USB flash disk ukazuje jen polovinu mista
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Pabos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
USB flash disk ukazuje jen polovinu mista
mam tu takovy problem... koupil jsem si flash disk 1GB, normalne zapojim do pocitace, zacnu tam kopirovat a najednou kdyz tam nakopiruju presne 500 mega tak mi to rekne, ze je zadan spatny parametr nebo co a at delam co delam uz tam vic toho nedostanu, nejdou tam dat ani soubory co uz tam jednou sou... no tak to sformatuju, a hele, prekvapive to uz neukazuje ze to ma 1 GB ale jen asi 496 MB... zkousel sem to formatovat ve FAT, FAT 32... v NTFS to nejde, ale proste uz zadna zmena, normalne bych si rek, ze mi proste dali vadnej flash kterej ma polovicni pamet, ale kdyz mi to ze zacatku (pred prvnim formatem) ukazovalo ze to 0,97 GB, tak je mi to divny... kamarad mi rikal, ze mel podobny problem a ze by to mohlo byt pocitacem, nechapu proc, ale rikal to, tak sem to zkousel jinde a ukazuje to taky jen 500... nevite co s tim? nechci to jit reklamovat kdyz si nejsem jistej... dekuji za radu...
- Alesh
- Nováček

kolega mel stejny problem, reklamace
3* a az pak dostal dobrou
Dell Latitude D810(irl) a skladacka par let stara,ale prezila sem 3tydenni transport postou CR->IRL Soltek75FRV, AMD XP1,5Ghz, 256MB333Mhz + 512MB400Mhz, Ati9000PRO, 40GB Samsung SP4002H, 5.1Live, RW-LG GSA 4163B + ROM Toshiba M1712,AOC17Klr zmena na LCD Acer L1717 (prodano v irl)
- Pabos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: