Pomůže někdo s připojením druhého harddisku v "šuplíku&

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Chmelař Josef
Nováček
Nováček

Pomůže někdo s připojením druhého harddisku v "šuplíku&

Příspěvek od Chmelař Josef »

Koupil jsem si "šuplík" (zařízení s vyndavacím HDD)a HDD a chtěl udělat maželce radost, aby mohla zálohovat a ještě ke všemu si vzít HDD s sebou ke kámošce co spolu to účetnictví dělaj. Ona už ho má a funguje jí to. Nicméně po montáži mi to XP Home vzali na vědomí ale žádný disk nepřibyl a tak ho nemůžu sformátovat ani nic. V systému ale je disk vidět - ukazuje typ a velikost. Můžete mi někdo poradit, stačí i jen kde sito přečtu. Díky
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Pomůže někdo s připojením druhého harddisku v "šupl

Příspěvek od Jiri Drak »

Chmelař Josef píše:Koupil jsem si "šuplík" (zařízení s vyndavacím HDD)a HDD a chtěl udělat maželce radost, aby mohla zálohovat a ještě ke všemu si vzít HDD s sebou ke kámošce co spolu to účetnictví dělaj. Ona už ho má a funguje jí to. Nicméně po montáži mi to XP Home vzali na vědomí ale žádný disk nepřibyl a tak ho nemůžu sformátovat ani nic. V systému ale je disk vidět - ukazuje typ a velikost. Můžete mi někdo poradit, stačí i jen kde sito přečtu. Díky
Nejspis ovladaci panely, sprava PC, sprava disku a vytvorit na nem oddily.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Možná to bude Jumperem - zkus různé kombinace. Jestli tam na tom kabelu máš eště jiný HDD.

Nebo ho zformátuj. :wink:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“