sestava do 20000 kč

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

lll píše:Ještě se chci zeptat na kompatibilitu rámek transcend 512 v dualu a zákaldovky k8n ultra 9, máte s tím nějaké zkušenosti, nebyla by lepší nějaká jiná značka, která pojede bez poroblémů...??
aaa... vidim ze chces nakupovat asi v TS bohemii... takze se jeste radej podivej po jinem obchode. TS bohemiu tady dost lidi nema z jistych duvodu moc rado. Ramky vem s co nejnizsima latencema a desku od DFI...
lll
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lll »

Já nakonec vezmu desku tuhle desku k8n ultra 9 od gigabyte...,
Já myslím , že to s TS bohemia nebude až tak horké , myslím, že tam kuopuje čím dál tím více lidí, mají čím dál tím víc poboček..., takže až tak špatný obchod to nebude...,případně to budu kupovat v nwt computer ve Zlíně , jsou taky celkem levní...
Jinak jaké ramky by jste mi doporučili, tak do 1400 kč s dph 512??

Dík
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

lll píše:Jinak jaké ramky by jste mi doporučili, tak do 1400 kč s dph 512??
tyto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26502
lll
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lll »

Ale deska podporuje pouze DDR SDRAM PC3200, Dual DDR ...
To nevadí???
Bomba píše:
lll píše:Jinak jaké ramky by jste mi doporučili, tak do 1400 kč s dph 512??
tyto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26502
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

ne, tyto ramky ti tam půjdou v pohodě, se zvyšující se FSB se zvyšuje i frekvence pamětí
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
lll
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lll »

Poskládal jsem asi před hodinou compa , vše naprosto ok , chtěl jsem nainstalovat windows xp na disk seagate 120 GB Sata ale potřebuji drivery na disketu , je to tehdy jak se potom mačká F6, nevíte někdo se dají ty ovladače stáhnout, nikde je nemůžu najít , hledám je na netu už asi 3 hodiny a pořád nic.
Třeba na Westernu jsem je našel v poghodě , ale prostě seagate má tak debilní strányk, že nemůžu nikde najít , ...

Prosím , poradí někdo.. ,dáte nějaký link,

dík moc

PS: Chci zkoušet nového compa a místo toho musím hledat ovladače :sad:
lll
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lll »

zákaldovku mám gigabyte k8m-utltra 9
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

no ty nehledáš ovladače od harddisku, ale od řadiče základní desky, to je docela rozdíl ! Neměls u desky disketu s ovladačema ? Skoro dycky tam je. Když ne, najdeš je na CD. Jinak je najdeš tady - http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Sup ... ltra-9.htm :wink:
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
lll
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lll »

K8NUltra-9 nForce4U S939, PCIe,SATA,GLAN,1394
AMD Athlon 64 3000+ BOX socket 939
Seagate 120 GB BAR. ATA100 7200rpm 8MB
nVidia GF 6600 GB silent 128MB DDR,DVI,TVout,PCIEx16
LG GSA-4163B DL DVD±R/±RW/RAM/ROM Retail
Fortron 400w 24 pin)
KIngmax 512 MB, 433 MHz cl 2.5

Tož jsem to rozchodil, pořád jsem tam ty ovladače nemohl vrazit, nakonec jsem s tím sjel do TSbohemia a tam se mi na to podívali a řekli mi, že stačí zapojit SATA disk do Sata II konektoru a žádné ovladače se tam vůbec nemusí dávat.
Velice mě tam překvapily svou ochotou , když se na to podívali , už vidím jak někde jinde to posílají na reklamaci, za deset minut jsem šel zpátky..., jinak ti chlapíci jsou správní tipani.
Jinak u té sestavy mě zatím zaklamal nejvíce disk , ten seagate jsou disky na ...., jsou hlučné jak prase, měl jsem vás poslechnout a koupit disk hitachi , kámoš má maxtor a vůbec se to nedá s mojim srovnat a grafika není žádná sláva, ale jinak je vše ok, fortron je celkem tichý...
lll
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lll »

Jinak před tím jsem měl celeron 600 mHz a 128 MB ram a integrovanou grafiku , takže proti tomu je to obrovský rozdíl.......... :-D
t0m4s3
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od t0m4s3 »

grafika ziadna slava? a co si od toho cakal? btw s TSkou mam len dobre skusenosti - 3x reklamacia vybavena na druhy den
AMD X2 4200+ (2530MHz)GIGABYTE K8NS-939A-DATA 2x1024MB DDR400 3-4-4-8 Leadtek A7600GS @ 485/470WD2500KS + Seagate 120 + Seagate 80Enermax Noisetaker 420WNEC 3520ACoolermaster Centurion 5 + Scythe KAMABAY + Akasa AK-FC-03Logitech MX510Logitech UltraXLogitech Formula Vibration FeedbackLG L1740BQCreative Inspire T5900watercooled by eRty & Eheim Compact 150 & NexXxoS HC 240-LE & Glacial 120mm Duo & Krabica od vlasskeho salatu (special thx to MadCap)
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“