LOTR: Battle for Middle Earth

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak jsem zase po čase opustil skirmish a rozjel kampan :) Tentokrat jsem v Helmově žlebu dostal totalne naprdel, ani nevim jak by ta mise zkončila .. rozmlatili mi celou pevnost, snad i ten hrad uplne nahore a konec jeste nebyl. To me celkem překvapilo, zaplat buh, v ty chvili dorazil Gandalf s nabušenyma konakama a zvratil to na svou stranu.

Zajímá me jedna vec (nechce se mi to zkoušet) - v ty bitve mi pobili vsechny hrdiny :oops: Aragorna doslova roztrhali na kusy :)
Než jsem s konákama tu mapu vyčistil, tak jsem je stihl na hrade resuscitovat, ale zajímalo me, jestli by i tak pokračovali dál. Počítám, že jo, ale jiste jsem si uplne nebyl, tak jsem je radeji "postavil" než byl konec mise.....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

jj, pokracovali by dal ... me takhle umrel jeden z hobitu .... ja si toho nevsiml (hobiti jsou cajici) a sel do dalsi mise. tam opet byli vsichni hrdinove kompletni. pouze v misi, kde mas za ukol, ze musi vsichni hrdinove prezit by to asi dal neslo, ale myslim, ze v takovem pripade ti nesmi ani hrdinove umrit.

P.S. v cem by meli patche vylepsit singleplayer ? nejake zasadni zmeny, pripadne ovladani, rozdelovani jednotek atd. ?
---
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, odkaz byl na nejake predchazející strane - hlavne Gondor dost zkrouhli... Upgrady dražší, vydelky menší. Asi ten patch delala naše vláda :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Tak ten tip s tím spojováním těch skupin mi hodně pomohl. Hraju na střední obtížnost a začíná mi to nějak jít :)
Helmův žleb jsem dal napoprvý bez ztráty jednotky, teď jsem v Gondoru a první misi jsem jedenkrát restartoval, protože jsem omylem poslal na Olifantu do ůtoku hobity :D takže hned lehli. Zatím se seznamuju s tím gondorem. Přijde mi silnější než Rohan. Hlavně jde postavit víc druhů jednotek. Na cestě je nová grafika a RAM tak to snad bude vypadat už k světu.

Dotaz pokud spojím mečisty a lučištníky v jednu jednotku a třeba všichni lučištníci lehnou, tak už se mi u studny obnoví ztráty jen u měčistů, asi se neobnoví celá jednotka i s lučištníky co?
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Tak jsem trochu vylepšil kompík a na high to vypadá naprosto neskutečně. Už se děsně těším na Minas Tirith. Poslední hra u které mě bavilo, jen se na to koukat, jak to vypadá a jak se to hýba, byla Black and White, ale tohle je ještě mnohem hezčí. Jdu pařit :)
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Nevite nekdo jak nebo co zaeditovat abych mel ve skirmishi vetsi uroven nez 3 ...jde to pomaly ..2 bodiky za porazeny medium oponenta ... ten musim nahrabat 10 bodu na uroven 4 ...uz by se hodila alespon 5-tka
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Sebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sebo »

Mtex píše: ..2 bodiky za porazeny medium oponenta
Tak hraj proti hard počítačí :twisted: není to tak težký dají se vpohodě zvládnout 2 najednou.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

A hlavne jak uz tu bylo řečeno, tak ty body jsou tam jen na okrasu, takze by to melo bejt uplne jedno :)

Já uz jsem odkazanej jen na skirmish, jak to človek zná, tak je kampan dost nuda, spousta jednoted se mnou jede od začatku do konce a jstou to ultimátní mašiny na zabíjení :)

Mise, kterou jsem prvne hral hodinu a půl ted smetu za 10minut....

Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Hmm..takze ked budem mat 5 bodov nic sa nezmeni? Ani nedostanem na zacatku 5000 surovin? ... to je blble, vzdy zacinat s 1000 ...
tak nevite nekdo ako zacat aspon s 5000?
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

Nedal byste nekdo particku pres hamachi?Klidne i s kamosem jako 2 vs 2
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kdo by chtel,tak na hamachi:
hobbiton a heslo taky hobbiton
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
simpanc
Nováček
Nováček

Příspěvek od simpanc »

Možná budu mimo téma, kdybych si to měl všechno přečíst tak sem uot. :-D
No zrovna teď hraji jenom tuto hru, je skvělá. Kampaň za dobro jsem dohrál už dávno a za zlo jsem už (teprve) vyhrál Helmův Žleb.(dávno už jsem to přestal hrát, protože mě to unavovalo) Já jsem nikdy neprohrál žádnou bitvu, ale zase trvá, než ji vyhraji. Vzvlášť u helmova žlebu to bylo skoro na 2 a půl hoďky :-D . Teď nedávno jsem si dal skirmish (nebo jak) proti dvoum - střední rohan a gondor a trvalo to než jsem vyhrál ( za isengard jsem hrál já). Je to moje asi nejoblíbenější hra, a těším se na dvojku, zajímalo by mě jestli tam bude nějakej příběh - vymyslí si ho, nebo tam bude něco z pána prstenů?
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Heh zkusit si dát 1 na 3 (Rohan vs 2x železný pas a 1x Mordor)... na nejtěžší obtížnost... to je teprve maso :) .. pár hodin jsem se jen bránil a občas to vypadalo hodně bledě ale nějak jsem to zvládl a po pár hodinách jsem dokonce i vyhrál :o Ale bylo to opravdu na dlouho :)
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, já jak hraju za cokoliv jinyho než Gondor, tak mi to trvá všechno hrozne dlouho, pac mi porad demolujou "základnu". Za Gondor je to zas lehky, pac ten hrad je opravdu nezničitelnej. Jedinej, kdo je schopnej zaškodit je Isengard a jejich bomba :)

Jinak mi (stejne jako v Generals) prijde, ze Hard enemy je v konečnym dusledku snaž porazitelnej než Medium - Hard má brutalní nástup, ale potom se nejak "vyštaví" a je uz nejakej jalovej.

simpanc
Nováček
Nováček

Příspěvek od simpanc »

Dark100 píše:Heh zkusit si dát 1 na 3 (Rohan vs 2x železný pas a 1x Mordor)... na nejtěžší obtížnost... to je teprve maso :) .. pár hodin jsem se jen bránil a občas to vypadalo hodně bledě ale nějak jsem to zvládl a po pár hodinách jsem dokonce i vyhrál :o Ale bylo to opravdu na dlouho :)
To mě moc nebaví - nemůžu sedět u počítače tolik hodin a jen se bránit a neříkám, že jsem v tom dobrej. Nechápu proč nedali na isengard sarumana a na mordor toho lurtze a na každou stranu ještě několik Nasghulu a pána nasghulu do mordoru.
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Sentenced píše: Za Gondor je to zas lehky, pac ten hrad je opravdu nezničitelnej. Jedinej, kdo je schopnej zaškodit je Isengard a jejich bomba :)
Jeste mordorsky monakill su dost neprijemni proti gondorskemu opevneni ... kdyz mi tam mordor v skirmishi poslal monakillu na rozdrceni brany, tak pri tom padli i obranne veze a hradby ... pak jsem mel co delat abych se ubranil.

Butcherson píše:Kdo by chtel,tak na hamachi:
Dalo by se to hrat i cez modem?
Ale asi ne
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mtex píše:
Sentenced píše: Za Gondor je to zas lehky, pac ten hrad je opravdu nezničitelnej. Jedinej, kdo je schopnej zaškodit je Isengard a jejich bomba :)
Jeste mordorsky monakill su dost neprijemni proti gondorskemu opevneni ... kdyz mi tam mordor v skirmishi poslal monakillu na rozdrceni brany, tak pri tom padli i obranne veze a hradby ... pak jsem mel co delat abych se ubranil.

Butcherson píše:Kdo by chtel,tak na hamachi:
Dalo by se to hrat i cez modem?
Ale asi ne
Hm,tak to muzeme zkusit..
Sebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sebo »

Tak jsem hledal něco na netu a narazil jsem na zajímavé info o Battlu dvojce :shock: . Taky jsem našel pár zajímavých obrázků z hry http://media.pc.gamespy.com/media/761/7 ... 77350.html

Někré obrázky jsou super např. to s těma trolla (mými oblíbenci). Už se těším :twisted:
AirKiller
Nováček
Nováček

Příspěvek od AirKiller »

Ahooj. Mohli byste mi prosim nekdo poradit kde sezenu savy na tuto hru? Nebo jestli vy sami mate jestli byste mi je mohli poslat? Omylem jsem ji totiz odinstaloval a ty savy nemam. Prosim pomozte...nechce se mi to hrat cele znovu...skoncil jsem totiz bitvou u Minas Thirith, takze uz jsem byl celkem daleko. Diky moc!
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

AirKiller píše:Ahooj. Mohli byste mi prosim nekdo poradit kde sezenu savy na tuto hru? Nebo jestli vy sami mate jestli byste mi je mohli poslat? Omylem jsem ji totiz odinstaloval a ty savy nemam. Prosim pomozte...nechce se mi to hrat cele znovu...skoncil jsem totiz bitvou u Minas Thirith, takze uz jsem byl celkem daleko. Diky moc!
nevím, zkus něco z toho:
http://www.actiontrip.com/cheats/thelor ... arth.phtml

ale jestli ti něco z toho unlockne mapy (jestli tam něco takového je), to nevím...

Ale určitě je tady někdo má, domnívám se, že třeba Sentenced. Když pěkně poprosíš, tak by se snad mohl uvolit ti nějaké poslat :)
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“