Gainward 6600GT!!!

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Re:godlike no castecne mas pravdu.jenze co a vim tak testy FX5800U vs FX5900 dopadly tak ze v parh testech vychazely nastejno ve vyjmecnych pripadch o chlup vedla zas FX5900 ale vetsinou vedla zase o neco FX5800U.
Take vim ze je faktem ze pokud se uzilo AA nebo nejaka novejsi hra ktera uzila jak.pam propustnosti tak Ultrashadow tak vedla zsae o neco malo FX5900.

Jinak ale s tebou docela souhlasim.Jinak ale ja myslel ze na to ze reba mely:
Gainward FX5800U GS tak podle testu ona byla skvele udelana protoze v defaultu byla minimalne chloupek za FX5900U,jinak ve vetsine pripadu ale byla stejne rychla nebo i o chlouek rychlejsi a v par pripadech dokonce prekonala o vetsi kus FX5900UA to o takovy vetsi rozdil,takze myslym ze fakt skvele udelana FX5800U.
Ale to je ted fuk.
Na OC by mel koupit spis Leadtek.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Nevim kluci tady mu vsichni doporucujete gainwarda ale jak jsem psal kdysi to ybly skvele udelane karty s dobreym chlazenim,dnes chlazeni trosku sidi a podle lidi uz nejde tolik taktit.
Driv tim byl docela povestny taky mel serii GS ty bud ja uz jsme psal byly pretaktovany oproti defaultu Nvidie nebo bezely na refer.frekvencich od Nvide ale umoznily vyssi pretaktovani nez u serie bez GS.
Take zalezi nas serii,kdysi prodavaly FX5900U od gainward s GS jedna bala taknuta vys od gainward a druha sla na refer.kmitoctech Nvidie,takze toto nevim.Jedine overit zjistit v prodejne nebo nekde.

A zatimco kdyis sly Gainwardi brutalne takti vetsina kousku dnes alespon podle nedavnych ohlasu nevim jak na tom je serie 6600 ale 68,, sly nekomu hodne nahoru a nekomu malonko.Takze alespon tam Gainward zklamal narozdil od leadteku ktery sel taktiv vzdy slusne vealna vestin vyrobenych karet a ne karta od karty jako u Gainward.
Jinak abych se gainwarda zastal jsou to kvalitni karty pekne designove proveden vetsinou v pekne cervenoucke barve a tak dost casto s nacerenalymy chladici.
Takze jelikoz uz evim co napsat necham vyber na kupujicim jen jsem napsl nazor.je doopravdy mozne ze Gainward 6600/6600Gt jsou skvele udelane.ja slysel nejvice chvaly n leadtek a pak asi na MSI,Asus a jeste na XFX.O Gainwardu jsme zatim v serii 6600neslysel. :oops:
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

To Luk: bavit se o OC ve spojení s kvalitou značky je pěkná kravina. Výrobce ti garantuje ty takty, na kterých karta má valit. Žádnej OC není nikde psanej. Osobně považuju Gainwarda za TOP výrobce. A v ničem si nezadá a dle mého je i lepší než leadtek a nebo MSI. Měl jsem jak 6800 LE tak 6800 GT a obě šly skvěle taktovat nad 410 MHz GPU. To jenom k tomu OC. OC je záležitostí kusu a neviděl jsem, že by všechny leadteky šly taktovat tak skvěle jak popisuješ. A co se týče Gainwarda..no ono je to možná taky tím, že Leadtek prodává skoro každej, zatímco Gainwarda skoro nikdo. Takže je jich mezi námi velmi málo. A z toho důvodu nelze vyvozovat žádný závěry. Můj názor je, že bych do Gainwarda šel i v případě řady 6600 GT.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Ano zalezitosti kusu to je ale treba nikdy nevidel ze by z hodne Leadteku jich neslo hodne ktery jdou vysoko taktovat jen mala cast sla a i ta sla alespon trosku bud slo alespon trochu slusne jadro nebo Ram.
Sam jsem slysel nazory lid a to nejen tady na to ze koupil Gainward 6800serii a nic mco taktovat nesel.
Tim nerikam ze napr.ted odladena varka nemusi byt skvela.
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

kluci mAm problem když ho dam do slotu tak me to načita ramky načte HDD a pak to ale nenabehne do WIN. nevite nekdo co s tím ale dela i když odinstaluju stare ovladače a dam ji tam tak to prostě stejně do Win. nenabehne.Ani v VGA režimu ani v nouzovem prosím o radu nevím co se stím stalo ???diky moc :(
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

Mirkana píše:kluci mAm problem když ho dam do slotu tak me to načita ramky načte HDD a pak to ale nenabehne do WIN. nevite nekdo co s tím ale dela i když odinstaluju stare ovladače a dam ji tam tak to prostě stejně do Win. nenabehne.Ani v VGA režimu ani v nouzovem prosím o radu nevím co se stím stalo ???diky moc :(
nemozes tu kartu vyskusat v inom PC?
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Mirkana píše:kluci mAm problem když ho dam do slotu tak me to načita ramky načte HDD a pak to ale nenabehne do WIN. nevite nekdo co s tím ale dela i když odinstaluju stare ovladače a dam ji tam tak to prostě stejně do Win. nenabehne.Ani v VGA režimu ani v nouzovem prosím o radu nevím co se stím stalo ???diky moc :(
Muzes laskave napsat zbytek sestavy?Jestli nemas nakej 250W zdroj atd...
Mac...
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Luk píše:Ano zalezitosti kusu to je ale treba nikdy nevidel ze by z hodne Leadteku jich neslo hodne ktery jdou vysoko taktovat jen mala cast sla a i ta sla alespon trosku bud slo alespon trochu slusne jadro nebo Ram.
Sam jsem slysel nazory lid a to nejen tady na to ze koupil Gainward 6800serii a nic mco taktovat nesel.
Tim nerikam ze napr.ted odladena varka nemusi byt skvela.
ukaž mi ty názory lidí! Já měl dvě a obě šly taktovat skvěle. Já tu moc lidí s gainwardama neviděl. Zato s leadtekem plná prd*l. Těžko potom porovnávat, co je vlastně lepší.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

už to maka mel jsem zasrany XP a nechtely přijmout tu kartu nevím proč ještě jsem se stímhle nesetkal ale to je jedno tet už to maka v ovladačích ukazala 570/1100 nevím až ka, to pujde :) :)
delta4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od delta4 »

panove panove zapomneliste ze 90% problemu delaj widle a 10% dela hardver
:lol:
3400 64bit 2x 1024 na 500MHz MB za tim sunka ale? NX6600GT HDD 250x2 SATA LITEON 1673 s x1 LG GSA 4167B x2
CZ je Policejni uřednicky stat pravní system je nestaven jen pro zlodeje podvodniky a lháře !!!!!!!!!!!!!!!
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

pište nej OC na tyhle kartě kdo ji ma Gainward !!!
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

to nemate nikdo tuhle kartu?? :) :)
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

Melo by smyl koupit 6600GT od Gainwardu s 256MB? Bylo by to treba v Doomovi znat ?
A nebo to ta karta nevyuzije?

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31495
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

AlesShi píše:Melo by smyl koupit 6600GT od Gainwardu s 256MB? Bylo by to treba v Doomovi znat ?
A nebo to ta karta nevyuzije?

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31495
NE :D Nevyuzije to..smysl to ma u 6800 nebo X800
Mac...
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

Ja si myslím že to je taky zbytečny využiti leda na 6800 nebo X800 souhlasím! :-D :-D
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHOCK_WAWE »

tak ja mam MSI NX6600GT - a jede na 575/1200MHz a vysledky v 3D marcich jsou v podpise, to mirkana: myslim že ten zalman vyfukuje vzduch pres HSI mustek a nebo ne?????[/b]
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

kluci poradte mi mam toho Gainwarda a v 71.84 mi to neukazuje teplotu jmam zkusit jine ovladače nebo gainward nema teplotní čidlo

diky všem za radu
djmarshall
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od djmarshall »

Čus, no taky mám Gainwarda, a teplotu normálně vidim, mám Forceware 71.84 a šlo to i v dřívejších 66.93. Což znamená, bud čidlo chybí, vadný kousek VGA, ale nevim co by to mohlo být, či nějakej jinej bug. Zkus je úplně odinstalovat z "SPRÁVCE ZAŘÍZENÍ", a pak nainstaluj 71.89, pokud to nepomůže někde jinde je chyba.... :x
CPU: AMD ATHLON XP 2800+@ ????+, 2× 512MB DDR 400MHz - PATRIOT CL2, MAINBOARD: EP-8KRAI, VGA: GEFORCE 6600GT + Zalman VF700-CU@5V, HDD WD 160GB JB + HDD WD 80GB JB + HDD WD 80GB JB, a další... Fortron 350W, BIGTOWER MOREX A120 (nesehnatelný), LG-GSA 4163B/A105, DVD - ROM, HDD RACK, YAMAHA CRW-F1, FDD 3.5", HighPoint ATA 133, a příslušenství okolo (N-TECH 5.1, Tiskárna, Mikrophone, USB HUB.....)
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

tak jsem to zkusil a i když dam 71.89 tak v ovladačích teplotu nemam poradte mam ji reklamovat??diky všem :wink: :wink:
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

Mirkana píše:tak jsem to zkusil a i když dam 71.89 tak v ovladačích teplotu nemam poradte mam ji reklamovat??diky všem :wink: :wink:
ovladace nepomuzou musis zapnout teplotni cislo: http://www.svethardware.cz/art_doc-7FF7 ... 3BBAC.html

Jirin
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“