Pálení DVD video v realném čase z TV karty (nebo z VIVO)

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Pálení DVD video v realném čase z TV karty (nebo z VIVO)

Příspěvek od Oldboy »

Kamarád ke mě přišel z dotazem zda lze a případně čím pálit formát DVD-video (na DVD+/-R) z televizní karty nebo z VIVO vstupu v realném čase přímo na médium??? :? Jeho argumentace byla zcela prozaická, že stolní přístroj (bez HDD) nyní už za pár tisícovek, využívající počítačovou mechaniku to bez problému zvládne, takže to určitě v komplu musí jít taky... A dokáže to na běžné +/-R médium, pomíjím DVD-RAM.
Upřimně jsem mu řekl, že i když mám v komplu DVD vypalovačky dvě tak, tohle netuším. Je na tohle dostupnej nějakej SW? Převádějící signál na příslušnej MPEG a vytvářející všechny ty *.ifo a spol v a reálném čase je zrovna pálí :o
Nemáte s tímhle někdo zkušenost. :?:
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Přesunuto.
Bathory
Dr.Eck
Nováček
Nováček

Pálení DVD video v realném čase z TV karty

Příspěvek od Dr.Eck »

Mám TV kartu Leadtek WinFast PVR2000 a sw k ní přiložený "WinFast PVR" umožňuje pálit přímo na DVD. Kartu mám krátce, takže jiný než dodaný sw jsem zatím nezkoušel, ale předpokládám, že takový určitě existuje.
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

Díky za informaci o Leadteku PVR200, ale když jsem si přečetl diskuzi na czechcomputer u téhle karty tak jsem se dost zděsil. Mám ale dobré reference na vnější verzi Leadteku: WinFast TV USB II Externí TV&FM Tuner rc/Stereo . No uvidíme...
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“