XP-M 2600 47W

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Pavelll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavelll »

[quote="eraser007"] Tak to cpu uz jsem zkousel v desce MSI KT 333 coz je sice stara deska ale jede zda se v pohode bohuzel jen 12.5 * 166 vic bohuzel neda a v te me A7V880 jsem ted zkousel XP 3200 a taky zadnej problem na zitrek mam domluvenou desku asus kt 880 coz je to same tak dam vedet jestli to pojede tak jak ma na vyssich frekvencich protoze z xp 3200 jsem nedostal ani 2300 Mhz samozrejme pres fsb
kenjo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kenjo »

upss :D
---------- ASUS A8JN-4P008 ----------
Pavelll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavelll »

Jeste jsem se chtel zeptat mate nekdo zkusenosti s podobnou sestavou XPM 2600 (2500Mhz teda pokud nestavkuje jako ted) + 6600 GT (585/1180) a zdrojem fortron 350W (Ten chill je dost drahej) jestli to utahne v pohode + ted jsem tam dal zpet to me XPM 2600 a pc se me zacalo samo vypinat navic jde rozjet vzdy az po 5 min jinak totiz nesviti ani ta ledka identifikujici zapnuti po 5 min v pohode zas naskoci a jede ps uz me fakt zacina srat diky za rady
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

to sa javí ako prehrievanie, dal si na neho pastu ? :razz: :oops: mrkni kolko má stupňov...potom reset CMOS a ak nepomoze tak moze byt daco cpu...alebo s napajanim dosky
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Pavelll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavelll »

Tak je to stoprocentne deska v jine a7V880 zadnej problem i na 2600 Mhz stabilni v p95 po dobu 4 hodin pak jsem ji musel vratit
Pavelll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavelll »

[quote="Pavelll"] Tak jse me podarilo tu desku vymenit za stejnej kus A7V880 pres jednoho znamyho a vypada to ze vse jede naprosto v poradku prej to nevydrzeli stabilizatory na zakladce ty co jsou primu u vstupu ze zdroje do desky no nejspise vadnej kus. Ted jsem jel pres noc P95 na 2500Mhz a pohoda teplota max 52.
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

Pavelll píše: Tak jse me podarilo tu desku vymenit za stejnej kus A7V880 pres jednoho znamyho a vypada to ze vse jede naprosto v poradku prej to nevydrzeli stabilizatory na zakladce ty co jsou primu u vstupu ze zdroje do desky no nejspise vadnej kus. Ted jsem jel pres noc P95 na 2500Mhz a pohoda teplota max 52.
no ty stabilizátory by to chtělo chladit stejně jako všechny okolní součástky který hřejou při takovymhle oc se to vyplatí taky se chystám nakoupit pár pasivů a hodit je tam potom se nebudu bát provozovat ten proc na vyšších frekvencích
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“