dva OS , dva HDD
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Zooombie
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
dva OS , dva HDD
Mám v PC dva HDD,a originál Win XP.Chtěl bych jeden HDD rozdělit na dva oddíly a nainstalovat na ně OS WinXP a Win 98 SE,oddíly mezi sebou vzájemně neprůchodné,a druhý HDD nechat přístupný pro oba OS.Jako bootovací manager bych chtěl nainstalovat XOSL.
Zatím jsem pouze prováděl vždy čistou instalaci stavajícího OS Win XP.
Rád bych se zeptal jestli se někdo nesetkal s nějakou literaturou zabývající se možnými postupy pro takovouto instalaci,případně nějaký link,kde by se toto řešilo.Nebo jestli má někdo osobní zkušenosti.Za jakoukoliv radu předem děkuji. 
- Rammstein
- Začátečník

Re: dva OS , dva HDD
Takže disky rozdělíš pomocí Partion Magic a myslím že ten Xosl je zbytečný protože XP samo pozná že je tam víc OS a mám svůj boot, ale musím prvně naistalovat 98 SE a pak XP.Zooombie píše:Mám v PC dva HDD,a originál Win XP.Chtěl bych jeden HDD rozdělit na dva oddíly a nainstalovat na ně OS WinXP a Win 98 SE,oddíly mezi sebou vzájemně neprůchodné,a druhý HDD nechat přístupný pro oba OS.Jako bootovací manager bych chtěl nainstalovat XOSL.Zatím jsem pouze prováděl vždy čistou instalaci stavajícího OS Win XP.
Rád bych se zeptal jestli se někdo nesetkal s nějakou literaturou zabývající se možnými postupy pro takovouto instalaci,případně nějaký link,kde by se toto řešilo.Nebo jestli má někdo osobní zkušenosti.Za jakoukoliv radu předem děkuji.
PS: po návodu se ti mrknu
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- rumbo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: