Jak pustit titulky v WMP???
- Nesquik
- Začátečník

Jak pustit titulky v WMP???
Mám WMP 10 a nenačítá mi žádný titulky. Buď nevím jaxe pouští nebo to nejde. V tom základním MP se mi občas načetli sami ale teď ani ho......vno.
Poradí někdo?
Poradí někdo?
ASUS A7V600-X,AMD SEMPRON2500+@2.1GHz,256DDR400, GeForce MX4000 128M..... LEHOUČKEJ tuning
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Mám takový pocit, že ve WMP titulky fakt nejdou, už jsem to jednou řešil - bez výsledku ... Osobně se mi na přehrávání filmů víc osvědčil BSPlayer(dřív jsem používal Radlight, ale v posledních verzích je to plné nějakých trojanů atd).
//No tak teď jsem spustil Human Traffic ve WMP a titulky se v poho rozjely
. Ani jsem je nemusel otevírat... ZKusím na to juknout blíž...
//2: Asi v tom bude i to, jaký používáš kodek... Teď mám Codec Pack All in One 6.0.2.5
//No tak teď jsem spustil Human Traffic ve WMP a titulky se v poho rozjely
//2: Asi v tom bude i to, jaký používáš kodek... Teď mám Codec Pack All in One 6.0.2.5
Naposledy upravil(a) Zbyna dne stř 18. kvě 2005, 18:03, celkem upraveno 2 x.
- Rammstein
- Začátečník

ve WNP titulky nejdou, ale pokud ti můžu doporučit tak BSplayer http://www.slunecnice.cz/product/BSPlayer/
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- Nesquik
- Začátečník

BSPlayer mám taky ale teď mam nějakou divnou verzi nebo blbej kodek a půlka filmů mi vubec nejde pustit. A třeba SAW:Hra o přežití mi dou titulky v BSP i v WMP ale opožděně. Takže blbej kodek. Je fakt že jich tam mam šíleně moc takže esli se nehádaj.Rammstein píše:ve WNP titulky nejdou, ale pokud ti můžu doporučit tak BSplayer http://www.slunecnice.cz/product/BSPlayer/
ASUS A7V600-X,AMD SEMPRON2500+@2.1GHz,256DDR400, GeForce MX4000 128M..... LEHOUČKEJ tuning
- Dony
- Středně pokročilý

- coego
- Nováček

-
titulky jdou
to Nesquik:
Jestli se ti v Bsplayeru titulky jenom zpožďují, není to chyba kodeku, ale titulků. Na netu se válí spousta tituků, které dělali amatéři, anebo se hodí k jiným verzím filmů. Zpoždění a jiná nastavení lehce upravíš tímhle prográmkem: http://www.opc.unas.cz/download/SubtitleToolCZ.zip
Ostatně drobnou časovou korekci lez udělat taky přímo v Bsplayeru.
Jestli se ti v Bsplayeru titulky jenom zpožďují, není to chyba kodeku, ale titulků. Na netu se válí spousta tituků, které dělali amatéři, anebo se hodí k jiným verzím filmů. Zpoždění a jiná nastavení lehce upravíš tímhle prográmkem: http://www.opc.unas.cz/download/SubtitleToolCZ.zip
Ostatně drobnou časovou korekci lez udělat taky přímo v Bsplayeru.
- Nesquik
- Začátečník

Zatim je to fuck. To si rači seženu ten dotyčnej film od někoho jinýho, kterej povalí. Nemam ani čas upravovat titulky v celým filmu.
Ten BSP někde dělá že: snaží se otevřít filmec a najednou hodí okýnko o chybě číslo.......bláblábláblábláblá a de jenom zavřít, a potom XPčka Odeslat nebo neodeslat zprávu o chybách. Možná taky proto že je to neregistrováný a kdoví kde to kdo stáh. Ale dík s tima kodekama na WMP to každopádně zkusím. A taky vyhrabu registraci k BSP:)))

Ten BSP někde dělá že: snaží se otevřít filmec a najednou hodí okýnko o chybě číslo.......bláblábláblábláblá a de jenom zavřít, a potom XPčka Odeslat nebo neodeslat zprávu o chybách. Možná taky proto že je to neregistrováný a kdoví kde to kdo stáh. Ale dík s tima kodekama na WMP to každopádně zkusím. A taky vyhrabu registraci k BSP:)))
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Smith
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ve WMP jdou titulky bez problému ! jen se musejí jmenovat stejně jako film, který jsi spustil.
takže např. pokud spustíš video soubor Garfield The Movie.avi, tak titulky se musejí jmenovat Garfield The Movie.sub.
takže např. pokud spustíš video soubor Garfield The Movie.avi, tak titulky se musejí jmenovat Garfield The Movie.sub.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
- Nesquik
- Začátečník

Smith píše:ve WMP jdou titulky bez problému ! jen se musejí jmenovat stejně jako film, který jsi spustil.![]()
Tak to mě nenapadlo koukat po názvech. Dííík
A eště jeden problém. Jaxe daj přidat do playlistu písničky aniž by přestali hrát ty stávající? Teda pokud je nemam uložený jako seznam skladeb.