Hraje vam subwoofer pri nastaveni speaker settings na 4.1 alebo 2.1? Mne nie. Hardwerovi problem to nie je pretoze na ovl. od KX project to funguje ale to potom v hrach mozem zabudnut na EAX...
Subwoofer hra iba pri nastaveni 5.1 alebo 6.1 ale ja nemam center a potom v hrach nepocujem hovorenu rec atd...
Takze ostavam s otazkou ako to softwerovo vyriesit na ovl. od Creative?
Moznosti som uz poskusal vseliake: cmss, kalibraciu, najnovsie ovl.
V speakers setting mam vybrate 4/4.1 speakers ale na obrazku na pravo tam chyba subwoofer!
nehra subwoofer 4.1 + audigy2
Moderátor: CageJ
- tnt_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- rlo
- Nováček

-
- Chcip
- Začátečník

-
Jak máte ten subwoofer zapojený. Já mám sestavu 2.1 + 2( vzadu mám věž). U těch 2.1 je subwoofer součástí stereo jacku. Ale třeba u 5.1 soustav už je jeden jack přední stereo, druhy zadní stereo a třetí je centrál + subwoofer. Pokud máte subwoofer zapojený zvlášť tak vám bude hrát jen při nastavení 5.1. Co se týče těch basů, když nastavím 4.1 tak se mi otevře okno Bass Boost a tam jdou nastavit, pokud dám 5.1 tak se otevře Bass management a tam to jde zase nastavit. Vše je v oddělení Speaker Settings. Celé zapojení repro je podrobně v manuálu od karet na stránkách Creative.
Intel C2D 4300 1800@2400,Chladič Gigabyte 3D Rocket PCU22-SE, Abit AB9 Pro 965P, 2x A-DATA 512MB DDR2 800MHz, Gigabyte Radeon 2600XT 256MB, SB live 24bit, 250GB WD Caviar 16MB SATA2, Zdroj Fortron 400W PNF
- tnt_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Presne toto som potreboval...sice som to este neskusal (niesom doma), ale vyzera to nadejne...dik! Akurat na tych stankach creative to nie je zase az tak podrobne napisane, resp. som to nepochopil. Tam sa bavia len o 5.1 a 6.1, 4.1 je tam len okrajovo spomenute a 2.1 som tam nenasiel. Pozeral som "pripojenie reproduktorov" a pripojenie externych zariadeni."Chcip píše:Jak máte ten subwoofer zapojený. Já mám sestavu 2.1 + 2( vzadu mám věž). U těch 2.1 je subwoofer součástí stereo jacku. Ale třeba u 5.1 soustav už je jeden jack přední stereo, druhy zadní stereo a třetí je centrál + subwoofer. Pokud máte subwoofer zapojený zvlášť tak vám bude hrát jen při nastavení 5.1. Co se týče těch basů, když nastavím 4.1 tak se mi otevře okno Bass Boost a tam jdou nastavit, pokud dám 5.1 tak se otevře Bass management a tam to jde zase nastavit. Vše je v oddělení Speaker Settings. Celé zapojení repro je podrobně v manuálu od karet na stránkách Creative.
- Chcip
- Začátečník

-
Já jsem to našel v oddělní Schémata stereofonního a čtyřpólového konektoru typu jack. jeto někde u konce. ale mluvím o SB live 24 bit
Intel C2D 4300 1800@2400,Chladič Gigabyte 3D Rocket PCU22-SE, Abit AB9 Pro 965P, 2x A-DATA 512MB DDR2 800MHz, Gigabyte Radeon 2600XT 256MB, SB live 24bit, 250GB WD Caviar 16MB SATA2, Zdroj Fortron 400W PNF