nejak si nedovedu vysvetlit jak je mozny ze po uspani se mi komp automaticky probere, tzn prejde do rezimu spanku, vypnou se vetraky a pul vteriny na to zacina bootovat, bohuzel v ten moment jde signal do monitoru ale zustava cerna obrazovka a neni jine cesty nez tvrdej restart
az restartuju pastnu nastaveni biosu, vim akorat S3 enabled "suspend mode" taktez
rezim sleep
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- namtab
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
rezim sleep
barton2.5@3.2 1024/400 WD80/8cash ASUS A7V880 ATI9600pro 400W kme terratec saund
- cabman
- Středně pokročilý
Možná vypnout wake-on-lan? Vypíná se v biosu.
To že se neprobere monitor je zajímavé. Doplňující otázka - když pc spouštíš tak se probírá normálně? Mě to doma také kravilo a byla to špatná grafika.
To že se neprobere monitor je zajímavé. Doplňující otázka - když pc spouštíš tak se probírá normálně? Mě to doma také kravilo a byla to špatná grafika.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- namtab
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: