Výdělek na internetu!!!
Moderátor: Don
- tomygo
- Začátečník

-
Výdělek na internetu!!!
Chtěl bych se zeptat jak to s tím vyděláváním je. Narazil jsem na nějaký program CashFiesta, (je o tom na stránce http://www.sokol.borec.cz/cashfiesta.htm) a tam je, že lze vydělat za až 1,66 dolaru za 1000bodů a to jen za to, že budu na internetu, přepočítal jsem si to a dá se vydělat přes 20Kč za hodinu na internetu. Když si vemu, že bych měl vysokorychlostní internet třeba od Tel**omu, tak se v pohodě podaří vydělat si víc, než zaplatím za internet, pokud bych byl na internetu často. Proto se mi to moc nezdá. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Tam bude určitě nějaký háček, že?
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
asi pred 4 roky jsem na to koukal
Ma to hacek ze tam mas AZ 1,6 dolaru za 1000, ale kdyz se podivas do nejakejch zasitejch tabulek tak mas ted asi 0,002 za 1000.. pekny svinstvo
Ted uz to hledat nebudu, ale ver mi je to tak.. navic money pry zas tak moc neposilali.. slysel jsem ze snad nekomu jo, ale taky zase ne...
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- Rammstein
- Začátečník

Jjj naprostej souhlasSkodik píše:asi pred 4 roky jsem na to koukalMa to hacek ze tam mas AZ 1,6 dolaru za 1000, ale kdyz se podivas do nejakejch zasitejch tabulek tak mas ted asi 0,002 za 1000.. pekny svinstvo
Ted uz to hledat nebudu, ale ver mi je to tak.. navic money pry zas tak moc neposilali.. slysel jsem ze snad nekomu jo, ale taky zase ne...
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- cabman
- Středně pokročilý

Měl bych takový obecnější dotaz - je tu někdo komu by nějaký způsob internetového výdělku přinesl zisk?
Já jsem se s tím jednou zabýval, ale po půl dne jsem dospěl k tomu že z toho asi nic nebude
Já jsem se s tím jednou zabýval, ale po půl dne jsem dospěl k tomu že z toho asi nic nebude
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník

no na netu jsem viděl šek od CastFiesty nebo jak to je na 50$, ale je možný že to byl jen podvod, ale taky je možný že ne...cabman píše:Měl bych takový obecnější dotaz - je tu někdo komu by nějaký způsob internetového výdělku přinesl zisk?
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- tomm
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
existují společnosti, které šeky skutečně posílají (např. Emailing.cz). skutečnost je ale taková, že velmi těžko (nebo vůbec) dosáhnete nějakého závratného výdělku. třeba na tom Emailing.cz jsem měl po měsící asi 16 Kč. je to na jiném principu, ale já těmto kšeftům nevěřím. A co se týče CashFiesty, tak těm bych nevěřil nic.
buď nevyděláte nic, nebo málo a stejně vám to nepošlou. nebo pošlou, ale až vyděláte třeba 100 $ (což se vám třeba nepovede aniž byste nezešíleli z těch reklam apod.).
buď nevyděláte nic, nebo málo a stejně vám to nepošlou. nebo pošlou, ale až vyděláte třeba 100 $ (což se vám třeba nepovede aniž byste nezešíleli z těch reklam apod.).
- battlecruis
- Začátečník

-
Re: Výdělek na internetu!!!
Ja jsem začínal tady a tady taky zůstal
. OpenEconomy je otevřený síťový marketing. Provize vyplácí okamžitě, za propagaci a prodej výrobků a za příchozí členy.
Jak začít najdete zde:
http://www.enter.openmlm.eu/
Jak začít najdete zde:
http://www.enter.openmlm.eu/