Mafia

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

co hovorite na tuto hru?

nic lepsie som nehral
108
24%
super!
251
55%
pohodka
58
13%
priemer
14
3%
nuda
6
1%
otrasne
12
3%
co to je mafia?!
9
2%

Celkem hlasů: 458
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

shadow píše:Stáhni si K-Lite Mega Codec Pack 1.31

http://www.free-codecs.com/download/K_L ... c_Pack.htm

a instaluj z něj intel a ligos indeo codecs, mělo by to fungovat..
K Lite mega koked pack :blee: :blee: :devil: :devil:

Tyhle kodek packy to je cesta rovnou do pekel.

No ale díky za snahu, jestli se tam dájí vybrat jenom ty potřebné kodeky tak zkusím, ale stejně bych víc ocenil jednotlivé kodeky.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

No asi už jsem to našel. Tohle by mohlo pomoct, až přijdu domů tak zkusím:
http://www.free-codecs.com/download/Indeo_Codec.htm

Díky za navadení na tyhle stránky.
Naposledy upravil(a) Lister dne úte 24. kvě 2005, 11:07, celkem upraveno 1 x.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Mafie byla dobrá hra, ale s čim opravdu nesouhlasim je to věčný srovnávání s GTA3+, imho mafie víc žánrově odpovídá Max Paynovi(hlavně 2ce), je to vlastně jakýsi film, kde hrajete hlavní roli, žádný "volný čas", prostě z "mise" do mise, GTA je o něčem jinym (imho teda :oops: )
Naposledy upravil(a) NoTHX dne úte 24. kvě 2005, 09:16, celkem upraveno 1 x.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

NoTHX píše:Mafie byla dobrá hra, ale s čim opravdu nesouhlasim je to věčný srovnávání s GTA3+, imho mafie víc žánrově odpovídá Max Paynovi, je to vlastně jakýsi film, kde hrajete hlavní roli, žádný "volný čas", prostě z "mise" do mise, GTA je o něčem jinym (imho teda :oops: )
souhlas :roll:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

vcelku super hra a skvělej dabing :-D
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Co dodat, mam ji rozjetou poctvrty, takze pro me je to super hra ...
Goldnoob team proud member!
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

NoTHX píše:Mafie byla dobrá hra, ale s čim opravdu nesouhlasim je to věčný srovnávání s GTA3+, imho mafie víc žánrově odpovídá Max Paynovi(hlavně 2ce), je to vlastně jakýsi film, kde hrajete hlavní roli, žádný "volný čas", prostě z "mise" do mise, GTA je o něčem jinym (imho teda :oops: )
Souhlas. Mafie a Max Payne mě hodně bavili ani nevím co víc. Obě mají skvělou atmosféru a hodně dobrý příběh, jen u toho Maxe mě opravdu nemile překvapila délka té hry. Začal jsem večer v osm hodin a druhý den v deset nebylo co dělat ( nepařil jsem celou noc, šel jsem normálně spát). Prostě v okamžiku, kdy jsem měl pocit, že se to začíná skvěle rozjíždět to skončilo. Mafie měla tu výhodu že byla mnoem delší. Nevýhoudou těhlde her je, že po prvním dohrání to už prostě není ono, ale i tak se to dá pořád hrát.

GTA mě zatím nebavilo ani jedno. Nevím čím to je, nejspíš grafikou, která se mi prostě vůbec nelíbí.
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Nu já jsem Mafii pařil dvakrát a vždycky jsem se hrozně těšil na extrém jízdy. Ty mě fakt bavily. A hrál jsem jí na volantu. Bylo to mnohem lepší, než na klávesnici. Věřte nebo ne, je to tak :lol:
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHOCK_WAWE »

MAFIA je věčná, už jsem ji dohrál snad petkrat a stale me to bavi, modlim se aby se ilusion softworks pochlapili a udelali pokracovani.. 8) 8) 8)
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

xIndian píše:Nu já jsem Mafii pařil dvakrát a vždycky jsem se hrozně těšil na extrém jízdy. Ty mě fakt bavily. A hrál jsem jí na volantu. Bylo to mnohem lepší, než na klávesnici. Věřte nebo ne, je to tak :lol:
nedokážu si představit, že bych furt montoval a odmontovával volant, jaks to měl vyřešené, teď to budu hrát znova, ale fakt si to nedokážu představit.
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Taky jsem to hrál na volantu a je vážně o dost lepší než klávesnice. Vřele doporučuji.
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Bomba píše:Taky jsem to hrál na volantu a je vážně o dost lepší než klávesnice. Vřele doporučuji.
u mě to asi nepujde, já mám totiž volant přišroubovaný na té vysouvací desce kde je normálně klávesnice a tu mám strčenou až za tím volantem takže k ní nemám přístup( možná na A S D W bych došáhl, ale rozhodně by to nebylo pohodlné), tak bych to musel pořád odmontovávat. Jiné prostorové řešení v mých podmínkách není možné, bohužel.
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHOCK_WAWE »

ja jsem to zkousel s volantem i bez, a musim rict ze na klavesnici se mi to hralo o hodne lip. :lol: :lol:
zupan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zupan »

kdyz frcela mafie tak me fakt moc chytla, nemohl jsem se od toho celej den odlepit ;-) pak jsem to parkrat zkousel hrat odznova ale uz to nebylo ono. Jinak super hra chtelo by to pokracovani ....
CPU AMD Athlon XP 2000+, RAM 1 GB,MB Abit NF7-S2 N-Force2, Grafika Asus GeForce 6600 TD 128 MB, Disk WD 80 GB 7200 ot/min 8 MB cache, Maxtor 80 GB 7200 ot/min 8 MB cacheMechaniky LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4120B, SONY DVD-ROM DDU1621,OS Win XP Pro SP2
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

"No tak bylo to pěkný, ale že bych to musel vidět dvakrát"
V. Frištenský

Můj názor :)
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

Informace o připravovaném neoficiálním datadisku http://www.gamecenter.cz/Default.asp?artid=9632
g-m.name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od g-m.name »

mhl píše:Informace o připravovaném neoficiálním datadisku http://www.gamecenter.cz/Default.asp?artid=9632
:worship: len aby to bolo...... uz co najskor :)
ace
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ace »

uplny shit to nie je, ale nenadchlo ma to - najpriemernejsi priemer. taky constantine bavil ovela viac
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

super gameska dohral jsem 9x
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

mr_sheen píše:super gameska dohral jsem 9x

jj ja taky,a ted uvazuju ze si to pustim jeste jednou,sem schopny to projet za den 8-) a pak uz jenom jizdy na volantu a to je prima na tom,lamat rychlostni rekordy :lol:
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“