proc se nekdy PC neprobere z STR3 (SUSPEND to RAM) ?
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- mack
- Začátečník

-
proc se nekdy PC neprobere z STR3 (SUSPEND to RAM) ?
kdyz prejdu do STR3 a zkusim pc do par minut zapnout, tak se VZDY probere
kdyz ho ale necham vypnute dele, tak se NEKDY neprobere
co na to muze mit vliv ?
zkousel jsem ruzne zdroje a je to stejne
dik za pripadne rady
co na to muze mit vliv ?
dik za pripadne rady
- jasa
- Začátečník

Re: proc se nekdy PC neprobere z STR3 (SUSPEND to RAM) ?
nevim co mas za desku ale ja jsem stahl novy bios a tam pribyla funkce auto a slape to v pohomack píše:kdyz prejdu do STR3 a zkusim pc do par minut zapnout, tak se VZDY probere
co na to muze mit vliv ?
dik za pripadne rady
- mack
- Začátečník

-
auto u ceho ?jasa píše:nevim co mas za desku ale ja jsem stahl novy bios a tam pribyla funkce auto a slape to v pohomack píše:kdyz prejdu do STR3 a zkusim pc do par minut zapnout, tak se VZDY probere
co na to muze mit vliv ?
dik za pripadne rady
na moji desku se uz bios nevyviji (3 roky stara)
navic jak jsem psal, mne to chodi, jenom po delsi dobe "vypnuti" se uz nekdy neprobere
- david99
- Začátečník

-
- mack
- Začátečník

-
ja mel ATI 9000, potom 9550 a dela to porad.david99 píše:mne to robilo tiez a bolo to grafickou mal som tam manli geforce 440 mx 128mb, s tou to robilo presne to co hovoris, s inou grafikou to islo v pohode, ta grafika to robila aj v druhej doske potom ked som skusal.
Zkusim jeste nejakou jinou.
Stejne ale nechapu, jak muze mit grafika vliv na delku doby, ze ktere uz se pocitac neprobere.
Ale tim nechci rict, ze to neni mozne.
- Wuuduu
- Středně pokročilý

mne to Atiny (8500, 9800Pro) robili vzdy. S NV (5800U, 6800GT) uplne v pohode...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- mack
- Začátečník

-
- Spectral
- Středně pokročilý

-
Jenom takový výstřel do tmy: Nepoužíváš náhodou Operu?mack píše:kdyz prejdu do STR3 a zkusim pc do par minut zapnout, tak se VZDY probere
co na to muze mit vliv ?
dik za pripadne rady
Veterán
- mack
- Začátečník

-
ne (firefox),proc ?Spectral píše:Jenom takový výstřel do tmy: Nepoužíváš náhodou Operu?mack píše:kdyz prejdu do STR3 a zkusim pc do par minut zapnout, tak se VZDY probere
co na to muze mit vliv ?
dik za pripadne rady
- Spectral
- Středně pokročilý

-
Mně se stolní komp čas od času neprobral kvůli spuštěné Opeře, pokud měla alokováno hodně paměti (spousta otevřených záložek). Ale to asi nebude tvůj případ...mack píše:ne (firefox),proc ?
Veterán
- mack
- Začátečník

-
ja rad proberu cokoliv, co na to muze mit vlivSpectral píše:Mně se stolní komp čas od času neprobral kvůli spuštěné Opeře, pokud měla alokováno hodně paměti (spousta otevřených záložek). Ale to asi nebude tvůj případ...mack píše:ne (firefox),proc ?
ale ze velikost alokovane pameti mela mit vliv se mi moc nezda
vzdyt pamet je v STR3 napajena cela, ne jenom cast
ja jsem zkousel uz drive vsechny programy a i ikony vpravo dole ukoncit, ale nema to na to vliv
asi to bude tou ATI grafikou
skoda, ze jsem pred tydnem prodal nepouzivanou Matrox Milenium, abych to vyzkousel