Reinstal notebooku ACER
Moderátor: Don
- marao
- Červená karta
-
Reinstal notebooku ACER
Zdravím lidičky poradte mám 4602 wlmi a chci přeinstalovat systém, je tam original WIN XP Pro od aceru, když dám reinstal tak mi to zničí celý disk a nainstaluje to znovu, dají se nějak vytáhnout ty xpčka z toho disku co je skrytý?nebo ty soubory?že bych si z toho vzal jen WIN XP atd...?Nebo dá se to nějak vytáhnout z toho ghosta?Dá se to výtáhnout nějak z té image? Nechci ztratit 40GB dat
- Luk
- Mírně pokročilý
-
Ehm pokud ja vim kdyz to je ten smay op.system a das pouze preinstalovat tedy nikoliv instalaci a cisto,ale napr z windows spustis cd s op.systemem a das preinstalovat a aby to zachovlo puvodni stav windows tak by ti tam melo vse zustat jak to bylo,soubory,slozky,hry filmy atd.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
- Spectral
- Středně pokročilý
-
To marao:
Možná bude lepší (i s výhledem do budoucna) rozdělit ten disk na 2 partitions (normálně beze ztráty těch dat, např. pomocí Partition Magicu), necháš si C:, kde bude alespoň 5 GB (tam necháš Windows) a navíc budeš mít D: (o zbývající kapacitě disku), kam přesuneš data, o která nechceš přijít. Potom normálně provedeš to obnovení Winů z té Acerácké utility. Tím se přemaže jenom C: a hodí se tam nové Winy. Obsah D: zůstane.
Možná bude lepší (i s výhledem do budoucna) rozdělit ten disk na 2 partitions (normálně beze ztráty těch dat, např. pomocí Partition Magicu), necháš si C:, kde bude alespoň 5 GB (tam necháš Windows) a navíc budeš mít D: (o zbývající kapacitě disku), kam přesuneš data, o která nechceš přijít. Potom normálně provedeš to obnovení Winů z té Acerácké utility. Tím se přemaže jenom C: a hodí se tam nové Winy. Obsah D: zůstane.
Veterán
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Reinstal notebooku ACER
Nebo ten nout zasíťuj na chvilku pošli si to po LAN na desktop pak sformáti nouta rozděl a zas po LAN si kopíruj co chceš.Jinak jak říká Spectral, mám to taky tak.marao píše:Zdravím lidičky poradte mám 4602 wlmi a chci přeinstalovat systém, je tam original WIN XP Pro od aceru, když dám reinstal tak mi to zničí celý disk a nainstaluje to znovu, dají se nějak vytáhnout ty xpčka z toho disku co je skrytý?nebo ty soubory?že bych si z toho vzal jen WIN XP atd...?Nebo dá se to nějak vytáhnout z toho ghosta?Dá se to výtáhnout nějak z té image? Nechci ztratit 40GB dat
- marao
- Červená karta
-
Tak to mám udělané a prosím neví někdo jak se jmenuje ta utilita?na to reinstal noouta? mám to na 40 GB a 40 GBSpectral píše:To marao:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- marao
- Červená karta
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: