MSI KT880 (VIA KT880) - problemy a reseni

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
pallo78
Nováček
Nováček

Příspěvek od pallo78 »

Já jsem právě zkoušel dát to moje CPU,už dříve do základní desky ASUS A7V600 a nejelo mi to.Tak mám strach,že mi to nepojede,i když je tam napsáno FSB 100 Mhz.Samozřejmě,že tento Duron 600 použiji jen na chvíli,než dospořím na nový CPU.Já jen,že bych ještě nějakou tu chvilku moh jet na tomto starym CPU.
Pavel.
CUS.
Master Boom Blaster
Nováček
Nováček

Příspěvek od Master Boom Blaster »

Půjde ti to v poho. Já tu desku mám doma s Duron 950 Spitfire, takže bys neměl mít problém. Deska je to fakt dobrá (na socket A poměry), ale podělala se mi teďka integrovaná zvukovka :(
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Master Boom Blaster píše:Půjde ti to v poho. Já tu desku mám doma s Duron 950 Spitfire, takže bys neměl mít problém. Deska je to fakt dobrá (na socket A poměry), ale podělala se mi teďka integrovaná zvukovka :(
hmm tak to je fakt skvěla deska :lol: .....když ti nejede zvukovka:(
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Highlander píše:
Master Boom Blaster píše:Půjde ti to v poho. Já tu desku mám doma s Duron 950 Spitfire, takže bys neměl mít problém. Deska je to fakt dobrá (na socket A poměry), ale podělala se mi teďka integrovaná zvukovka :(
hmm tak to je fakt skvěla deska :lol: .....když ti nejede zvukovka:(
Zvukovka se může podělat na jakékoliv desce....(Porucha zvukovky není žádná rarita :( ....mrkni do threadů ) :wink:
Hoonzooid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hoonzooid »

Chtel bych se jen zeptat, jestli nekdo zjistil, jestli se da na teto desce taktovat processor (resp. menit nasobic). Ja osobne mam Athlon XP 2200+ a pri jakekoliv zmene nasobice mi nenastartuje pocitac a musim vymazat CMOS.
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Hoonzooid píše:Chtel bych se jen zeptat, jestli nekdo zjistil, jestli se da na teto desce taktovat processor (resp. menit nasobic). Ja osobne mam Athlon XP 2200+ a pri jakekoliv zmene nasobice mi nenastartuje pocitac a musim vymazat CMOS.
No to bude nejspis tim, ze ten tvuj procak ma zamknutej nasobic..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Leon S. Cannady
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon S. Cannady »

Může i nemusí jet měl jsem 2 desky od různých výrobců Via KT600 a 750 DURON na jedné jel a na druhé nejel (nebylo to vadnou deskou)
CPU:Sempron 2200+, MB:ViaKT600, GK:R9550, RAM:1024MB, Hdd:80GB+20GB
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

a aku konkretne mas dosku ,co ti na nej nesiel duron...lebo mam jeden duron a nesiel mi v mojej msi tak som myslel ze je odpaleny.ani neviem aka frekvencia takze skusim asi v inej doske.
Leon S. Cannady
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon S. Cannady »

Bohužel už nevím od jakého výrobce byla ale myslím že Foxconn ale nejsem si jistej.
CPU:Sempron 2200+, MB:ViaKT600, GK:R9550, RAM:1024MB, Hdd:80GB+20GB
Hoonzooid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hoonzooid »

Nasobic zamcenej nema (nejsem blbej... :) ). Mel jsem desku ASUS A7V600-X a procak jsem taktoval uplne normalne!!? :cry:
haldir_immortal
Nováček
Nováček

MSI KT880 Delta-FSR

Příspěvek od haldir_immortal »

Dneska jsem na zakladni desku hodil najednou novy pametovy modul 512MB, 400Mhz a chladic Spire whisper rock IV. Obe pametovky jsem dal do tech dvou slotu co byly u sebe, ten treti slot je od nich malicko vzdalen (moje deska pry podporuje neco ze kdyz mam 2 stejne ramky fara to rychleji nebo co). Potiz je v tom, nejdrive po spusteni na me deska hulakala ze nemam zapojeny chladic a silene zacala pipat, myslel jsem si (i kdyz je to skoro nemozne) ze mam chladic naopak, tak jsem to otocil a zapl znova deska zacala protestovat znova :oops: tak jsem toho nechal a nasadil zpatky boxovany chladi vse bylo ok az po najezdu do win. kdyz se win rozbehl tak jak ma zmodrala obrazovka a psalo to neco o tom ze "win byl vypnut aby nedoslo k poskozeni PC a par dalsih plku at zakazu nejaky ovladac nebo co.......

Jsem lama a potrebuju pomoct prosim smilujte se.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Naposledy upravil(a) haldir_immortal dne stř 10. srp 2005, 14:34, celkem upraveno 2 x.
haldir_immortal
Nováček
Nováček

pomooooooc

jo a mam windows XP home edition PC jsem si skladal sam. :oops:
CPU: AMD Athlon 3200+ XP, MB: KT880 Delta series, VGA: Ati Radeon 9800XT 256MB 256bit. [418/364MHz] , 2 x 512MB ram, HDD 120GB sata
Mikee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mikee »

neviem ti poradit ale preboha zmen si nazov !!! POMOOOOOOOOOOOOOOOOC ti akurat tak vymazu!..
Acer TimelineX 13.3" 3820T
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Na desce MicroStar KT880 Delta-FSR, pro zapojení pamětí v režimu dual channel doporučuji jednu paměť dát do slotu blíže k procesoru (světle zelená) a druhou do slotu nejdále od procesoru (fialová). Bios by ti měl ohlásit dual channel mode.

//Podívej se do mauálu desky, jak se chladič nasazuje. Na severní straně patice je výstupek, který musí padnout na výstupek na chladiči. Nezapomeň zapojit napájení. Následně se podívej do BIOSu, jestli je vše ok. Tedy jestli teplota CPU nepřekročila 50°C v klidu.
haldir_immortal
Nováček
Nováček

Diky za radu

Diky za radu to o tech pametech jsem nevedel jo a s tim vetrakem nevim, vetrak nenasazuju poprve ani po 10, normalne byl nasazeny na pevno (ani se nehnul) pasta tam byla a vetrak se tocil
CPU: AMD Athlon 3200+ XP, MB: KT880 Delta series, VGA: Ati Radeon 9800XT 256MB 256bit. [418/364MHz] , 2 x 512MB ram, HDD 120GB sata
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

No a jaký máš problém teď? Jakou máš teplotu na CPU?
haldir_immortal
Nováček
Nováček

Teplota

Ted?? ted jsem v prdeli.... teplota je OK, mam sice porad box, ale to ted neresim, problem je ze ted se mi nenabootuje windows vzdycky se sam od sebe restartne (ramky jsem prehodil tak jak ji rikal), tak to vypada ze dneska jsem vyhodil z okna 1600 a znicil si kompa :( uz me to pekne sere
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

A s tou puvodni RAMkou je to OK? Je možné, že ty paměti spolu nejsou kompatibilní. To by nebyl až takový problém. Dealer ti tu pamět určitě rád vymění za jiný typ.
haldir_immortal
Nováček
Nováček

vetrak

Fifi píše:A s tou puvodni RAMkou je to OK? Je možné, že ty paměti spolu nejsou kompatibilní. To by nebyl až takový problém. Dealer ti tu pamět určitě rád vymění za jiný typ.

hmm tak uz vim v cem je jadro pudla, nevim proc ale system nema od vetraku zpravu ze se toci, vim ze je to neohrabane recena ale v biosu je teplota 37 stupnu a rychlost vetraku N/A proto to furt pistelo. tak problem vetrak vyresen a pamet...... jen ta puvodni jede OK, myslis ze pomuze kdyz nahraju novy bios?
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Ano, mohlo by to problém vyřešit.
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“