jestli nema stejne problemy jako MSI NX6800LE 128 Mb
a ruzne skusenosti
diki vsem za pripadnou ucast
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Presne tak, LE verze se za ty penize nevyplati, kdezto GF6600GT bude slouzit dobre. Btw: Club karty patri k nejporuchovejsim grafarnam vubec a je na ne nejvice reklamaci.tnema píše:no, pokud za ty stejny prachy co bys vrazil do 66gt , mel moznost sahnout po 68LE, tak bych sel asi do 68 ikdyz ne primo LE ale full

Jasne kus od kusu, to je samozrejmy, ale bavil jsem se s nekolika lidma, co harware prodavaji a potvrdili, ze se vraci zpatky az nechutne casto, coz ovsem neznamena, ze jsi nemohl nekdy koupit dobry kus a mas s touhle znackou dobre zkusenosti.Isghole píše:Zajímalo by mě, kde jsi vyčetl, že je to nejporuchovější značka?!
Je všeobecně známý, že jde o kus od kusu u všech značek.
Beru to jen jako tvůj názor, takže se tu doufám o tom nebude dál diskutovat.
2 delta4: než 68le, to bych radši vzal 66GT. Pokud to ale máš za opravdu dobrou cenu, tak si myslím, že to neni špatný kup.(záleží ale na tý ceně) Moje doporučení: Novou z obchodu bych ji nebral.

Nevidim problem se Zalmanem.Mel jsem ho na Club3D 6600GT.Problem by akorat nastal,pokud by byl udelanej chladic GPU+HSI z jednoho kusu.Coz neni pripad tvy MSI.Takze pasiv na HSI tam nech,kup Zalmana(staci AlCu) a pak se pochlub s peknym OCalea206 píše:Já nevim, ale mě se to zdá jako dobrej chladič, ale myslim, že na tyhle karty dou přidělat jen chladiče typu Zalman VF700-Cu, ale má to trochu problematický uchycený kůli poloze chipu wiz
http://www.zalman.co.kr/product/cooler/ ... T_eng.html
A musiš si vyrobit chladič na HIS můstek