nvhardpage 2.2

Testování výkonu a stability PC, výsledkové listiny bechmarků.

Moderátor: Don

Odpovědět
Návštěvník

nvhardpage 2.2

Příspěvek od Návštěvník »

nainstaloval jsem si tento program , mel jsem ho 1 a v anglictine jsem "tweakoval" daval jsem performing wizard a pretaktovani, jenomze to bylo anglicky a ja tomu nerozumel a myslel jsem zo to pridava dalsi funkce do nvidia panelu.Tak jsem odinstaloval drivery a znovu nainstaloval, ale jak poznam jestli grafarna neni pretaktovana? kdyz je tak jak se ji zbavim pretaktovani? reinstalaci?
alea206
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od alea206 »

Performing wizard pouze upravuje nastavení ovladačů a jestli si je přeinstaloval tak je vše na default (pokud si ty předešlí nejdřiv vymazal a pak dal nový)
ASUS P4C800; P4 Nortwood 2,8@3,3; 4x512MB RAM Kingmax SuperRAM DDR433 (192MHz) 2-3-3-5;Palit X1950GT 512MB GPU 500@600; RAM 1200@1400 ; LC 6550 V2.0 550W; CD-RW; DVD-ROM, DVD-RW, 200GB SATA, 40GB ATA,
tnema
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tnema »

a na takt pouzivej rivatuner, je fakt prehlednejsi, ikdyz zas v anglictine
ntb alzabook/rtx3070
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: nvhardpage 2.2

Příspěvek od krizovka »

Smolař píše:nainstaloval jsem si tento program , mel jsem ho 1 a v anglictine jsem "tweakoval" daval jsem performing wizard a pretaktovani, jenomze to bylo anglicky a ja tomu nerozumel a myslel jsem zo to pridava dalsi funkce do nvidia panelu.Tak jsem odinstaloval drivery a znovu nainstaloval, ale jak poznam jestli grafarna neni pretaktovana? kdyz je tak jak se ji zbavim pretaktovani? reinstalaci?
No já jen nechápu jak někdo může něco dělat a zrovna s programem na taktování a vůbec tomu nerozumí.To jseš docela odvážnej.
Moje rada zní: nauč se řeči nebo si nainstaluj třeba ten Riva tuner je do něj čeština.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
Návštěvník

Re: nvhardpage 2.2

Příspěvek od Návštěvník »

krizovka píše:
Smolař píše:nainstaloval jsem si tento program , mel jsem ho 1 a v anglictine jsem "tweakoval" daval jsem performing wizard a pretaktovani, jenomze to bylo anglicky a ja tomu nerozumel a myslel jsem zo to pridava dalsi funkce do nvidia panelu.Tak jsem odinstaloval drivery a znovu nainstaloval, ale jak poznam jestli grafarna neni pretaktovana? kdyz je tak jak se ji zbavim pretaktovani? reinstalaci?
No já jen nechápu jak někdo může něco dělat a zrovna s programem na taktování a vůbec tomu nerozumí.To jseš docela odvážnej.
Moje rada zní: nauč se řeči nebo si nainstaluj třeba ten Riva tuner je do něj čeština.
ja taky taktovat nechci, jen chci KUA zapnout VT u openGL, no zapnul jsem ji ale hry se choval jako by ne..........
Jade
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jade »

Zkus RivaTuner, SiSoft Sandra 2005 nebo jakykoli jiny diagnosticky program
Life is game
Just play it
Odpovědět

Zpět na „Benchmarky a diagnostické programy“