Jak na Hp 5150

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
F4t4l1ter
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jak na Hp 5150

Příspěvek od F4t4l1ter »

Nazdarek mam doma hp 5150(tiskarna) a dosel mi inoust tak sem si koupil refill od LOga pro tuto tiskarnu urceny a naplnil jsem podle navodu, ale tiskarna mi cartride nevzala a nevim co ted?? nevi nekdo jak bych to mohl zprovoznit??? diky
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

a co to konkretne dela?? co znamena nevzala? :?
F4t4l1ter
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4t4l1ter »

Allatutti píše:a co to konkretne dela?? co znamena nevzala? :?
To znamena ze psal nanistalujte znova pravou cartridge to je ta cerna a nebo tisk s enezdaril a nechapu jako duvod. Tak jsem odsal tu barvu z te cartridge a byla nejaka srazena tak to pujdu asi reklamovat ale pokud mate napada tak pls piste dal
Staňour
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Staňour »

F4t4l1ter píše:
Allatutti píše:a co to konkretne dela?? co znamena nevzala? :?
To znamena ze psal nanistalujte znova pravou cartridge to je ta cerna a nebo tisk s enezdaril a nechapu jako duvod. Tak jsem odsal tu barvu z te cartridge a byla nejaka srazena tak to pujdu asi reklamovat ale pokud mate napada tak pls piste dal
to nebude barvou, ale v elektronice! Zkus dát do tiskárny jinou kazetu a pak teprve tu tvoji plněnou, možná to pomůže. Jinak existují i návodu na reset kazety, tak aby si ji tiskárna nepamatovala, taky by to mohlo pomoci. Zkus www.refill24.at Dělá se to přelepovaním určitých kontaktů, z hlavy nevim, mám totiž canon :)
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“