Zálohování dat

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
LeváRuka
Začátečník
Začátečník

Zálohování dat

Příspěvek od LeváRuka »

Ahoj, potřeboval bych poradit nějaký prográmek, který by byl schopen z lokální složku zálohat na jinej počítač (přístup na principu win sdílení \\poctac\zaloha nebo přes FTP) a zároveň data z toho serveru zálohovat na svůj disk (takže data z lokálu na síť a data ze sítě na lokal :) ) To všechno by měl dělat tak jednou denně nejlíp po přihlášení nebo odhlášení uživatele (po odhlášení by se měl PC vypnout aby se nemuselo čekat) . Taky by nemusel kopírovat vždycky všechno ale jenom změny.

Na netu jsem našel spoustu programů ale většina jich má problém právě s tím dostat se na tu tu síťovou/sdílenou složku na tom "serveru"
Vím, že se na to dá napsat něco ve VB ale to jde tak nějak mimo mě a navíc mě to nepřijde moc komfortní .

Díky
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

davkovy soubor a programek pro prikazovy radek robocopy, staci si s tim trochu pohrat
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“