Nej repráčky 5.1 do 3000Kč ????

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Aceh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nej repráčky 5.1 do 3000Kč ????

Příspěvek od Aceh »

Zdravím všechny. Jaké jsou podle vás nej repráčky 5.1 v cenové kategorii od 1500-3000Kč k PC?? Mám malý pokoj, takže výkon není priorita. Zvuk by se měl orientovat spiše na hry a filmy. Mám v těch reproduktorech chaos, protože jsem nebyl schopny najít nějaky aktuální test. Mezi mé favority zatím patří Logitech Z-530. Díky za každou radu.
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

co takhle Geniusy 5.1 HT?na filmy a hry sou hodně dobré
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Ber ty Geniusy SW-5.1 Home Theater. Hraji fakt pekne. Tady mas recenzi http://www.zive.cz/h/Testcentrum/Ar.asp ... 1&CAI=2077 . Tady mas pak nejake srovnani reproduktoru 5.1 http://www.zive.cz/h/Testcentrum/Ar.asp ... 1&CAI=2077 .
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Ty budou kolem 3000,- asi nej... :wink:

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

V tejto cene som tiez jednoznacne za Genius 5.1 HT...... :wink:
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Potvrzuji názor ostatních na Geniusy 5.1 HT.Není lepší volby.
IBM Thinkpad T42p
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Rozhodně Logitech X-530 5.1

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29465

Jako druhé v pořadí pak

Creative Labs Inspire T5900 5.1

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28682

Ty Logitechy mají lepší odstup signálu od šumu než ty Geniusy, nemají tak nechutně přebuzené basy.

Mají prostě kvalitnější reprodukci zvuku. Výkon není všechno.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Sr eprákama v této cenové třídě nemám moc zkušenoti, ale ty Genius SW-5.1 Home Theater bych určitě nedoporučil - to co vydávají není zvuk ale hučení.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

jj Genius HT v dnešní době už ne...opravdu jsou trochu staré (konstrukčně) a veliké ...konkutrence (třeba N-tech) nabízí to samé stejný výkon ale hezčí zvuk a rozměrově a váhově ani ne poloviční...to víš pokrok...Genius HT už opravdu ne...

ale Logitech X-530 5.1 jsou mňamky :oops:

a nebo Gembird ...když seženeš :) ale ty stojije o pár stovek více bež 3000,- :)
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Já bych to viděl taky na ty Geniusy. Za ty prachy hrajou úplně luxusně. A že jsou konstrukčně starý ??? No a. To by mě určitě netrápilo. Jediný, co mě trápí je, že je dělaj jenom ve světlý barvě :devil: Jinak tady jsem je našel hodně levně. http://www.agen.cz/main.php?act=showtxt ... &catid=222
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Digitaldoom píše:...konkutrence (třeba N-tech) nabízí to samé stejný výkon ale hezčí zvuk a rozměrově a váhově ani ne poloviční...
Jenomže:
O reálném výkonu se již vedla diskuse - stačí si to najít.
Platí že objem ničím nenahradíš a zákony fyziky platí :wink: - takže s těma velikostma bych byl opatrnej.
V této ceně se nedá koupit dobře hrající bedýnky a jedná se VŽDY o počítačová chrastítka.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

slyšel jsem obojí N-tech 5.1 a Genius HT 5.1 ... Ntech vzali geniuse zmenčili je vylepšily basy a celkový zvuk (kromě subwoferu vše menší) a to i za cenu všech 4 satelitu 1pásmových a výsledkem je cenově stejný zvukově stejný ale rotzměrově přijatelnější produkt...genius HT už opravdu ne ....

Logitechy vypadaj suprově a Gembirdy jsou také lepší volba :);)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“