http://www.moviecodec.com/download/indeo511.exeDewil píše:Kde se to da sehnat???wit píše: Nainstaluj indeo kodek nebo intel kodek nebo nejak tak
Mafia
Moderátor: Baneshee
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý

- wit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja si dost potrpim na grafice, a to se srovnavat neda...kuavik píše:hra se mi moc libila. garfika, dabing a příběh = super. Ale po dohrání hry už nemám důvod se k ní vracet. Zato GTA3 to je hra, kterou můžu hrát pořád a stále je co vymýšlet. GTA3 je oproti Mafii naprosto super akce a člověk ani nemusí plnit nějakou misi, aby se bavil.
časy se mění a my s ním
- AberF
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ono zase ne ve všem ti pomůže krásna grafika. Ano, MAFIA má krásnou grafiku, ale kdo by se k ní vracel dřív než po dvou letech? Podle mě je MAFIA super třída, ale životnost je na jedno použítí za 10 letwit píše:Ja si dost potrpim na grafice, a to se srovnavat neda...kuavik píše:hra se mi moc libila. garfika, dabing a příběh = super. Ale po dohrání hry už nemám důvod se k ní vracet. Zato GTA3 to je hra, kterou můžu hrát pořád a stále je co vymýšlet. GTA3 je oproti Mafii naprosto super akce a člověk ani nemusí plnit nějakou misi, aby se bavil.
- wit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jasny, nic neni vecnyAberF píše:Ono zase ne ve všem ti pomůže krásna grafika. Ano, MAFIA má krásnou grafiku, ale kdo by se k ní vracel dřív než po dvou letech? Podle mě je MAFIA super třída, ale životnost je na jedno použítí za 10 letwit píše: Ja si dost potrpim na grafice, a to se srovnavat neda...Taky radši pařím GTA series
Ja mam pro Mafii slabost, ta super hudbicka 20.-30. let, dabing, grafika---tim me gta neoslnilo
časy se mění a my s ním
- AberF
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
wit píše:Jasny, nic neni vecnyAberF píše:
Ono zase ne ve všem ti pomůže krásna grafika. Ano, MAFIA má krásnou grafiku, ale kdo by se k ní vracel dřív než po dvou letech? Podle mě je MAFIA super třída, ale životnost je na jedno použítí za 10 letTaky radši pařím GTA series
![]()
Ja mam pro Mafii slabost, ta super hudbicka 20.-30. let, dabing, grafika---tim me gta neoslnilo
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Karlos.s
- Mírně pokročilý

IMHO Mafia je nejlepší z her s podobnou tématikou co jsem hrál.
Ve srovnání třeba s GTA vymakanej příběh, realističtější grafika (GTA vypadaj tak nějak comicsově).
Štvaly mě akorát dvě věci. Za prvé, když jsem při přestřelkách někoho 3x trefil do hlavy (ale opravdu trefil)byl pořád živej, a pak mě sejmul jednou ranou, což mi přijde divný. A zadruhý ti trapný policajti, přijde mi nelogický, že mě pořád otravovali kvůli rychlý jízdě (zvláště při plnění úkolu), když je dost nepravděpodovný, že by měli radary vkaždým a autě a na každým rohu (pokud vůbec v 30.letech existovaly).
Ve srovnání třeba s GTA vymakanej příběh, realističtější grafika (GTA vypadaj tak nějak comicsově).
Štvaly mě akorát dvě věci. Za prvé, když jsem při přestřelkách někoho 3x trefil do hlavy (ale opravdu trefil)byl pořád živej, a pak mě sejmul jednou ranou, což mi přijde divný. A zadruhý ti trapný policajti, přijde mi nelogický, že mě pořád otravovali kvůli rychlý jízdě (zvláště při plnění úkolu), když je dost nepravděpodovný, že by měli radary vkaždým a autě a na každým rohu (pokud vůbec v 30.letech existovaly).
PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali
PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
- AberF
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A takovejch věcí je v týhle hře vícKarlos.s píše:IMHO Mafia je nejlepší z her s podobnou tématikou co jsem hrál.
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- thool
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mafia 2 bude a budu se hadat
jestli to bude datadisk, nebo nova hra nevim, ale:
-bude to v dnesni dobe
-puvodni mesto, ale nekolikrat rozsireny, cili stred mesta puvodni, ale zrekonstruovany
-novy auta, novy zbrane, ..
-budes decko byvaliho gengstra
...

-bude to v dnesni dobe
-puvodni mesto, ale nekolikrat rozsireny, cili stred mesta puvodni, ale zrekonstruovany
...
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
thool píše:mafia 2 bude a budu se hadat![]()
-bude to v dnesni dobe
...
no tak to se mám na co těšit, už aby to bylo, jednička mě docela chytla a těším se na pokračování
- wit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Okduk to víš?thool píše:mafia 2 bude a budu se hadat![]()
-bude to v dnesni dobe
...
časy se mění a my s ním
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Moje zdroje v Illusion Softworks nenaznačili nic o pokračování Mafie. Ptal jsem se sice asi před půlrokem, ale pochybuju, že by se to změnilo
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- wit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- wit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lister
- Začátečník

-
Hele mám stejný problém. Ten odkaz nefunguje. Hrál jsem Mafii asi 3x, ale teď jsem nainstaloval SP2 a pak si ji chtěl zase zahrát, ale te´d to na mě vybafne že verze kodeku není kompatibilní s verzí woken a že si mám sehnat nový, já ale našle jen placený za 15 babek, nevíte čím by se to dalo nahradit.
Ona ta hra jede, jen mě to vžd po staru vyhodí do woken a pak když se přes lištu do hry vrátím tak je přeskočený intro a jede to dál, ale je to strašný vopruz.
PS: nesnáším kokedpacky, vžd instaluju jen jednotlivé kodeky, tak by se hodil singl.
Jinak hra je skvělá. Poprvé mě to nějak nechytlo a říkal jsem si to mě přece nemůže bavit, ale jak tomu člověk dá aspoň hodinu tak ho to už nepustí.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
- shadow
- Středně pokročilý

Stáhni si K-Lite Mega Codec Pack 1.31
http://www.free-codecs.com/download/K_L ... c_Pack.htm
a instaluj z něj intel a ligos indeo codecs, mělo by to fungovat..
http://www.free-codecs.com/download/K_L ... c_Pack.htm
a instaluj z něj intel a ligos indeo codecs, mělo by to fungovat..
show must go on..