zdravim, potreboval bych nutne poradit...
na firemnim starem notebooku jsem z formatoval disk a chtel jsem zacit novou instalaci win 98 , jenze ted mi to pise, ze "disk neni platny" , "chyba I/O disku", nebo tak neco. Muze te mi pls rict, co se zase stalo a jestli to muzu dat nejak dohromady?
Diky moc
jo a nemuzu ani nabootovat z cd a dostat se do biosu, je taktez nemozne.
win 98-sem lama..?
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- 3THNO
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
win 98-sem lama..?
| Asus A8R-MVP | Sapphire Radeon x1950 Pro 256MB | Opteron 144 1800@2000 | Win XP SP2 | RAM 1GB Kigston | 2x HDD IDE | Seasonic 450W | °~ Dobrá nálada nevyřeší všechny problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si jí nechat ° E.M.Remarque ~° | <'////< |
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Možná došlo k chybě při formátování. Pokud je na vině disk tak ho budeš muset vyndat a zkusit naformátovat ve stolním PC pomocí IDE redukce. Ale to že se nejde dostat do biosu je dost zajimavý. Takže buď budeš muset vyndat baterku v notebooku (3V taková placatá) a pak ji vrátit zpět. Nebo to všechno svěř do rukou odbornému servisu.
//jo ještě mě napadlo zkusit to z win XP
//jo ještě mě napadlo zkusit to z win XP
- 3THNO
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
tak je to docela v poho, stacilo tam vrazit instalacni disketu win 98 a naject z toho. ale diky za snahu
sem asi .... lamka
)
sem asi .... lamka
| Asus A8R-MVP | Sapphire Radeon x1950 Pro 256MB | Opteron 144 1800@2000 | Win XP SP2 | RAM 1GB Kigston | 2x HDD IDE | Seasonic 450W | °~ Dobrá nálada nevyřeší všechny problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si jí nechat ° E.M.Remarque ~° | <'////< |