Tuhnutí systému-(černá obrazovka, svítí kontrolka disku)
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- JirkaH
- Mírně pokročilý

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- MartinFALCON
- Začátečník

-
Prime95 je myslím v pohodě,¨problém je ale v tom, že bych ani nepoznal jestli prime nějakou chybu našel nebo ne, protože by se to dřív nebo později seklo.Ve speedfanu mě disk ukazuje,že je v poho. Jinak to padá naprosto nepravidelně a nédá se na tom vysledovat žádná souvislost(alespoň já na tom nic nepoznám) Třeba rásno jsem zkoušel od 8:00 do 15:00 hrát doom3 datadisk a nic valilo to v pohodě a ani náznak problému. No a když jsem zapnul počítač teď večer tak to padá každou chvíli.
Hodnoty zdroje ještě zjistím.
Hodnoty zdroje ještě zjistím.
- MartinFALCON
- Začátečník

-
- MartinFALCON
- Začátečník

-
- MartinFALCON
- Začátečník

-
- MartinFALCON
- Začátečník

-
Tak jsem zjistil, že za ty problémy nemohla grafárna,ale pravděpodobně zdroj. Vydělal jsem všechny komponenty a čeho jsem si nevšiml, napajecí konektor desky byl na několika místech zčernalej, tak jsem to celý vykuchal ven a měl jsem strašný problémy vykutat ten konektor z deskym, konečně když se mě to povedlo tak hmota na konektoru co vede ze zdroje byla totálě zuhelnatělá asi na pěti místech a konektor na desce byl totálně zapečenej popelem a hmotou, takže ta deska a zdroj jsou out. Už by to nešlo zapojit ani náhodou. Zdroj jsem potom rozdělal,ale nebylo v něm nic co by vypadalo nějak podezřele. Deska, kromě toho konektoru vypadá taky zdravě.Vůbec se divím jak to ještě mohlo fungovat tak jak to fungovalo.
No teď by mě zajímalo čím to mohlo být způsobené, špatná deska nebo zdroj??? A jak to bude s reklamací pokud je zdroj koupen někde jinde a deska taky někde jinde?
Dík za odpovědi!
No teď by mě zajímalo čím to mohlo být způsobené, špatná deska nebo zdroj??? A jak to bude s reklamací pokud je zdroj koupen někde jinde a deska taky někde jinde?
Dík za odpovědi!