Ehmmmmm. Diabolique Human cleric na 28 (ještě předevčírem na 32lvl s mithrillem a 1m addena u sebepresidente píše:@all: Mam pro vas new info. Nas clan tezce shani 2 trpajzliky a alespon jednoho buffera.
Hraje tu někdo Lineage 2 ?
Moderátor: Baneshee
- DAveDOG
- Mírně pokročilý

- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Pajax
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ale stejně to je posledni dobou hodně down. Alespoň ten server tracker co mám to ukazuje.Hanis píše:uf ještě že hraju na Extremu![]()
provedli menší změny,pro spuštění je třeba smazat obsah složky system a spustt autoupdate,ve výběru serveru se vam objeví Titan a Kastien,právě Kastien je 7x server akurát se hlásí jako 35x serverpostavy zůstali zachovány
Nevíte náhodou jak se ruší spuštěný Scroll of escape? Párkrát jsem se už překlep a vždy mě to zabralo asi půl hodiny než jsem se vrátil na původní místo...
Co tě nezabije teď, to uspěje později.
Slepé uličky je třeba prozkoumat a světu oznámit: Tudy ne, přátelé.
"Very sad life. Probably have very sad death, but at least there is symmetry."
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Prince
- Mírně pokročilý

Ahoj chtel bych to taky zacit hrat.videl sem to u kamose kterej hraje za elfa a je an anejakym 50 lvl a docela ftipne utikaji ti elfove
.Na L2 world je napsany kdyz se chci regnout ze provadi nejake zmeny tak to je zavreny ta registrace.
jaky jsou dobry free servery?Prosim kdo ma nejake zkusenosti at sem napise nejakej seznamek s serverama ktere jsou good a stabilni
diky
jaky jsou dobry free servery?Prosim kdo ma nejake zkusenosti at sem napise nejakej seznamek s serverama ktere jsou good a stabilni
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3
Logitech G502 + G413
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3
Logitech G502 + G413
- Pajax
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Takže říkáš, že je nutné smazat system? Nějaký větší update mě to udělalo nedávno(35x server) a fungovalo mě to.Hanis píše:Dneska ještě něco provádí se serverempak už by to mělo být ok.
Ale děsí mě to, že přejdeme taky na 35x . Jinak by to tam nepsali ne? Třeba to právě dělají - ten výpadek serveru i fora...
Hlavou napřed - taky jsem dlouho nechápal, myslel jsem že má něco se zádama a že se s vyššíma levelama narovnáPrince píše:... docela ftipne utikaji ti elfove...
- Vlk_the_Great
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pajax píše:Ale stejně to je posledni dobou hodně down. Alespoň ten server tracker co mám to ukazuje.Hanis píše:uf ještě že hraju na Extremu![]()
provedli menší změny,pro spuštění je třeba smazat obsah složky system a spustt autoupdate,ve výběru serveru se vam objeví Titan a Kastien,právě Kastien je 7x server akurát se hlásí jako 35x serverpostavy zůstali zachovány
Nevíte náhodou jak se ruší spuštěný Scroll of escape? Párkrát jsem se už překlep a vždy mě to zabralo asi půl hodiny než jsem se vrátil na původní místo...
uplne jednoduse mackni Esc a je to
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znova."
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- zombux
- Odborník PCT

- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
mno jestli chces dobrou ceskou komunitu vol world(pisou, ze otevrou soon), ale jinak bych doporucil asi ten extreem...Prince píše:Ahoj chtel bych to taky zacit hrat.videl sem to u kamose kterej hraje za elfa a je an anejakym 50 lvl a docela ftipne utikaji ti elfove.Na L2 world je napsany kdyz se chci regnout ze provadi nejake zmeny tak to je zavreny ta registrace.
jaky jsou dobry free servery?Prosim kdo ma nejake zkusenosti at sem napise nejakej seznamek s serverama ktere jsou good a stabilnidiky
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to Pajax:výpadek mají protože předělávájí forum a přidávají další server.
jinak smaž ten obsah složky system a spust autoupdate,v serveru selectoru už nebude na výběr ze serveru,protože všechny budou mít založený tvůj účet takže není třeba vybírat,vybereš si až ve hře.
7x server zůstává,zkoušel sem hrát na 35x a je to fakt těžká nuda,z blbých monster na 9lvl mi vypadlo asi 16k najednou.na jednu ránu sem udělal 4 lvl
35x je spíš pro lamky,nebo pro ty kterým se nechce hrát moc dlouho.
jinak smaž ten obsah složky system a spust autoupdate,v serveru selectoru už nebude na výběr ze serveru,protože všechny budou mít založený tvůj účet takže není třeba vybírat,vybereš si až ve hře.
7x server zůstává,zkoušel sem hrát na 35x a je to fakt těžká nuda,z blbých monster na 9lvl mi vypadlo asi 16k najednou.na jednu ránu sem udělal 4 lvl
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vlk_the_Great
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Pajax
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Asi upgradeHanis píše:no takže na extremu se momentálně nedá vůbec hrát,laguje to jak svina
Mám takový problém. Občas se mi stane, že nemůžu chodit, ale kouzla aj. jdou normálně používat. Když se teleportuji do města tak to je zas všechno normální. Vypadá to skoro jako lag...
- Vlk_the_Great
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- smates
- Začátečník

Mel bych par dotazu,snad mi je nekdo zodpovite
1-Koupil jsem si novou hul Dgrade v menu ji normalne mam,normalne jde pouzivat ale u postavy neni videt,vypada jak imaginarni-co s tim?
2-Kde sezenu plast a tetovani?
3-Kde sezenu nejlepsi kouzelnickou vybavu,v Dionu jsem koupil nejlepsi co meli.Kde sezenu Cgrade hul a od ktereho lvl jde normal pouzivat?
1-Koupil jsem si novou hul Dgrade v menu ji normalne mam,normalne jde pouzivat ale u postavy neni videt,vypada jak imaginarni-co s tim?
2-Kde sezenu plast a tetovani?
3-Kde sezenu nejlepsi kouzelnickou vybavu,v Dionu jsem koupil nejlepsi co meli.Kde sezenu Cgrade hul a od ktereho lvl jde normal pouzivat?
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to Pajax:no nevím,já ted normálně hrál,trošku to lagovalo ale dalo se to vydržet 
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT