Radeon 9600PRO, reklamace?

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Kbelík
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

hmm

Příspěvek od Kbelík »

Při taktování se nikdy moc neudržela .. ono už teď je dost rychlá vzhledem k mému procíku - 1,2GHz Celer + (256,128 sdram) .. ja vim potřebuju nový jádro ale nejsou love :sad:

volty zvedat moje deska na agp nedovoluje a ani bych to moc nezkoušel už mám doma spálenejch věcí dost (jeden mrcha zdroj)

A kartu vyzkoušim co nejdřív.

Ale jedna věc mne zaráží .. když se startujou wokna tak monitor zčerná chvilku mlčí a pak naskočej hvězdy a pruhy nebo v lepšim případě pobouchanej obrázek co pouštěj okna při vypínání pak se stroj restne.
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

zkus novej bios pro desku :roll:
Kbelík
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kbelík »

OMG tak tomu se vyhejbam jak čert kříži .. už jsem takhle jednu oddělal .. já teď komp potřebuju kvůli škole, zápočťák tady a zkoušky taky .. bez kompu sem vyřízenej. Grafárnu mám doma ještě Gf mx400 když už nic. Ale desku si dovolit vyřadit nemůžu :o 8-)
Neni nějaká oprava pro wokna nebo něco co by pomohlo desce? :?
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

zkus novy ovladace k chipsetu
Kbelík
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

OMG

Příspěvek od Kbelík »

Tak vazeni tesi me ja jsem nejvetsi NOOB :o)
Dal jsem tam sice via4in1 ale starej .. a ted novej a? VALI TO :o)
Doufam jen ze uz to nespadne.
Thnx za support :o)
Kbelík
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

OMFG

Příspěvek od Kbelík »

Tak jsem se radoval předčasně. Včera ač se zdál stabilní tak dnes ráno opět nenaběhl. Monitor byl černý ale wokna fungovala.. tak jsem naslepo restl ale grafarna se začala opět hrüzat. Tak následoval opět formát a opět instalace windowsů. Jenže tetkokrát ovladače nebrali ani s Via4in1. Takže totální kolaps. Na druhym kompu (sice taky s WXPsp2) po zapojení nahrál microsoft ovladače a po restartu taky chcípla .. takže to bude kartou :evil:
Jinak už nevim .. po těch dvou dnech už toho mám plný zuby.
Teď tam mám původní ovladače dodané výrobcem a opět to chvilku jde ale hádám že to co nevidět opět rupne :?

Jediný co s tim asi pude je reklamace :o
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

tohle bude asi fakt kartou, pokud to dela i v jinym PC. Zda se mi ze se do obehu dostaly nejaky spatny kusy. :?
Kbelík
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kbelík »

Tak já nevim.
Asi tuhle kartu vemu na náš ůstav na výzkum a udělám si z níá bakalářku. Dal jsem tam naposledy ovladače od výrobce a už jede. Dokonce stabilně .. po restartu i po noci 8) tak až bude po zkouškovym tak jí tam zkusim nakopat novější a nebo jí přece jen pošlu na reklamaci.
Otázkou je jestli když jí budou testovat nebude mít svůj den a nepošlou mě tam kam sluníčko nesvítí.

Ať žijí elektroničtí šotkové.
bobbik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: konecne reseni

Příspěvek od bobbik »

SairusCZ píše:mel sem uplne stejny problem jediny co musite udelat je sundat ten chladic z GPU, sundat tu pastu a dat tam stribrnou pastu. ALE JEN VELMI!!!!!!!! MALO!!!!! zkousel sem tam dat i trochu vic a to je pak taky spatny... a pak to poradne pripevnit! (opravdu ty pruzinky co jsou tam od vyrobce jsou moc slabe :X dejte tam sroubry nebo to nejak upevnete a pujde to :)

1)dat malo stribrne pasty
2)poradne upavnit chladic
3)radeji jeste ten vetrak profouknete (dost casto se to zanese prachem a pak to spatne chladi)
4) nainstalujte si omegy (www.omegadrivers.net) a pri instalaci zaskrtnete FW NO! (pisou tam ze kdyz ho vypnete bude to blbnout...

a je to:)
FW mam off
AGP 4x
To zni sice hezky, ale nevysvetluje proc na jinym kompu drzi...
Abit NF7-S, Athlon 2600+, 1GB DDR 400, Radeon 9600XT, Win XP PRO SP1 is history

Now on: Intel i5-760, Gigabyte P55a-UD3, GTX460 MSI Cyclone 768MB, Win 7 Ultimate 64bit, 4GB DDR3 1333Mhz
SairusCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SairusCZ »

hh hlavne ze to zni hezky.)
jinak urcite novy ovladace na desku + novej bios na desku (dost casto to pomaha predevsim pri nekompatibilite VIA+ATI) ale u kamese to nepomohlo ... (je to jen o stesti...)
ECS K7S5A@OC BIOS(66/66-200/200), Athlon 2200+@2400+ (150*13.5=2025Mhz) 1.5V,HIS r9600pro 128-bit 256MB 325/180@420/230, 512RAM DDR333, 40+10+8GB disky
3Dmark2001->8500b.
3Dmark2003->3500b.
3Dmark2005->1400b.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Sice je to už dost dlouho needitovaný téma, alejá bych fakt doporučil new bios na desku, jelikož stejný problémy sem měl s tou svojí - na standard bios to nebralo žádnou ATInu, zkoušel sem jich několik a nakonec kupoval nvidie, sou to tak 3 roky zpátky. Teď mám nejnovější ( nebo aspoň nejnovější, kterej sem sehnal ) OC cheepo bios a jedu s Radeonem 9550 avšechno v poho i s FW on
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“