Jakou bezdrátovou klávesnici a myš?
- QUERCUS
- Začátečník

-
Jakou bezdrátovou klávesnici a myš?
Zdravim, chci si koupit bezdrátový set myš a klávesnici, ale kterou?!, jaké kdo máte zkušenosti (ne někde, ale už nevim kde jsem slyšel....to fakt ne) hlavně praktické s bezdrátovejma setama. Řekněme cena okolo 2000,- a hlavně dosah kolem 5metrů a výdrž baterií, ne aby myš musela každý 5tý den na rande do nabiječky. Díky za radu.
Duron MORGAN 7,5*166MHz ECS K7S5A 256MB 333MHz vodní chlazení
Sempron 2400+ ASRock K7S41
samé lepší
Sempron 2400+ ASRock K7S41
- cabman
- Středně pokročilý

Něco jako Microsoft Wireless Optical Desktop Executive Edition US.
Myš InteliMouseExplorer2.0 má dosah 5m v pohodě a baterie vydrží, při častém používání, asi 4 měsíce.
Klávesnici nemám otestovanou ale předpokládám podobné hodnoty.
Hlavně né Umax, Genius a laciný Logitech.
Myš InteliMouseExplorer2.0 má dosah 5m v pohodě a baterie vydrží, při častém používání, asi 4 měsíce.
Hlavně né Umax, Genius a laciný Logitech.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- kuavik
- Mírně pokročilý

dobry vkus, ja mam tuhle a jsem opravdu spokojeny, dokoce i v rychlych hrach (far cry apod.) ma skvele reakcecabman píše:Něco jako Microsoft Wireless Optical Desktop Executive Edition US.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25435
pro tebe cenoe ideal:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25332
- cabman
- Středně pokročilý

To je pravda v hrách (CoD, SoF, CS, ...) je to bez problémukuavik píše:... dokoce i v rychlych hrach (far cry apod.) ma skvele reakce ...
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- JanHavlicek
- Středně pokročilý