Poraďte při výběru CASE, kdo poradí Lepší?

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Drake22
Nováček
Nováček

Příspěvek od Drake22 »

Hele a co tenhle? To už je asi opičárna co? www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30915
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Drake22 píše:Hele a co tenhle? To už je asi opičárna co? www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30915
O AeroCoolech tu už řeč padla... Pořád, ale říkam, že je nejlepší volba ten Thermaltake Soprano....
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Drake22
Nováček
Nováček

Tower

Příspěvek od Drake22 »

Ješte jednou ahoj všichni, docela mě zaujal tento tower www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29781, je výborně chlazený a to je to co já potřebuju a navíc vypadá dobře. Neni tak kvalitní jako chieftec, ale myslím, že není špatný, co vy na to?
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Tower

Příspěvek od Cujo »

Drake22 píše:Ješte jednou ahoj všichni, docela mě zaujal tento tower www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29781, je výborně chlazený a to je to co já potřebuju a navíc vypadá dobře. Neni tak kvalitní jako chieftec, ale myslím, že není špatný, co vy na to?
odstran z toho linku carku,ten case si kupuje kamos..ze by byl vyborne chlazeny bych nerekl..vnitrek nic moc a mne se nelibi,moc preplacane
Drake22
Nováček
Nováček

Příspěvek od Drake22 »

Cujo píše:
Drake22 píše:Ješte jednou ahoj všichni, docela mě zaujal tento tower www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29781, je výborně chlazený a to je to co já potřebuju a navíc vypadá dobře. Neni tak kvalitní jako chieftec, ale myslím, že není špatný, co vy na to?
odstran z toho linku carku,ten case si kupuje kamos..ze by byl vyborne chlazeny bych nerekl..vnitrek nic moc a mne se nelibi,moc preplacane
Za tu čárku sorry :-), takže mám přeci jen koupit toho chiefteca? Jsou docela drahý.
HAL9000
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HAL9000 »

Obrázek Obrázek

A co tyhle - docela maso :P - 3R AIR s regulací otáček, třístupňovým teploměrem s pojistkou - vrazíš tam dva 120mm nízkootáčkové fany ( ten jeden 80mm, který je součástí case vyměníš ) a seš za 1800,- vysmátej - VIVAT KOREA 8)
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Drake22 píše:Ješte jednou ahoj všichni, docela mě zaujal tento tower www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29781 , je výborně chlazený a to je to co já potřebuju a navíc vypadá dobře. Neni tak kvalitní jako chieftec, ale myslím, že není špatný, co vy na to?
Jak tu někdo psal, o Aerocoolerech tu už řeč padla, chlazení nemusí být špatné díky tomu 120mm fanu vepředu, kvalita sice nedosahuje kvality chiefteca, ale také není špatný, až na to, že ti ho CC bude dodávat asi dlouho (koukni na dod. lhůtu). Jinak si nemyslím, že by byl Chieftec nějak drahý, ber to tak, že tam máš rovnou 360W popř. 410W zdroj, když ti ho CC odečte, cena je přijatelná
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

ber Chieftec podle mě je to za ty prachy nejlepší investice
Drake22
Nováček
Nováček

Poděkování

Příspěvek od Drake22 »

OK, koupim toho Chiefteca. Všichni ho chválí, tak bude asi opravdu dobrý. Já každopádně všem děkuji za příspěvky a když budete mít chvilku, tak sem hoďte nějakej ten odkaz na tower ať se můžu pokochat (a nejen já), co má kdo za Case. Děkuju SMITHOVI za jeho radu a odkaz na někoho, kdo mi toho Chiefteca DX CS-601 může přivézt z Německa..fakt dík.
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování

Příspěvek od Smith »

Drake22 píše:OK, koupim toho Chiefteca. Všichni ho chválí, tak bude asi opravdu dobrý. Já každopádně všem děkuji za příspěvky a když budete mít chvilku, tak sem hoďte nějakej ten odkaz na tower ať se můžu pokochat (a nejen já), co má kdo za Case. Děkuju SMITHOVI za jeho radu a odkaz na někoho, kdo mi toho Chiefteca DX CS-601 může přivézt z Německa..fakt dík.
nemáš zač.

btw: jeho fotky mám v galerii http://forum.pctuning.cz/gallery/thumbn ... ?album=408
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Drake22
Nováček
Nováček

Příspěvek od Drake22 »

Smith píše:
Drake22 píše:OK, koupim toho Chiefteca. Všichni ho chválí, tak bude asi opravdu dobrý. Já každopádně všem děkuji za příspěvky a když budete mít chvilku, tak sem hoďte nějakej ten odkaz na tower ať se můžu pokochat (a nejen já), co má kdo za Case. Děkuju SMITHOVI za jeho radu a odkaz na někoho, kdo mi toho Chiefteca DX CS-601 může přivézt z Německa..fakt dík.
nemáš zač.

btw: jeho fotky mám v galerii http://forum.pctuning.cz/gallery/thumbn ... ?album=408
Fotky jsou pěkný, to jsem přesně potřeboval, ve většině případů totiž ten tower neni vidět tolik do detailu. Ještě jednou dík.
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Drake22 píše:
Smith píše: nemáš zač.

Fotky jsou pěkný, to jsem přesně potřeboval, ve většině případů totiž ten tower neni vidět tolik do detailu. Ještě jednou dík.
Tak už si koupil? Včera jsem četl recenzi na CoolerMaster na pctuning.cz a vypadá hodně v klidu, kdyby byla nějaká verze s rovnou bočnicí a ideálka celej case ve stříbrné šel bych do něj...
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“