Vícenásobné kliknutí na netu...co s tím??

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Yomega
Začátečník
Začátečník

Vícenásobné kliknutí na netu...co s tím??

Příspěvek od Yomega »

Mám takový problém a nevím co s ním. Jde o to, že když na netu kliknu, jednou, tak se to jakoby projeví vícekrát. Ideální příklad je když někam vkladám nějáký přízpěvek, třeba do nějáké diskuze. Kliknu jednou a najednou koukám, že je to v té diskuzi 3x...uplně ten stejnej přízpěvek se stejným časem. Nemohu ani třeba na chat, protože kliknu na nějakou místnost a jakoby se tam zaloguju třeba taky 3x a automaticky jsem vyhozen, protože tam už jako jsem....opravdu nevím co s tím....poradíte někdo? Díky...

PS: používám internet explorer v. 6.0
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Blbá rada: co zkusit jinej browser, třeba firefox...., jestli to v něm dělá taky...

nějak blbě nastavenou myš nemáš ?
show must go on..
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

a taky bych to projel antivirovým a antispywarovým skenem :wink:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Yomega
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Yomega »

no ja ten problem mam v praci, takze bohuzel nemohu pouzit jiny prohlizec, nez jaky tady mam nainstalovanej. Ja nevim, mysi to asi neni, protoze jsem to zkousel i pres klavesnici (Tabulatorem jsem dojel na ten odkaz a entrem to potvrdil...) a bohuzel je to stejne jako pred tim....
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Yomega píše:no ja ten problem mam v praci, takze bohuzel nemohu pouzit jiny prohlizec, nez jaky tady mam nainstalovanej. Ja nevim, mysi to asi neni, protoze jsem to zkousel i pres klavesnici (Tabulatorem jsem dojel na ten odkaz a entrem to potvrdil...) a bohuzel je to stejne jako pred tim....
a zkoušel jsi antispy a antivirový testy ? :)
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Yomega
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Yomega »

jo jo, projel jsem to ad-awarem, nasel me asi 20 polozek, ktery jsem smazal, ale bohuzel se nic nestalo....antivir je tady nainstalovanej standartne a bezi na pozadi, tam snad problem nebude...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

spybot => když nepomůže tak hijackthis a dej sem log
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“