Hraje tu někdo Lineage 2 ?
Moderátor: Baneshee
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nevíte proč mě vždycky když chci něco prodat v Giranu někdo přesune do nějaké uzavřené místnosti ve městě?musím pak použít scroll of escape abych se od tam tud dostal 
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
na L2World je v giranu mit private shop ZAKAZAN, muzes za to dostat i Banana, rekl bych ze na extremu to bude to samy....Hanis píše:nevíte proč mě vždycky když chci něco prodat v Giranu někdo přesune do nějaké uzavřené místnosti ve městě?musím pak použít scroll of escape abych se od tam tud dostal
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...

- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no tak sem tam furt zavřený ještě s jedním týpkem,ani jeden nemáme scroll of escape(měl sem jich asi 10),prostě zmizely,ted musím čekat než mě pustí ven,teda jestli vůbec pustí 
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to by bylo pěkně v pytli,znova bych už to nehrálJoži píše:![]()
![]()
asi nepusti
PS:stejně bych to hrál znova,ta hra mě prostě chytla
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
už jsme zkoušel,nejde,napíše že na mírovém území nemůžu zaútočit!NoTHX píše:tak jeden druhýho zabte a jste venku...![]()
(ale jen jeden z vás)
maj to dobře vykucený
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- Vlk_the_Great
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Pajax
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A to jsem tě dneska hledal v Gludinu.Hanis píše:no tak sem tam furt zavřený ještě s jedním týpkem,ani jeden nemáme scroll of escape(měl sem jich asi 10),prostě zmizely,ted musím čekat než mě pustí ven,teda jestli vůbec pustí
Co tě nezabije teď, to uspěje později.
Slepé uličky je třeba prozkoumat a světu oznámit: Tudy ne, přátelé.
"Very sad life. Probably have very sad death, but at least there is symmetry."
Slepé uličky je třeba prozkoumat a světu oznámit: Tudy ne, přátelé.
"Very sad life. Probably have very sad death, but at least there is symmetry."
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
odpoledne bych měl být v tom Giranu,sem tam protože potřebuju novou výbavu
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
takže sem pročetl forum
private shop nesmí být v okolí sochy v Giranu,jinak následuje vězení.
přesnou dobu sem nenašel,někdo psal 5 dní,jiní zase 1hod.tak uvidíme
edit:hmm tak to vypadá na těch 5dní
co budu dělat 
edit2:takže sem jim nakonec utekl
,koupil novou výbavičku a udělal 1 lvl
ted sem 31lvl
private shop nesmí být v okolí sochy v Giranu,jinak následuje vězení.
přesnou dobu sem nenašel,někdo psal 5 dní,jiní zase 1hod.tak uvidíme
edit:hmm tak to vypadá na těch 5dní
edit2:takže sem jim nakonec utekl
ted sem 31lvl
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
@all: Mam pro vas new info. Nas clan tezce shani 2 trpajzliky a alespon jednoho buffera. Sice se tyhle postavy vetsinou hrajou jako druhotny a jako boti, ale boti opravdu nikdy. Vemte si trpasliky, kdyz si vemem drevcovou zbran, tak klido kosi skupiny a zase s palcatem ci sekerou umi omracovat a kdyz k tomu prictu, hodne zivotu a defense, tak neni co resit
bufferove sou taky silni, kdyz vidim mage v tunice s dual sword of delusion, tak si rikam hmm
mno kdo se hlasi?
btw ostatni nebojte zadosti sou vyrizovany
bufferove sou taky silni, kdyz vidim mage v tunice s dual sword of delusion, tak si rikam hmm
mno kdo se hlasi?
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak jsem ted procital L2world fora, a nasel jsem jeden velmi zajimavej thread...
vcera adminy rozdali 475 BANanu ! (475 accountu)
z toho 110 accountu byl jeden manik !
tomu rikam sila....
2 TomV : jestli ho potkam je mrtvej
(nebo spis ja....
)
vcera adminy rozdali 475 BANanu ! (475 accountu)
z toho 110 accountu byl jeden manik !
tomu rikam sila....
2 TomV : jestli ho potkam je mrtvej
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...

- M@rty
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
jsem trpajzlik lvl 32 ... na bartzupresidente píše:@all: Mam pro vas new info. Nas clan tezce shani 2 trpajzliky a alespon jednoho buffera. Sice se tyhle postavy vetsinou hrajou jako druhotny a jako boti, ale boti opravdu nikdy. Vemte si trpasliky, kdyz si vemem drevcovou zbran, tak klido kosi skupiny a zase s palcatem ci sekerou umi omracovat a kdyz k tomu prictu, hodne zivotu a defense, tak neni co resit![]()
bufferove sou taky silni, kdyz vidim mage v tunice s dual sword of delusion, tak si rikam hmm![]()
mno kdo se hlasi?![]()
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vlk_the_Great
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- smates
- Začátečník

Ted jsem tam byl,to jsou kokoti.Mam o lvl min,obevil jsem se jinde a v inventari chybi spousta veciVlk_the_Great píše:Co to ta ty kurvy na tom serveru delali?????
Jsem jest vcera vecer dal 42 lvl Paladina a najednou to dneska zapnu a mam 39 lvl((((((((((((
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition