsem měl GK Geforce 4 Ti 4200 a ovladače Forceware 6x.xx a Battlefield mi normálně najel!!!

Může to být těma novýma ovladačema??? :?

PLZ help! :cry: :cry: :cry:
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nespustí znamená co ? Zatuhne, vyhodí chybovou hlášku .. ?! Zkus jiný ovladače.
Goldnoob team proud member!
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

mě na jednom PC hodí při instalaci tuhle hlášku

CRC Error
---------------------------
CRC error: The file C:\GAMES\Battlefield 1942\Archives\sound.rfa doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
Přerušit Opakovat Přeskočit

dělal to originál tak sem myslel že mam poškrábanou placku sehnal jsem "kopii" a přeinstaloval Windows a je to tam znova (pouze na jedné mašině)
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

B@RT píše:mě na jednom PC hodí při instalaci tuhle hlášku

CRC Error
CRC error: The file C:\GAMES\Battlefield 1942\Archives\sound.rfa doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
Přerušit Opakovat Přeskočit

dělal to originál tak sem myslel že mam poškrábanou placku sehnal jsem "kopii" a přeinstaloval Windows a je to tam znova (pouze na jedné mašině)

vyřešeno vadná pamět tohle způsobí ale bylo to peklo na to přijít :(
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

Thellwin píše:Nespustí znamená co ? Zatuhne, vyhodí chybovou hlášku .. ?! Zkus jiný ovladače.
no prostě vše se nainstaluje a pak chci hru spustit a nic nenajede (jen v pozadí se ozve zvuk chybové hlášky, ale ta se neobjeví.... :shock: )!!!
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

podle mě je u něho nutná nejmíň přeinstalace battla (může tam mít něco blbě nastaveno v menu a grafika to nezkousne)
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

Battla jsem zkoušel přeinstalovat aspoň 4x!!!!!

A i kdyby, tak to nejvyšší nastavení grafiky by ta moje GF 6600GT to zvádla....!!!!
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

no nevim zkusil bych dát ten nejnovější 1,6 patch + jeho dodatek 1,61B a před instalací smaž (třeba v Comandrovy) celý adresář kde byl battl (nasavení si hra nechává i po odinstalaci) a uvdíš ten 1,6 patch má tušim 250MB a je fakt hodně potřebný
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Battlefield 1942 se mi nechce rozjet..!!

Příspěvek od xIndian »

Andrw píše:Vím že je to trochu starší hra ale dobrá pařbapo síti!!

Mám ale problém že kdyý si ji nainstaluji tak se mi vůbec nespustí....zkoušešl jsem nahrát patch 1.5 ale nepomohlo!!

Mám teď novou GK Geforce 6600GT a ovladače Forceware 71.84..

Dřív jsem měl GK Geforce 4 Ti 4200 a ovladače Forceware 6x.xx a Battlefield mi normálně najel!!!

Může to být těma novýma ovladačema??? :?

PLZ help! :cry: :cry: :cry:
Mám úplně stejnej problém. I stejnou grafiku. udělá mi to přesně to samý, jako tobě. (chybový zvuk na pozadí, žádná hláška). Ovladače 71 řadu. Kámoš má taky 6600 GT stejný značky (MSI) a jemu Battlefield jde. Ale má 66 řadu detonátorů. Tůdíž to bude těma ovladačema. Zkus 66 řadu. Já jsem to osobně nezkoušel, protože ho hraju na druhým kompu s Ti 4200 :-D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“